Web Analytics Made Easy - Statcounter

جزئیات برنامه‌های هفته پژوهش در دانشکده مدیریت و اقتصاد واحد علوم و تحقیقات اعلام شد.
به مناسبت هفته پژوهش و به همت اساتید و کارکنان حوزه پژوهشی و نیز دانشجویان علاقمند دانشکده مدیریت و اقتصاد واحد علوم و تحقیقات برنامه‌های گوناگونی از مورخه ۲۳ لغایت ۲۷ آذرماه سال جاری در محل دانشکده مذکور برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش برنامه‌های گوناگونی در نظر گرفته شده است که قرار است در محل دانشکده مدیریت و اقتصاد برگزار شود و محور‌های اصلی این برنامه‌ها را فعالیت‌های علمی، فرهنگی، دانشجویی و پژوهشی تشکیل می‌دهند.

جزئیات برنامه‌های در نظر گرفته شده برای هفته پژوهش به شرح زیر می‌باشد:
در روز شنبه مورخه ۲۳ آذر ماه ۱۳۹۸ ساعت ۱۰ الی ۱۱ قرار است جلسه توجیهی به منظور آشنایی دانشجویان و اساتید با انجمن‌های علمی با حضور کارکنان ستادی برگزار شود. همچنین در این روز از ساعت ۱۲ الی ۱۳ دکتر سیدجواد میرعابدینی سخنرانی را در مورد هوش هیجانی و نقش آن در مدیریت موثر خواهند داشت.
برای روز یکشنبه مورخه ۲۴ آذر ماه ۱۳۹۸ چهار برنامه در نظر گرفته شده است. از ساعت ۱۰ تا ۱۱ کارگاهی با عنوان تفکر نقادانه توسط دکتر مجتبی کیایی برگزار خواهد شد. همچنین از ساعت ۱۱ تا ۱۲ دکتر فاطمه عزیز آبادی فراهانی سخنرانی را پیرامون چالش‌های پژوهشی در علوم انسانی خواهند داشت. از ساعت ۱۴ الی ۱۷ نشست علمی-تخصصی به همراه تجلیل از خانواده شهید منا حاج مجید یونسیان با حضور اساتیدی، چون دکتر پورابراهیمی، محمدخانی، دهقانی پوده، منطقی و حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب برگزار خواهد شد. آخرین برنامه روز دوم هفته پژوهش نیز چهارمین نشست علمی تخصصی با عنوان Noise در تصمیم گیری‌ها با حضور دکتر فریدون رهنمای رودپشتی و همکاران خواهد بود که راس ساعت ۱۷ برگزار می‌شود.
روز سوم هفته پژوهش در مورخه ۲۵ آذر ماه ۱۳۹۸ با میزگرد مشترکی با واحد تهران مرکزی با موضوع روش تحقیق و با حضور اساتیدی، چون دکتر پریوش جعفری، دکتر امیررضا کیقبادی، دکتر زهرا پورزمانی و دکتر محمدرضا معتدل راس ساعت ۹ آغاز خواهد شد. دکتر احمد ابراهیمی سمیناری را با عنوان تحلیل داده‌ها و کاربرد‌های آن در ساعت ۱۱ الی ۱۳ برگزار خواهد کرد.
روز سه شنبه ۲۶ آذر ماه که از محور‌های اصلی هفته پژوهش می‌باشد، با میزگرد مشترک با واحد تهران شمال با عنوان آسیب شناسی نظام پژوهشی دانشگاه با حضور اساتیدی، چون دکتر افسانه زمانی مقدم، دکتر محمدحسنی، دکتر عباسعلی قیومی و دکتر احمد ابراهیمی از ساعت ۱۰ آغاز خواهد شد. دومین برنامه روز چهارم شامل سخنرانی پیرامون اشتباهات رایج در پروپوزال، مقاله و پایان نامه نویسی، آشنایی با آخرین آیین نامه‌های پژوهشی، پاسخ به سئوالات متداول پژوهشی و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشجویی و فارغ التحصیلان برتر پژوهشی و نیز اساتید پیشکسوت دانشکده اقتصاد و مدیریت خواهد بود که با حضور اساتیدی، چون افسانه زمانی مقدم و عباس اسدی راس ساعت ۱۳ آغاز خواهد شد و تا ساعت ۱۵ ادامه خواهد یافت.
آخرین روز هفته پژوهش نیز در ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه با کارگاه HoW to Write cb. ? با حضور دکتر حمیده رشادت جو آغاز خواهد شد و سپس دکتر حمیده رشادت جو دومین کارگاه را با عنوان در مسیر کارآفرینی راس ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه برگزار خواهد کرد. کارگاه، آخرین پژوهش‌ها و یافته‌ها در انقلاب صنعتی و مدیریت پنجم حسن ختام هفته پژوهش خواهد بود که توسط دکتر عطاالله ابطحی راس ساعت ۱۳ به مدت دو ساعت برگزار خواهد شد.
عوامل اجرایی هفته پژوهش نیز اساتید و کارکنان بزرگواری، چون دکتر عباس طلوعی اشلقی، دکتر کامران محمدخانی، دکتر افسانه زمانی مقدم، عباس اسدی، مریم کاویان، مهدی لواسانی، امیر رازجو، فاطمه درویش، معصومه ورمزیار سایر عوامل اجرایی هفته پژوهش می‌باشند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا استان تهران جنوبی بودجه 99 بندر ماهشهر عبدالحمید ریگی جشنواره سینماحقیقت لیلا واثقی پایتخت 6 امیرحسین فتحی هفته پژوهش دانشکده مدیریت و اقتصاد علوم تحقیقات انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا استان تهران جنوبی بودجه 99 بندر ماهشهر عبدالحمید ریگی جشنواره سینماحقیقت لیلا واثقی پایتخت 6 امیرحسین فتحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

به گزارش ایثار،  تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی  دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام  و المسلمین حامد قوام، سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و دکتر جهانگیری معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حامد قوام در  نشست امضای این تفاهم‌نامه با بیان اینکه یکی اهداف کلان بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان جامعه است، گفت:  این نگرش با تعامل و ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها در قالب تفاهم نامه‌های همکاری علمی و پژوهشی جزء برنامه‌های اصلی  ما است.

دکتر جهانگیری، معاون پژوهشی دانشگاه انقلاب اسلامی با بیان گزارشی از روند تأسیس دانشگاه و برنامه‌های آن در طول دوسال گذشته، ضمن اعلام آمادگی همکاری دوجانبه با دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد گفت: حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوعات فراوان عرصه ایثار و شهادت توسط دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و همکاری  پژوهشی بین دانشگاه و دفتر مطالعات  گام بسیار مؤثری در تحقق اهداف علمی و فرهنگی نظام است.

در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری علمی، تحقیقاتی بین طرفین به امضاء رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کند
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران