Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان گفت: تجاری‌سازی واحدهای فناور اولویت پارک علم و فناوری استان است.

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، داوود مرادخانی ظهر امروز در جریان افتتاح دفتر استانداردسازی در پارک علم و فناوری با اشاره به اینکه استاندارد جزو لاینفک زندگی جامعه بشری است، اظهار کرد: هر محصولی که امروزه مورد استفاده بشر است، مطمئنا استاندارد لازم را دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان با اشاره به اینکه رونق تولید زمانی رخ می‌دهد که استاندارد جای پای خود را در محصولات و خدمات پیدا کند، گفت: اگر بستر تولید با بستر استاندارد تلفیق پیدا کند، تولید رشد خواهد کرد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه توسعه و فعالیت شرکت‌های فناور در بستر پارک‌های علم و فناوری فراهم شده است، گفت: برای اینکه شرکت فناور بتواند محصول خود را با گارانتی و تضمین به مردم ارائه کند، بهتر است که گواهی استاندارد داشته باشد.

مرادخانی با اشاره به اینکه ما به دنبال سوق دادن جوانان برای ارائه محصولات استاندارد به جامعه هستیم، تصریح کرد: یکی از مهمترین بخش‌هایی که پارک باید واحدهای فناور را توانمند کند، بخش تجاری سازی است و این بحث محقق نمی‌شود، مگر اینکه استاندارد شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان ادامه داد: اکثر این فعالیت‌ها فناوری جدید هستند که بومی سازی شده یا فناوری هستند که در داخل کشور توسعه یافته است، از همین رو اکثرا فاقد استاندارد هستند که به طرق مختلف نسبت به استانداردسازی آنها اقدام می‌شود.

مدیرکل استاندارد استان زنجان هم در این مراسم با اشاره به اینکه در راستای افزایش پوشش استاندارد، دفاتر استانداردسازی در دستگاه‌های اجرایی آغاز به کار می‌کند، اظهار کرد: تاکنون 17 دفتر استانداردسازی در استان افتتاح شده است.

داود کارگرزاده هدف از ایجاد دفتر استانداردسازی در پارک علم و فناوری را استفاده از ظرفیت این پارک در حوزه استاندارد اعلام کرد و گفت: ارتقای سطح آگاهی دستگاه‌های اجرایی نسبت به استاندارد، استفاده از اساتید در حوزه جاسازی فرهنگ استاندارد، مشارکت در تدوین استانداردهای بین‌المللی از جمله اهداف آغاز به کار این دفتر است.

وی با اشاره به اینکه پیش از این نیز در دستگاه‌های مختلف دفاتر استانداردسازی راه‌اندازی شده است، افزود: همچنین استفاده از ظرفیت دانشجویان و فارغ‌التحصیلان در حوزه استاندارد و جهت‌دهی به آنها از دیگر اهداف است.

مدیرکل استاندارد استان زنجان همچنین به شیوه‌نامه سازمان استاندارد در حوزه ارزیابی صدور و انطباق گواهی استاندارد اشاره کرد و گفت: این مبحث مربوط به مباحث دانش بنیان است که امیدواریم با این کار بتوانیم، پروانه‌های مربوط را به محصولات دانش بنیان صادر کنیم.

وی با اشاره به اینکه با راه‌اندازی دفاتر استانداردسازی در دستگاه‌های دولتی و مراکز آموزشی تعامل بین دانشگاه و نهادها و استاندارد تقویت می‌شود و برنامه‌ها با سرعت و کیفیت جلو می‌رود، گفت: توجه به استانداردسازی کالا ارتقای کیفیت سلامت مردم را به دنبال دارد.

انتهای پیام/73005/ق40

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندارد فناوری علم استان زنجان راه اندازی تقویت دنبال ارزیابی دانش بنیان مباحث صدور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۳۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی

به گزارش قدس آنلاین، مجید اسدالهی در خصوص تکمیل واحدهای نیمه‌تمام صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی، افزود: بالغ بر ۱۵۰۰ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد چشم انتظار حمایت و تخصیص اعتبارات لازم جهت تکمیل و ورود به فرآیند فرآوری محصولات کشاورزی است.

وی اظهار داشت: برای تکمیل این واحدها اعتباری بالغ بر ۳۷ همت مورد نیاز است که با تخصیص این حجم از اعتبار در قالب تسهیلات بالغ بر ۱۴ میلیون تن بر ظرفیت جذب ماده خام و فرآوری محصولات در بخش کشاورزی افزوده می‌شود که کمک شایانی به کاهش ضایعات در این بخش شده و محصولات تولیدی با ارزش افزوده بسیار مناسبی و ماندگاری بالا وارد بازار مصرف خواهد شد.

معاون صنایع تبدیلی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: با تکمیل و شروع به کار واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی ذکر شده امکان اشتغال‌زایی بالغ بر ۲۶ هزار نفر در این کارخانه‌ها ایجاد می‌شود.

اسدالهی درباره صادرات مواد غذایی در زمان تولید حداکثری محصولات کشاورزی گفت: صادرات می‌تواند کمک موثری به تولیدکنندگان انواع محصولات کشاورزی باشد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • رئیسی: ایران کشوری پیشرفته و فناور است/ برای صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا آماده‌ایم
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فناور است
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • تعاونی‌های دانش‌بنیان خراسان شمالی ویژه حمایت می‌شوند
  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • احیای واحدهای تولیدی در مازندران اولویت است
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند