Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@23:25:42 GMT

کشاورزی قراردادی توسعه امنیت غذایی را در پی دارد

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۲۴۲۸

کشاورزی قراردادی توسعه امنیت غذایی را در پی دارد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با بیان اینکه محقق شدن کشاورزی قراردادی توسعه امنیت غذایی را در پی دارد، گفت: کشاورزی قراردادی یا هدفمند نسبت به کشاورزی سنتی بسیار بهتر است و اصول توسعه پایدار باید در سیاست های کشاورزی به صورت ویژه در نظر گرفته شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سید حسن قاضی عسگر امروز پنجشنبه _۲۱ آذرماه_ در همایش کشاورزی قراردادی که در محل سالن همایش های اتاق بازرگانی، صنایع‌، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: حوزه کشاورزی از لحاظ امنیت غذایی، محیط زیست و اشتغال بسیار حائز اهمیت است و یکی از مسائلی که در ارتباط با کشاورزی باید رعایت شود، طرح اصلاح الگوی کشت و مصرف آب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اصفهان به عنوان یک استان مواجه با مشکلات کم آبی نیاز دارد تا الگوی استفاده خود از این انرژی را اصلاح کند. اجرایی نشدن مدیریت مصرف آب و اصلاح الگوی کشت کشاورزان نوعی بی توجهی به کشاورزی است. کشاورزی قراردادی یا هدفمند باید با هدف استفاده از قطره قطره های آب در استان توسعه پیدا کند و محصولاتی با ارزش افزوده بالاتری از طریق مصرف آب تولید شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان خاطر نشان کرد: در حال عبور از روش های آبیاری غرق آبی هستیم و به حوزه آبیاری های نوین وارد شده ایم، باید سرعت بیشتری در این انتقال داشته باشیم. کاشت هندوانه بدون در نظر گرفتن بازاریابی فروش آن یکی از مشکلات کشاورزی در سال گذشته بود و باید از کارشناسان اقتصاد کشاورزی در حوزه های مختلف این بخش استفاده شود.

قاضی عسگر اضافه کرد: استفاده از فناوری اطلاعات در بخش های مدیریت کاشت، تولید و صادرات نیز یکی دیگر از اهداف بخش کشاورزی استان است که شبکه پایلوت آن طراحی شده و امیدواریم تا پایان سال مورد بهره برداری قرار بگیرد. محقق شدن کشاورزی قراردادی توسعه امنیت غذایی را در بر خواهد داشت و کشاورزی قراردادی یا هدفمند نسبت به کشاورزی سنتی در این حوزه بسیار بهتر است و اصول توسعه پایدار باید در سیاست های کشاورزی به صورت ویژه در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: گلخانه ها هم همچون خودروها تولید کننده گاز دی اکسید کربن شده و بی توجهی به سیاست های توسعه پایدار در گسترش گلخانه ها عامل افزایش میزان آلودگی شهرها بوده است. کشورهای پیشرفته با استقرار گلخانه ها در کنار صنایعی که هدر رفت انرژی دارند، گرمایش مورد نیاز گلخانه ها را تامین می کنند و با این طرح از افزایش آلودگی جلوگیری کرده اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با بیان اینکه مدیریت ضایعات کشاورزی یکی دیگر از حوزه های مورد توجه استانداری اصفهان است، تصریح کرد: سرمایه گذارانی برای فعالیت در این حوزه آغاز بکار کرده اند و استانداری اصفهان با استقبال از اینگونه فعالیت ها مدیریت ضایعات کشاورزی در سطح استان را تسهیل می کند. سازمان نظام مهندسی کشاورزی نیز باید با تسهیل بهره برداری کشاورزان میزان دریافت های مالی خود از این قشر ضعیف در شرایط حساس اقتصادی کنونی را به حداقل برساند.

قاضی عسگر افزود: یکی از اهداف کشاورزی قراردادی تامین منابع مالی برای توسعه و رونق کشاورزی است و با حمایت از تشکل های کشاورزی از فعال سازی آنها در حوزه تسهیلات استقبال می کنیم. سرمایه گذاران زیادی در حوزه گلخانه به استانداری مراجعه می کنند و به دنبال ارائه تسهیلات به این سرمایه گذاران هستیم.

کد خبر 400828

منبع: ایمنا

کلیدواژه: قاضي عسگر کشاورزی جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی اراضی کشاورزی محصولات کشاورزی زمین کشاورزی بخش کشاورزی استانداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۲۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد

نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مصاحبه با خبرگزاری خبرآنلاین در خوزستان گفت : یکی از طرح‌های مهم توسعه خوزستان در بخش کشاورزی طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری است و یکی از اولویت های مجمع نمایندگان استان در مجلس است که با قدرت در حال پیگیری و اجرای کامل این طرح در منطقه هستیم.

ابراهیم متینیان تصریح کرد: در مجلس یازدهم اقدامات مناسبی برای رفع مشکلات در خوزستان و حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر صورت گرفته ولی باید در مجلس جدید بیشتر تلاش کنیم.

نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مجلس یازدهم در ادامه افزود: در حوزه رامشیر و رامهرمز منابع نفتی زیادی وجود دارد که این منابع نفتی باید به توسعه منطقه و ایجاد اشتغال کمک کنند.

متینیان تاکید کرد: نیاز به افزایش همدلی و هم افزایی داریم و توسعه خوزستان همراهی ۱۸ نماینده را می‌خواهد.

نماینده مردم رامهرمز در مجلس یازدهم تاکید کرد: یکی از اقدامات شاخص در بخش کشاورزی، طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری است که در حوزه رامشیر و رامهرمز نیز باید توسعه دهیم.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899693

دیگر خبرها

  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است