Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجلس اعیان پارلمان هند لایحه جنجالی اعطای حق شهروندی به مهاجران غیرمسلمان از کشورهای همسایه را تصویب کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، این لایحه که به شش اقلیت‌ از کشورهای افغانستان، پاکستان و بنگلادش که اکثر جمعیت آنها مسلمانان هستند حق شهروندی هند را می‌دهد، با 125 رای موافق در مقابل 105 رای مخالف و 15 رای ممتنع در مجلس اعیان پارلمان هند به تصویب رسید؛ تصمیمی که از سوی نارندرا موی، نخست وزیر هند مورد استقبال قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر این لایحه برای آنکه جنبه قانونی پیدا کند تنها نیازمند امضای نخست وزیر هند است.

منتقدان دولت هند می گویند که این لایحه بخشی از دستور کار دولت ملی گرای هندو برای به حاشیه راندن دویست میلیون مسلمان این کشور و اهانتی به اصول برابری مطرح در قانون اساسی است. با این حال دولت هند تبعیض آمیز بودن این برنامه را رد می کند و می گوید هدف آن کمک به اقلیت ها برای فرار از سرکوب است.

پیشتر تصویب این طرح در مجلس عوام به تظاهرات خشونت‌آمیز در شمال شرقی هند دامن زده بود.

معترضان ابراز نگرانی کردند که دولت هند با دادن حق شهروندی به هندوهای بنگلادش قصد دارد بافت جمعیتی منطقه آسام و کل شمال شرقی را عوض کند.

بیش از ۷۰۰ شخصیت سرشناس هندی از جمله وکلا، دانشگاهیان و بازیگران سینما با امضای بیانیه ای این لایحه را محکوم کرده‌اند. به گفته آنها به نظر می رسد که دولت هند مصمم است به تلاطمی شدید در جامعه هند دامن بزند.

ابراز نگرانی شده است که چرا این لایحه فقط به مهاجران غیرمسلمان از پاکستان، بنگلادش و افغانستان اشاره می‌کند درحالی که گروه‌های اقلیت در سایر کشورهای همسایه مثل سریلانکا هم هدف سرکوب هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۸۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا

ایتنا - سنای آمریکا لایحه ای را تصویب کرد که بایت دنس، مالک تیک تاک را وادار می کند کسب و کارش در این کشور را تا ۹ ماه دیگر واگذار کند یا با ممنوعیت روبرو خواهد شد.

در پی نگرانی‌ها درباره امکان دسترسی چین به داده های شهروندان آمریکایی یا نظارت بر آنها از طریق تیک تاک، لایحه مذکور روز شنبه در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد. این در حالی است که پیش از آن و چهارشنبه هفته گذشته بایدن اعلام کرده بود چنین لایحه ای را امضا می کند تا به قانون تبدیل شود.

به گزارش ایتنا از مهر، سناتور مارک روبیو عضو کمیته اطلاعات سنا در این باره می گوید: ما سال ها به حزب کمونیست چین اجازه دادیم کنترل یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های آمریکا را در اختیار داشته باشند، این یک کوته نظری خطرناک است. قانون جدید مالک چینی اپ را وادار می کند آن را بفروشد. چنین اقدامی برای آمریکا مناسب است.

این قانون به بایت دنس ۲۷۰ روز مهلت می دهد تا تیک تاک را رها کند.

تیک تاک که مدعی است هیچ گونه اطلاعاتی را با دولت چین به اشتراک نگذاشته، معتقد است قانون جدید به ممنوعیتی منجر می شود که آزادی بیان کاربران آمریکایی را نقض می کند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی تلاش دونالد ترامپ رییس جمهور وقت آمریکا برای مسدودسازی تیک تاک و پیامرسان وی چت در این کشور با ممانعت دادگاه ها روبرو شد. اما قانون جدید احتمالا به دولت بایدن اجازه می دهد در صورتیکه بایت دنس تیک تاک را رها نکند، اپ را مسدود سازد. چنین اقدامی ابزارهایی را برای ممنوعیت یا فروش اپ های خارجی در اختیار کاخ سفید قرار می دهد.

دیگر خبرها

  • تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا
  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد / تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • تکرار حمایت های دولت از گشت ارشاد /تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • (ویدئو) رها کردن یک کبوتر در پارلمان اروپا جنجالی شد
  • تشریح مصوبات جلسه هیات وزیران از زبان سخنگوی دولت
  • سنای آمریکا لایحه محدودیت «تیک تاک» را تصویب کرد
  • تصویب ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا
  • تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا