Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@18:28:52 GMT

آغاز به کار نمایشگاه پژوهش و فناوری در مشهد

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۶۵۲۸۴

آغاز به کار نمایشگاه پژوهش و فناوری در مشهد

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت هفته پژوهش، نمایشگاه پژوهش و فناوری با حضور مسئولان استانی و شهری در مشهد آغاز به کار کرد. 

قرار بود آیین افتتاحیه این نمایشگاه با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شود اما علیرضا رزم‌حسینی در این مراسم حضور نیافت.

در این نمایشگاه، محمدرضا کلائی، شهردار مشهد، کوکب موسوی، سرپرست توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری و محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد از دستاوردها و محصولات پارک علم و فناوری استان رونمایی کرده و از آثار این نمایشگاه دیدن کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، در حاشیه بازدید از این نمایشگاه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ایده‌ها باید پایش شوند تا به محصول برسند. این کاری است که باید در حوزه پژوهش و فناوری صورت پذیرد. تقاضا در اصل برای محصول است، نه ایده و ما تلاش داریم تا حلقه‌های واسط میان ایده و محصول را تکمیل کنیم.

محمدرضا کلائی، شهردار مشهد نیز در جمع خبرنگاران در خصوص اقدامات شهرداری برای اتصال ایده‌ها و تبدیل شدن آن‌ها به محصولات گفت: وظیفه برنامه‌ریزی ما همین امر است. با اعلام تقاضا و کم کردن ریسک از طریق خرید تضمینی، می‌توانیم در این حوزه کمک کننده باشیم، اما این فرهنگ باید میان مردم جا بیفتد و به طور مستمر ایده‌های جدیدی پالایش شده و به محصول تبدیل شوند. 

وی با بیان اینکه مجموع بودجه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان که در هفت سرفصل تعریف می‌شود، ۱۵۰ میلیارد تومان در سال است، گفت: ما کمیسیون خرید خارجی تشکیل دادیم که در آن هر قطعه خارجی که بخواهد خریداری شود، اداره‌کل پژوهش‌ها آن را بررسی کرده و اگر محصول مورد نظر مشابه داخلی نداشته باشد، خریداری می‌شود و در صورت وجود مشابه داخلی، زمان‌بندی کرده و با آن شرکت توافق می‌کنیم.

شهردار مشهد تصریح کرد: ارتباط میان شهرداری و شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شده اما طی زمان به باروری می‌رسد.

در ادامه نیز کوکب موسوی، سرپرست توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان رضوی گفت: با توجه به تأکید دولت و دستورالعمل‌هایی که به همه دستگاه‌ها ابلاغ شده است، دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند، حدالامکان نیازهای خود را از تولیدات داخلی تأمین کنند و مواردی هم که در کشور تولید نمی‌شود را باید درخواست دهند تا از طریق مهندسی معکوس و تبدیل دانش به تولید، بتوانیم از تولیدات داخلی در آن حوزه بهره‌مند شویم.

وی در خصوص برآورد طرح‌های پژوهشی مورد نیاز استان و تقسیم شدن آن‌ها در دانشگاه‌های استان توضیح داد: در راستای پیگیری و اجرای پژوهش‌های تقاضا محور، دستگاه‌های اجرایی نیازهای خود را اعلام کرده، سپس این نیازها در کارگروه پژوهش استان خراسان رضوی مورد بررسی و اولویت بندی قرار می‌گیرند. البته چون اعتبارات استانداری محدود است، کارگروه پژوهش استان می‌تواند در ارتباط با اعتبارات دستگاه‌های اجرایی استان، تصمیمات مورد نیاز را بگیرد.

وی بیان کرد: امسال حدود دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار برای ۴۲ طرح پژوهشی تقاضامحور در دستگاه‌های اجرایی مورد بررسی قرار گرفته است.

کد خبر 4795671

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا کلایی شهردار مشهد علیرضا رزم حسینی محمد کافی دانشگاه فردوسی مشهد بودجه پژوهشی هفته پژوهش انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان قزوین تعطیلی مدارس بارش برف ثبت نام کاندیداها یاسوج بیرجند شهرکرد خطبه های نماز جمعه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۵۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد

نوید رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از آغاز رویداد شروع در کردستان خبر داد و اظهار کرد: این رویداد یک روزه و در راستای اهداف مربوط به توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری برگزار می‌شود.

وی افزود: در این رویداد نیازهای فناورانه از طریق شرکت‌ها به صورت مساله محور مطرح می‌شود و دانشجویان و یا هر یک از اعضای هیأت علمی ایده‌ای در این حوزه داشته باشند، به شرکت معرفی خواهد شد.

مدیر توسعه کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری دانشگاه کردستان ادامه داد: شرکت مورد نظر با صاحب ایده وارد مذاکره خواهد شد و در صورتی که ایده مطرح شده قابلیت تأمین نیاز شرکت را داشته باشد، از طریق تسهیلات و یا کمک بلاعوض، صاحب ایده را حمایت خواهد کرد.

رضایی با اشاره به اینکه این رویداد در دانشگاه‌های مختلف برگزار شده، عنوان کرد: این رویداد برای نخستین بار در دانشگاه کردستان و با حضور دانشجویان و اعضای هیأت علمی علاقمند و صاحب ایده برگزار می‌شود.

وی مزایای شرکت در این جشنواره را آشنایی با فضای کار اشتراکی، فضای کارگاهی، خدمات مالی، ایجاد شبکه ارتباطی، آموزش و توانمندسازی دانست و خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این رویداد ایجاد زمینه و شرایط مناسب برای آشنایی دانشجویان با مسائل فناورانه در قالب انجام پروژه‌های علمی، حمایت از سرمایه‌های انسانی و استعدادهای علمی کشور و تبدیل خلاقیت و دستاوردهای علمی به محصولات قابل ارائه به بازار است.

کد خبر 6098366

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • آغاز ایمن سازی بزرگراه شهید خرازی حد فاصل بلوار اردستانی و پژوهش
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است