Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@20:54:54 GMT

کدام کشور‌ها بیشترین کاربر اینترنت را دارند؟

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۳۱۹۲

در این گزارش می‌خواهیم ببینیم کدام کشور‌های دنیا بیشترین کاربر اینترنت را دارند اطلاعات فهرست زیر از بانک جهانی تأمین شده است.
به گزارش تابناک به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان، تعداد کاربران اینترنت جهانی طی دو دهه‌ی گذشته با افزایشی سریع و شدید رو به رو بوده. در صورتی که این مسأله معیاری برای ارزیابی عملکرد اقتصادی یک کشور در نظر گرفته شود، می‌توان گفت: همه‌ی کشور‌های دنیا در این مدت رشد و پیشرفت چشمگیری داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت، برخی کشور‌ها مثل نیجریه و بنگلادش از نظر تعداد کاربران اینترنت با رشدی ۴۰ هزار درصدی رو به رو بوده اند! گرچه رشد استفاده از اینترنت در بسیاری از موارد با پیشرفت‌هایی در زمینه‌ی فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی همراه بوده، اما کماکان شاهد آن هستیم در کشور‌هایی که استفاده از اینترنت با رشد و گسترش رو به رو بوده بخش قابل توجهی از مردم در شرایطی زیر خط فقر قرار دارند.

در ادامه می‌خواهیم ببینیم کدام کشور‌های دنیا بیشترین کاربر اینترنت را دارند. اطلاعات فهرست زیر از بانک جهانی تأمین شده است.

۵- ژاپن: ۱۱۵/۴ میلیون کاربر

ژاپن از نظر تعداد کاربران اینترنت رتبه‌ی پنجم فهرست را دارد به طوری که تعداد کاربران آن ۱۱۵/۴ میلیون نفر تخمین زده می‌شود. ژاپن یکی از اولین کشور‌هایی بود که اینترنت در آن راه اندازی شد. کاربران ژاپنی از اوایل دهه‌ی ۲۰۰۰ میلادی از اینترنت پرسرعت برخوردار بوده اند و حتی سازنده‌ی اولین سرویس اینترنت موبایل در دنیا، ژاپن بود. این سرویس که iMode نام داشت در دهه‌ی ۱۹۹۰ در ژاپن راه اندازی شد.

۴- برزیل: ۱۴۰ میلیون کاربر

برزیل ۱۴۰ میلیون کاربر اینترنت دارد که بر این اساس در جایگاه چهارم فهرست قرار می‌گیرد. برزیل نه فقط از نظر تعداد کاربران اینترنت از جایگاه بالایی برخوردار است، بلکه در میان ملت‌هایی قرار دارد که بیشترین زمان را صرف گشت زنی در اینترنت می‌کنند. یکی از دلایل محبوبیت اینترنت در میان برزیلی ها، شبکه‌های اجتماعی مثل فیسبوک است که طرفداران زیادی در کشور دارند.

۳- ایالات متحده آمریکا: ۲۴۵ میلیون کاربر

نزدیک به ۲۴۵ میلیون نفر در آمریکا از اینترنت استفاده می‌کنند که این میزان معادل حدوداً ۸۰ درصد از کل جمعیت این کشور محسوب می‌شود. اینترنت در ایالات متحده آمریکا متولد شد و این کشور سهم زیادی از کاربران اینترنت در دنیا را به خود اختصاص داده. در ایالات متحده آمریکا کاربران عمدتاً به روش اتصال به اینترنت باند پهن (Broadband Internet Connection) به شبکه جهانی اینترنت دسترسی دارند.

۲- هند: ۴۵۵ میلیون کاربر

هند با ۴۵۵ میلیون کاربر اینترنت، رتبه‌ی دوم این فهرست را به خود اختصاص داده. در هند عمده‌ی کاربران اینترنت در مناطق شهری این کشور هستند، چون در مناطق روستایی آن دسترسی کمتری به اینترنت وجود دارد. گوشی‌های هوشمند اصلی‌ترین راه اتصال کاربران به اینترنت در هند هستند.

۱- چین: ۷۴۸ میلیون کاربر

چین با بیش از ۷۴۸ میلیون کاربر، بیشترین کاربر اینترنت در دنیا را دارد. چین بیشتر از یک میلیارد نفر جمعیت دارد و از یک شبکه گسترده‌ی اینترنت برخوردار است که در سال‌های اخیر توسعه یافته. جمعیت کاربران اینترنت در چین در طول یک دهه‌ی گذشته تقریباً دو برابر شده. بیشترین افزایش در تعداد کاربران اینترنت موبایل رخ داده که از گوشی‌های هوشمند خود برای دسترسی به اینترنت استفاده می‌کنند. گوشی‌های هوشمند در چین طرفداران زیادی دارند.

نگاهی کلی به فهرست کشور‌هایی که بیشترین کاربر اینترنت را دارند

۱- چین: ۷۴۸/۴ میلیون نفر

۲- هند: ۴۵۵/۳ میلیون نفر

۳- ایالات متحده آمریکا: ۲۴۵/۴ میلیون نفر

۴- برزیل: ۱۴۰ میلیون نفر

۵- ژاپن: ۱۱۵/۴ میلیون نفر

۶- روسیه: ۱۰۹/۸ میلیون نفر

۷- اندونزی: ۸۴ میلیون نفر

۸- مکزیک: ۸۲ میلیون نفر

۹- کره جنوبی: ۷۳/۲ میلیون نفر

۱۰- آلمان: ۶۹/۵ میلیون نفر

۱۱- فیلیپین: ۶۲/۹ میلیون نفر

۱۲- بریتانیا: ۶۲/۷ میلیون نفر

۱۳- فرانسه: ۵۴/۵ میلیون نفر

۱۴- نیجریه: ۵۳ میلیون نفر

۱۵- ترکیه: ۵۱/۸ میلیون نفر

۱۶- ایران: ۴۸/۷ میلیون نفر

۱۷- ویتنام: ۴۷/۵ میلیون نفر

۱۸- مصر: ۴۴ میلیون نفر

۱۹- اسپانیا: ۳۹/۷ میلیون نفر

۲۰- پاکستان: ۳۱ میلیون نفر

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا استان تهران جنوبی بودجه 99 بندر ماهشهر عبدالحمید ریگی جشنواره سینماحقیقت لیلا واثقی پایتخت 6 امیرحسین فتحی کاربران اینترنت کاربران اینترنت عملکرد اقتصادی انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا استان تهران جنوبی بودجه 99 بندر ماهشهر عبدالحمید ریگی جشنواره سینماحقیقت لیلا واثقی پایتخت 6 امیرحسین فتحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۳۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردش مالی عجیب و غریب فیلترشکن‌ فروش‌ها | پول‌های مردم کجا می‌روند؟

به گفته رئیس پیشین هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران هزینه پرداخت‌شده برای فیلترشکن گاه بیشتر از هزینه‌ای است که برای استفاده از اینترنت به اپراتور‌ها پرداخته می‌شود. همچنین، گردش مالی این کسب‌وکار به اندازه گردش مالی یک اپراتور اینترنت است.

 

به گزارش ایلنا، حسین اسلامی، رئیس پیشین هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا شرحی از وضعیت تجارت فیلترشکن در ایران ارائه کرد و گفت: از شهریور ۱۴۰۱ تاکنون با حجم بیشتری از معامله فیلترشکن در کشور مواجه هستیم و هرچند وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و دولتمردان دیگر هم تاکید داشته‌اند که فروشندگان فیلترشکن باید شناخته شوند، اما تاکنون هیچ گزارش شفافی درباره مجموعه‌هایی که این کسب‌وکار را پیش می‌برند به دست نیامده است.

وی افزود: در حال حاضر هر یک از ما ماهانه رقمی را برای خرید فیلترشکن می‌پردازیم و این خدمت در سبد خرید خانوار وارد شده و جایگاه مهمی در این سبد دارد و حتی گاه در شهری مانند تهران شاهد هستیم هزینه پرداخت‌شده برای فیلترشکن بیشتر از هزینه‌ای است که برای استفاده از اینترنت به اپراتور‌ها پرداخت می‌شود.

اسلامی اظهار کرد: با این تفاسیر تصویری که از گردش مالی این کسب‌و‌کار حاصل می‌شود می‌تواند دربرگیرنده ارقام هنگفتی باشد، اما چون ارقام شفاف نیست، نمی‌توان رقم دقیقی را از درآمد مجموعه‌های عرضه‌کننده عنوان کرد. اما می‌توان گفت که گردش مالی این کسب‌وکار به اندازه گردش مالی یک اپراتور اینترنت است در حالی که عرضه‌کنندگان اینترنت مالیات پرداخت نمی‌کنند.

رئیس هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای ادامه داد: کارایی کسب‌وکار‌های مرتبط با فیلترشکن به ناکارآمد شدن سیاست فیلترینگ در کشور انجامیده و حتی در استفاده همزمان از سرویس‌های داخلی و خارجی اختلال ایجاد کرده است؛ به طور مثال وقتی فیلترشکن فعال است امکان استفاده از پلتفرم‌های بانکی از بین می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: فارغ از چالش‌های مرتبط با کسب‌وکارها، اجبار به نصب فیلترشکن خانواده‌ها را در محدودسازی دسترسی کودکان در فضای اینترنت به چالش کشانده و همچنین احتمال نصب بدافزار‌ها را بالا برده و امنیت تلفن‌های همراه را پایین آورده است، این در حالیست که نسل جوان‌تر که به نسل «زِد» معروفند، بیشتر تقاضای دسترسی به فیلترشکن را دارند، اما عمومیت استفاده از این خدمت همه نسل‌ها و از نظر جغرافیایی همه کشور را دربرگرفته است، زیرا امروز حتی در ساده‌ترین امور مانند به‌روزرسانی برنامه‌ها در گوگل‌پلی نیاز به فیلترشکن است در حالی که وزیر ارتباطات خود به صراحت اظهار داشته‌اند که نظر کارشناسی ایشان هم بر رفع فیلتر گوگل‌پلی است.

اسلامی گفت: به هر حال این کسب‌وکار امروز به بیزنس بزرگی تبدیل شده که به نظر نمی‌رسد بتوان به راحتی آن را کنترل کرد؛ در حال حاضر بیشتر دسترسی‌ها به زمان پیش از فیلترینگ برگشته و آنچه به جا مانده نارضایتی‌های جدی، مشکلات امنیتی و تحمیل هزینه خرید فیلترشکن به خانوار است.

این کارشناس درباره عوامل تاثیرگذار بر قیمت فیلترشکن توضیح داد: قیمت این سرویس را سختی دسترسی به آن مدیریت می‌کند؛ وقتی دسترسی به فیلترشکن سخت می‌شود در شرایطی که بخشی از جامعه در فضا‌های فیلترشده از قبیل اینستاگرام، تلگرام و توییتر کسب‌وکار خود را به طور مستقیم و غیرمستقیم پیش می‌برند، ناچار به پرداخت هزینه فیلترشکن هر قدر هم بالا هستند، زیرا در غیر این صورت با از بین رفتن کسب‌وکار خود مواجه می‌شوند و اینجا دیگر عرضه و تقاضا در قالب یک رفتار اقتصادی مطرح نیست.

وی تصریح کرد: به یقین اخلاق ملی و دینی جامعه ایرانی دسترسی به سایت‌های غیراخلاقی یا ضدامنیت ملی را تحمل نمی‌کند با این حال دامنه فیلترینگ امروز به اندازه‌ای وسیع شده که حتی کسانی که درگیر این چالش‌های غیراخلاقی و غیردینی نیستند با فیلترینگ در کشمکش هستند.

اسلامی در ادامه از ناامن بودن مبادی تامین فیلترشکن گفت و اظهار کرد: مبادی امن نیستند، زیرا کسب‌وکار‌های فعال در این حوزه شناسایی نشده‌اند و ارتباطات تامین‌کنندگان داخلی با اشخاص حقیقی و حقوقی است که در خارج از کشور هستند در نتیجه ما با هیچ مجموعه پاسخگویی مواجه نیستیم و حتی در داخل حاکمیت نیز کسی نمی‌تواند شناسایی کند که چه مجموعه‌هایی فیلترشکن عرضه می‌کنند و البته که تامین‌کنندگان سعی دارند خود را در بالاترین سطح ناشناخته بودن نگاه دارند تا کسب‌وکارشان دچار مشکل نشود.

دیگر خبرها

  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد
  • مردم کدام کشور‌ها بیشتر کتاب می‌خوانند؟
  • تردز حالا ۱۵۰ میلیون کاربر ماهانه دارد
  • در کنکور ۱۴۰۳ اینترنت قطع نمی‌شود / داشتن هندزفری و موبایل واره تخلف است
  • وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی
  • هشدار محققان گوگل: کاربران ممکن است به دستیار‌های هوش مصنوعی وابستگی عاطفی پیدا کنند
  • ببینید | کدام کشور‌ها به اسرائیل حمله کرده‌اند؟!
  • گردش مالی عجیب و غریب فیلترشکن‌ فروش‌ها | پول‌های مردم کجا می‌روند؟
  • فیلترشکن گران‌تر از اینترنت؛ گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی
  • تاکنون کدام کشور‌ها به اسرائیل حمله کرده‌اند؟! + فیلم