Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرابراهیمی گفت:۳۰۰ تن از این پسماند در خط پردازش تبدیل به کود کمپوست می‌شود و تلاش داریم با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی بتوانیم خط دوم را راه‌اندازی کنیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،سیدعبدالله میرابراهیمی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با بیان اینکه حدوداً ۶۵۰ تن زباله روزانه به سایت البرز انتقال پیدا می‌کند،گفت: ۳۰۰ تن از این پسماند در خط پردازش تبدیل به کود کمپوست می‌شود و تلاش داریم با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی بتوانیم خط دوم را راه‌اندازی کنیم و کل زباله را پردازش و فرآیند تبدیل به کود کمپوست را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرابراهیمی با تأکید بر اینکه راه‌اندازی خط دوم پردازش پسماند سایت البرز نیازمند ۵ میلیارد تومان اعتبار است، بیان کرد: با راه‌اندازی این خط پسماند تولید شده در شهر به طور کامل پردازش شده و تبدیل به کمپوست می‌شود و دفن به صفر می‌رسد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با تأکید بر اینکه این خط پردازش پسماند ۳۰۰ تنی خط به روز و مدرنی است که کار می‌کند، تصریح کرد: این خط با تمام امکانات و ساخت و تجهیزات ۱۵ میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشته است و طوری راه‌اندازی شده که بخشی از امکانات خط دوم هم در آن پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زباله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۲۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،فاروق سلیمانی گفت: کارگاه‌های آموزشی مدیریت پسماند در راستای اجرایی نمودن طرح تفکیک از مبدا در سطح شهر و مدارس برگزار شد.

وضعیت زباله سطح شهر و معضلات موجود، کاهش تولید پسماند، تفکیک از مبدا و بازیافت و پلاستیک برای دانش آموزان از جمله مباحثی بود که در این کارگاه‌های آموزشی ارائه شد و دانش آموزان با راهکار‌های حفظ محیط زیست و جداسازی زباله‌ها آشنا شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست مهاباد گفت: روزانه بیش از ۱۷۰ تن زباله در شهرستان مهاباد تولید می‌شود که حدود ۴۰ درصد آن، زباله خشک می‌باشد که در صورت انجام تفکیک از مبدا قابل بازیافت می‌باشد.

دیگر خبرها

  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک