Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی نظامیان روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: جاده دیر به سمت بردخون بطول 60 کیلومتر ایمن و استاندارد نیست و شاهد آمار بالای حوادث در این مسیر هستیم.

وی گفت: اگر پایگاه بین جاده ای در این مسیر ایجاد شود در جهت رها سازی مصدوم از داخل خودرو و انتقال آن به نزدیک ترین مرکز درمانی بسیار موثر است.

رییس جمعیت هلال احمر دیر اضافه کرد: مکاتبات و اقدامات اولیه برای احداث این پایگاه در منطقه بردخون انجام شد که امیدواریم هر چه سریع تر این کار عملیاتی شود و مردم از این خدمات بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: پایگاه جاده ای ثابت در منطقه جاشک و پایگاه دریایی در اسکله صیادی دیر و خانه هلال در منطقه بردخون، آبدان، دیر، بردستان و روستاهای وحدت آباد، کناری و آبکش فعال هستند.

نظامیان ادامه داد: هم اکنون 2 هزار و 500 نفر از جوانان عضو جمعیت هلال احمر شهرستان هستند که در زمینه آموزش، خدمات دهی امداد و نجات حضوری فعال دارند.

وی گفت: در هشت ماه امسال تعداد یک هزار و 100 نفر در زمینه امداد و کمک های اولیه ویژه مدارس، مساجد، هیات های مذهبی، ادارات و شرکت های مستقر آموزش امداد و نجات فراگرفته اند.

دیر در فاصله 200 کیلومتری جنوب استان بوشهر قراردارد.

برچسب‌ها بوشهر جمعیت هلال احمر امداد و نجات تصادفات جاده ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر جمعیت هلال احمر امداد و نجات تصادفات جاده ای بوشهر جمعیت هلال احمر امداد و نجات تصادفات جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۰۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ،در این مسابقات  ۳۰ تیم از 14 استان و ۲۶ شهرستان کشور که دارای معادن و صنایع معدنی هستند به رقابت پرداختند.

آقای مجتبی اسماعیل بیگی ناظر مسابقات دراین زمینه گفت: هدف از برگزاری مسابقات امداد و نجات، آشنایی تیم‌های شرکت‎‌کننده با استفاده از ابزارهای به روز در امر ایمنی و همچنین تقویت روحیه مشارکت میان آنها است.

اسماعیل بیگی تاکید کرد: پس از برگزاری آزمون علمی میان تیم‌های شرکت کننده، مسابقات عملی آغاز برگزارشد و انتظار داریم شرکت‌کنندگان در این مسابقات ضمن پیشگیری از بروز حوادث، بیش از پیش آمادگی رویارویی با حوادث احتمالی در محیط کار را داشته باشند.

وی افزود: آیتم‌های این دوره از مسابقات نسبت به سال گذشته تفاوت‌های قابل توجهی داشته و تلاش داریم تا با به روز رسانی آمادگی و توان امدادگران میزان حوادث را در معادن به صفر برسانیم.

آقای علیرضا پژوه مدیرو مسئول برگزاری این مسابقات نیز گفت: افزایش و ارتقاء ایمنی، آمادگی رویارویی با حوادث احتمالی، پیشگیری از وقوع حوادث  از جمله اهداف مهمی است که با برگزاری این مسابقات دنبال می‌کنیم و  اخلاق‌مداری هم از مهمترین اهدافی است که  تیم‌ها طی سه روز برگزاری مسابقات به آن توجه ویژه داشتند.

دیگر خبرها

  • نجات نصاب آسانسور با سقوط از ارتفاع ۱۵متری
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • توزیع ۳۶۲۷ دستگاه لوازم سرمایشی وگرمایشی میان مددجویان کمیته امداد
  • سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی سمی در نیومکزیکو/ خلبان نجات یافت
  • آماده باش هلال احمر/ پرهیز از طبیعت گردی در کوهستان های البرز
  • دستور دادستانی برای راه‌اندازی پایگاه امداد دریایی گناوه
  • تصادف مرگبار در خوزستان ۴ نفر را به کام مرگ کشاند
  • ۷ موجود زنده‌ای که می‌توانند سیارۀ ما را نجات دهند
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • تامین بیش از ۳ هزار دستگاه لوازم ضروری زندگی برای مددجویان هرمزگانی