Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: آموزش و پرورش با نیازهای ویژه استان به بیش از چهار هزار دانش آموز دیرآموز درپایه های اول تا سوم دوره ابتدایی مدارس عادی خدمات آموزشی،پرورشی وتوانبخشی ارائه می کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، خلیل رنجبر صبح امروز در کارگاه آموزشی تخصصی توانمندسازی آموزگاران دارای دانش‌آموزان دیرآموز دوره ابتدایی مدارس عادی ناحیه یک سنندج که در محل سالن جلسات آموزش وپرورش بانیازهای ویژه استان برگزار شد، اظهار کرد: معلمان باید آموزش مناسب و دوره‌های مربوط را بگذرانند و دارای شناخت کافی از دانش‌آموزان و نحوه ارتباط با خانواده‌های آنان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دیرآموزان انگیزه و عزت نفس بالایی ندارند، اظهارداشت: تجربه شکست‌های مکرر در کلاس، فقدان هدف برای آینده، نگرش منفی همکلاسی‌ها و روش‌های نادرست آموزش، رشد انگیزه تحصیلی این دانش‌آموزان را به شدت کاهش می‌دهد.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با تأکید بر اینکه تلفیق دیرآموزان در مدارس عادی گامی مؤثر در ترویج عدالت آموزشی است، هدف از برگزاری این کارگاه‌ها را شناسایی، تسهیل فرآیند آموزش، تقویت تعاملات اجتماعی، آگاهی بخشی به مربیان، خانواده‌ها و مداخلات تربیتی دانستند.

رنجبر بیان کرد: آموزش وپرورش با نیازهای ویژه استان به بیش از چهار هزار دانش‌آموز دیرآموز درپایه های اول تا سوم دوره ابتدایی مدارس عادی خدمات آموزشی، پرورشی و توانبخشی ارائه می‌کند. 

وی به اهمیت برگزاری کلاس‌های جبرانی، مراقبت‌های آموزشی برای دانش‌آموزان دیرآموز و تعیین سطح توانایی‌ها و ضعف‌های آنان اشاره و تصریح کرد: مداخله‌های اولیه بیانگر یک نظام حمایتی- آموزشی است که می‌کوشد از نخستین فرصت ممکن پس از شناسایی کودک دارای نیازهای ویژه، کودک و خانواده‌اش را مورد حمایت، توان بخشی و آموزش قرار دهد.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان اعلام کرد: تفاوت‌های فردی دانش‌آموزان که حاکی از وجود تفاوت در توانایی‌های آنان است از مهم‌ترین اصول و مواردی است که همیشه باید در آموزش و پرورش مورد توجه قرار گیرد. قشر نسبتا وسیعی از دانش‌آموزان مدارس عادی که در عین تفاوت هوشی بارز با دیگر دانش‌آموزان در کنار سایر کودکان می‌نشینند و از امکانات مشابه آنان در مدارس بهره می‌برند دانش‌آموزان دیرآموزند. 

 رنجبر اعلام کرد: از جمله توانایی‌های متفاوت کودکان که موجب تفاوت عمده بین عملکرد آنان می‌شود، توانایی‌های شناختی از جمله هوش است که میزان آن در همه افراد یکسان نیست. در نتیجه باید به آن توجه خاصی مبذول شود. زیرا نوع و سرعت آموزش باید با توانمندی‌های شناختی دانش‌آموزان هماهنگ شود.

وی اضافه کرد: کودک دیرآموز، کودکی است که توانایی یادگیری مهارت‌های تحصیلی ضروری را دارد، اما میزان و عمق یادگیری‌اش نسبت به متوسط همسالانش کمتر است و این کودکان دارای بهره هوشی بین ۷۰ تا ۸4 هستند و به علت رشد ذهنی کم، قادر به فراگیری مطالب و حل مسائل، همانند افراد عادی و هم سالان خود عمل نمی‌کنند.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش خدمات آموزشی دانش آموزان کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۸۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند

مدیر آموزش و پرورش بیرجند از تجلیل ۲۴ معلم نمونه این شهرستان خبر داد و گفت: ۸۸ مدرسه مرکز استان دو نوبته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مجید بهدانی صبح امروز در نشست خبری، اظهار داشت: رشد و پیشرفت جامعه در گرو پیشرفت آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به هفته بزرگداشت هفته معلم، گفت: در این هفته تاکید ما بر ارتقای جایگاه معلمان است و اگر پیشرفت کشور را می‌خواهیم در گرو توسعه آموزش و پرورش و توجه به جایگاه معلمان است.

مدیر آموزش و پرورش بیرجند افزود: سال گذشته پویش به احترام معلم برپا داشتیم و این پویش را امسال هم داریم و همچنین مراسم غبارروبی مزار شهدا و سپاس معلم برای تقدیر از معلمان و حضور مسئولان در مدارس متوسطه و ابتدایی را داریم.

بهدانی تصریح کرد: برگزاری مراسم یادبود فرهنگیان فقید شهرستان، دیدار با شهدای خانواده فرهنگی، برگزاری جلسه استانی معلمان نمونه، تجلیل از پیشکسوتان حوزه تربیت بدنی، تجلیل از مدیران مدارس بازنشسته، مسابقه کتابخوانی با موضوع آیه‌های زندگی و مسطورا، مسابقات ورزشی از دیگر برنامه‌ها است.

وی با بیان اینکه از 24 معلم، مدیر و معاون نمونه مدارس شهرستان بیرجند تجلیل خواهند شد ادامه داد: پویش این خنده فراموش نخواهیم کرد نیز در هفته بزرگداشت معلم امسال برگزار می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش بیرجند خاطرنشان کرد: با نگاه تحول و پویایی وارد فضای آموزش و پرورش شهرستان شدیم و در کنار نیروهای با تجربه نیز به نیروهای جوان و کسانی که فکر نویی دارند تکیه کردیم و تعداد قابل توجه مدیران و معاونان مدارس شهرستان نیروهای جوان هستند.

بهدانی گفت: شعار آموزش و پرورش از ابتدای مهرماه با ایمان و امید آغاز شد و تمام برنامه‌ریزی برای برگزاری نماز جماعت در مدارس بود و روحانیون که در دستگاه‌های اجرایی شاغل هستند در مدارس نیز حضور پیدا می‌کنند و سال گذشته رشد 100 درصدی روحانیون در مدارس را داشتیم.

وی با بیان اینکه 17 مدرسه در شهرستان بیرجند فاقد نمازخانه هستند افزود: یکی از بزرگترین کارها در حوزه آموزش ابتدایی شهرستان، برنامه ارتقای قرآن در دوره ابتدایی است و دانش آموزان از ابتدای مهرماه هر روز به مدت 33 روز زنگ اول را قرآن دارند و برای دوره متوسطه نیز دوره سواد قرآنی برای معلمان و آموزگاران گذاشته شد.

مدیر آموزش و پرورش بیرجند با بیان اینکه 360 محفل کوچک قرآنی در مدارس در سال تحصیلی شهرستان داشتیم گفت: دو کرسی قرآن برای دانش آموزان با حضور قاریان بین المللی در سال تحصیلی 1402 برگزار شده است.

بهدانی با بیان اینکه وسیله ایاب و ذهاب حدود 200 دانش آموز روستایی فراهم شد و از ترک تحصیل آنها جلوگیری شده است بیان کرد: یادواره شهدا در تمام مدارس شهرستان برگزار شده و 13 تریبون آزاد در دبیرستان‌های دخترانه داشتیم. 

وی گفت: 88 مدرسه در شهرستان بیرجند دو نوبته هستند و سرانه آموزشی در بیرجند 4.5 است که پایین‌ترین سطح سرانه آموزشی در استان داریم و 71 کلاس ابتدایی و در مجموع 109 کلاس درس برای ابتدای مهرماه امسال نیاز داریم و بیشترین مشکل را در مهرشهر و حاجی آباد است.

مدیر آموزش و پرورش بیرجند افزود: آزمون استخدامی برگزار شد که برای بیرجند در حوزه ابتدایی 150 نفر و هنری و آموزگاری 79 نفر و و حوزه پرورشی 86 نفر و 29 نفر فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان به مدارس بیرجند در مهرماه امسال اضافه می‌شود.

انتهای پیام/256/

دیگر خبرها

  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی/ اعلام قیمت کتب دوره ابتدایی