Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@09:22:31 GMT

رونمایی از «سرزمین ملایر در شاهنامه فردوسی»

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۱۸۰۳

رونمایی از «سرزمین ملایر در شاهنامه فردوسی»

کتاب «سرزمین ملایر در شاهنامه فردوسی» در ملایر رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر، ظهر امروز کتاب «سرزمین ملایر در شاهنامه فردوسی» در در کتابخانه علامه مجلسی ملایر رونمایی شد.

یک استاد دانشگاه در این مراسم اظهار کرد: به راستی که فردوسی زندگی خود را شعر کرده و شعرش را زندگی کرده است، هرکس که نام ایرانی برخود می‌نهد بر او واجب است، شاهنامه را یک بار بخواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هادی حاتمی افزود: شاهنامه‌خوانی و شاهنامه‌شناسی یک ضرورت است که متاسفانه درباره این اثر بزرگ بسیار کوتاهی کرده‌ایم و در بین ما مغفول مانده است.

وی تصریح کرد: کتاب سرزمین ملایر در شاهنامه یک کتاب معتبر است که در آن از ۲۰۲ منبع استفاده شده است، تالیف این کتاب راهی را برای جوانان باز کرده تا با شاهنامه بیشتر آشنا شوند.

نویسنده کتاب «سرزمین ملایر در شاهنامه»‌ نیز گفت: ملایر ظرفیت‌های تاریخی بسیاری دارد که متاسفانه مغفول مانده است، البته خوشبختانه در دهه اخیر فرزندان ملایر درباره این ظرفیت‌ها دست به قلم شده‌اند و تولیدات خوبی را هم در این زمینه داشته‌اند.

حسن‌رضا رفیعی خاطرنشان کرد: اولین کار من در زمینه ملایرشناسی «کهن دژ گوراب و دشت ملایر» در داستان «ویس و رامین» و دومین اثرم «سرزمین ملایر در شاهنامه فردوسی» است.

وی درباره ظرفیت‌های موجود تاریخی و باستان‌شناسی در ملایر گفت: قبلا ۲۷۰ نقطه باستان‌شناسی در ملایر شناسایی شده که یقینا ظرفیت باستان‌شناسانی ملایر بیش از اینهاست.

نویسنده کتاب «سرزمین ملایر در شاهنامه»‌ گفت: اولین جرقه نگارش این کتاب سال ۸۶ زده شد و چندصفحه‌ای در قالب مقاله در هفته‌نامه عندلیب چاپ شد.

وی افزود: پس از آن به دلیل استقبال خوبی که از این مقاله‌ها شد تصمیم گرفتم کار را در قالب کتاب جمع‌آوری کنم که با تحقیقات صورت گرفته در «سرزمین ملایر در شاهنامه» در چهار داستان این کتاب حماسی پیدا شد.

انتهای پیام ۸۹۰۱۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: کتاب شاهنامه فردوسی شاهنامه ملایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۱۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم رونمایی از کتاب چالش های تاریخی

مراسم رونمایی از کتاب چالش های تاریخی (چرخش قلم و سخن در سیر تاریخ) با خوانش دو سویه هشت مقطع مهم تاریخ ایران، امروز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش های بین المللی سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران سالن حکمت برگزار شد.در این نشستِ تخصصی عباس سلیمی نمین، حجت الاسلام مرتضی اشراقی نوه امام خمینی (ره)، حسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، موسی حقانی رئیس موسسه تاریخ معاصر ایران و رضا پور حسین رئیس دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران حضور داشتند. به اشتراک بگذارید: https://tn.ai/3074371 درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS تلگرام اینستاگرام توییتر   آپارات   سروش   آی‌گپ   گپ   بله   روبیکا   ایتا
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

دیگر خبرها

  • رونمایی از کتاب «هنر فرازان» در برج آزادی
  • زوج شاهنامه‌خوان بام ایران در شهر‌های ایران خوان خرد می‌گسترانند
  • سخنان کامل حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضی اشراقی در مراسم رونمایی از کتاب «چالش‌های تاریخی»
  • کتاب «چالش‌های تاریخی» رونمایی شد
  • عکس/ مراسم رونمایی از کتاب چالش های تاریخی
  • کتاب «چالش‌های تاریخی» اثر سلیمی نمین رونمایی شد
  • کتاب «چالش‌های تاریخی» اثر سلیمی نمین رونمایی شد
  • مراسم رونمایی از کتاب چالش های تاریخی
  • جلد دوم «سمفونی رنگ، هارمونی خط» رونمایی می‌شود
  • رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد