Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-26@05:18:20 GMT

وزارت نفت در تعامل با دانشگاه‌ها پیشگام است

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۴۸۱۵

وزارت نفت در تعامل با دانشگاه‌ها پیشگام است

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای ۲ قرارداد مطالعات زمین‌شناسی در حوزه غرب و شمال غرب کشور با دانشگاه‌های تبریز و صنعتی سهند، وزارت نفت را در حمایت از جامعه علمی و برقراری تعامل با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور پیشگام خواند.

به گزارش خبرنگار شانا، سیدصالح هندی امروز (پنجشنبه، ۲۱ آذرماه) در آیین امضای این قراردادهای مطالعاتی که در دفتر سیدمحمدعلی آل‌هاشم، امام جمعه تبریز برگزار شد، در زمینه اهمیت فعالیت‌های اکتشافی، به کشف اخیر مخزن بزرگ نفتی نام‌آوران اشاره کرد و گفت: با این کشف، حجم قابل توجهی بر ذخایر نفت کشور افزوده شد و مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در همین راستا، انجام فعالیت‌های اکتشافی و تعیین تکلیف مناطق مختلف کشور را در این حوزه در دستور کار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به آتشکده‌هایی که از قدیم‌الایام در اطراف تبریز فعال بوده است اشاره کرد و افزود: شواهدی دال بر وجود هیدروکربور در این منطقه وجود داشته است؛ اما حتی اگر نتایج مطالعات زمین‌شناسی ثابت کند که ذخیره هیدروکربوری در این منطقه موجود نیست، باز هم از این جهت که تکلیف پتانسیل‌های هیدروکربوری منطقه مشخص می‌شود، کار حائز اهمیتی صورت گرفته است.

هندی یادآور شد: زمانی که بحث تعیین تکلیف ظرفیت‌های هیدروکربوری شمال غرب کشور مطرح شد، وزیر نفت تاکید کردند که به این منظور، از پتانسیل‌های علمی و دانشگاهی همین منطقه استفاده شود و به همین منظور، امضای قرارداد با دانشگاه‌های تبریز و صنعتی سهند مدنظر قرار گرفت.

به گفته وی، با توجه به هزینه زیادی که برای انتقال و پمپ نفت از جنوب به سمت شمال کشور برای استفاده در مجتمع‌های پالایشگاهی و پتروشیمی صرف می‌شود، کشف هر یک بشکه نفت در شمال کشور معادل ۱۰ برابر نفت در جنوب ارزشمند است.

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در این نشست به تحولات دانشگاه‌ها در سطح جهان نیز اشاره کرد و گفت: دانشگاه‌های داخل کشور نیز با فاصله، این مسیر رو به رشد را طی کردند به‌طوریکه نسل نخست دانشگاه‌ها تنها متمرکز بر آموزش و تولید علم بود؛ اما در نسل دوم پژوهش هم به آموزش اضافه شد و در نسل سوم، پژوهش‌ها کاربردی و عملکرد دانشگاه‌ها اثربخش‌تر و منتهی به کارآفرینی شده است.

وی با بیان اینکه در همین مسیر تعامل صنعت و دانشگاه نیز تقویت شد، صنعت نفت را صنعت پیشگام در برقراری ارتباط با دانشگاه خواند و افزود: وزارت نفت طی سال‌های اخیر بیش از ۲۵ قرارداد کلان پژوهشی در سطوح پایین‌دست و بالادست این صنعت با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور امضا کرده تا از ظرفیت‌های علمی داخلی برای انجام بهتر ماموریت‌های خود بهره‌مند شود.

بر اساس این گزارش، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران امروز (پنجشنبه، ۲۱ آذرماه) و در آستانه هفته پژوهش، ۲ قرارداد مطالعاتی در حوزه زمین‌شناسی غرب و شمال غرب کشور با دانشگاه‌های صنعتی سهند و تبریز امضا کرد. این قراردادها مشتمل بر قرارداد «مطالعه زمین‌شناسی ساختمانی و زمین ساخت سنوزوئیک در شمال غرب حوضه‌ی ایران مرکزی» و قرارداد «بررسی آنومالی ژئومیکروبی نفت و گاز در دشت سراب» است که با حضور امام جمعه استان آذربایجان شرقی امضا شد؛ قرارداد نخست بین سیدصالح هندی، مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و احمدرضا مصطفی قره‌باغی، رئیس دانشگاه صنعتی سهند و قرارداد دوم نیز بین هندی و میر رضا مجیدی، رئیس دانشگاه تبریز به امضا رسید.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران دانشگاه سهند دانشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۴۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: انتظارات رهبر انقلاب از تشکل‌های دانشجویی / تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند+فیلم

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دانشجویان گفت: رهبر انقلاب تاکید داشتند که تشکل‌های دانشجویی به محیط داخل دانشگاه کمک کنند که اسلامی و با نشاط باشد و در برگزاری برنامه‌های مختلف و تعامل با دانشجویان همکاری کنند.

زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دانشجویان گفت: رهبر انقلاب تاکید داشتند که تشکل‌های دانشجویی محیط داخل دانشگاه را کمک کنند که اسلامی و با نشاط باشد و در برگزاری برنامه‌ها و تعامل با دانشجویان و جذب دانشجویان مختلف همکاری کنند.


وی افزود: همچنین تشکل‌های اسلامی تعامل و ارتباط خود را با سایر تشکل‌های دانشجویی، انجمن‌های اسلامی، کانون های علمی و فرهنگی همچنین کمک به پر کردن اوقات فراغت دانشجویان را داشته باشند.


وزیر علوم اضافه کرد: ۸۵ ساعت از اوقات فراغت دانشجویان در داخل دانشگاه می‌گذرد و باید برای این زمان برنامه داشته باشیم و همچنین بسیج دانشجویی فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه و خوابگاه‌ها داشته باشد.


وی ادامه داد: رهبر انقلاب از بسیج دانشجویی انتظار دارد که اولین نقش خودش را در افزایش سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی در داخل دانشگاه رقم بزند و تعامل چهره به چهره با دانشجویان داشته باشد؛ و محیط داخل دانشگاه را یک محیط زیبایی که فکر زیبای بسیج و بسیجی درآن باشد، داشته باشیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تراکتور با نسخه یحیی مقابل استقلال؛دوئل احتمالی گل‌محمدی با نکونام در تبریز
  • آخرین خبر‌ها از تبریز؛ گل‌محمدی به بازی با استقلال می‌رسد؟
  • دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • دولت سیزدهم اماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • یحیی گل‌محمدی سکوتش را شکست؛ مشکلی برای کار ندارم و آماده خدمت به جوانان کشورم هستم!
  • مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر
  • عملیات «وعده صادق» نتیجه تعامل سپاه و دانشگاه بود
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور
  • وزیر علوم: انتظارات رهبر انقلاب از تشکل‌های دانشجویی / تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند+فیلم