Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت 62 MB

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، « فرشاد مهدی پور» که به همراه هیات رسانه ای ایران برای شرکت در دومین کمیته همکاری‌های رسانه‌ای ایران و روسیه به مسکو سفر کرده است، با بیان این مطلب افزود: ما نیازمند گسترش روابط خود در سطوح مختلف هستیم.

وی افزود: روابط ایران و روسیه در حوزه سیاسی نسبتا قوی و پرقدرت است اما در حوزه های دیگر مانند فرهنگی، اقتصادی و حتی رسانه ای ضعیف تر هستیم حال آنکه برگزاری نشست های هم اندیشی و تبادل اندیشه میان مسئولان رسانه ای دو کشور می تواند به رشد روابط کمک بکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مسئول روزنامه صبح نو افزود: آنچه مهم است اینکه ما، روسیه، چین، سوریه، عراق، لبنان و رسانه های سایر کشورها که در مجموعه رسانه‌هایی که آلترناتیو جریان اصلی رسانه محسوب می شویم نیاز به ایجاد کمپین‌ها، نهادها و حتی واحدهایی داریم  که بتواند در کنار یکدیگرعملیات رسانه ای مقابل جنگ روانی و رسانه ای گسترده غرب را به دست بگیرد.

وی گفت: البته در این راه با موانعی جدی روبرو هستیم که یکی از آنها مشکل تفاوت زبانی است چرا که تمامی کشورهای یاد شده زبان خاص خود را دارند و تنها در صورت برطرف کردن این مشکل در زمان کوتاه می توان شاهد همگرایی آنها در حوزه تولید، انتشار و توزیع گسترده پیام بود.

به اعتقاد وی، در غیر اینصورت ما در هژمونی ایجاد شده توسط رسانه های مقابل راه به جایی نخواهیم برد و صدای ما در کشورمان باقی خواهد ماند و علاوه بر اینکه به گوش جهانیان نمی رسد بلکه اعتماد بنفس دیگر کشورها را هم پایین می آورد.

وی خاطرنشان کرد: جمعیت کشورهایی که در نقطه مقابل رسانه های غربی قرار دارند بیش از یک و نیم میلیارد نفر است هر چند که با عدد بزرگی مواجه هستیم اما سهم کمی در جریان اصلی رسانه داریم.

گفتنی است، هیاتی از مدیران رسانه‌ای ایران یکشنبه هفته جاری به ریاست «محمد خدادی» معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای شرکت در دومین نشست کمیته همکاری‌های رسانه‌ای ایران و روسیه وارد مسکو شد.

در این دور از گفت‌وگوها زمینه‌های همکاری و هم‌افزایی در حوزه رسانه بین دو کشور در راستای تقویت مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و پیگیری توافقات و تفاهمات اولین دور گفت‌وگوها که سال گذشته در تهران برگزار شد، توسط نمایندگان رسانه‌های دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بازدید از مراکز رسانه‌ای و آشنایی با تجربیات روسیه در این زمینه و ‌گفت‌وگو با اندیشمندان و صاحبنظران روسیه و همچنین شرکت در همایش ایران‌شناسان روس از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده هیات رسانه‌ای ایران در روسیه بود ضمن اینکه هیات رسانه ای ایران برج رادیو و تلویزیون مسکو، شبکه راشاتودی و شبکه تلویزیونی زویزدا(ستاره سرخ) وابسته به وزارت دفاع روسیه دیدار کرد.

علیرضا شیروی مدیرکل رسانه های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی شفیعی معاون خبرگزاری ایرنا و مدیرعامل موسسه مطبوعاتی ایران، پیمان جبلی معاون برون مرزی سازمان صدا وسیما، مجید قلی‌زاده مدیرمسئول خبرگزاری تسنیم، محمدعلی نادعلی زاده مدیرمسئول پایگاه خبری جماران، مهران کرمی مدیرمسئول روزنامه همشهری، فرشاد مهدی پور صاحب امتیاز و مدیرمسئول روزنامه صبح نو،  مهدی رحمانیان مدیرمسئول روزنامه‌ شرق، علیرضا بختیاری مدیر مسئول روزنامه دنیای اقتصاد و مسعود حیدری مدیرعامل خبرگزاری ایلنا در این سفر معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را همراهی کردند.

برچسب‌ها روسیه رسانه ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه رسانه ایران روسیه رسانه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۵۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه به جهانیان شوند

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که اشغالگران صهیونیست نتوانستند مانع از پوشش اخبار نوار غزه به جهانیان شوند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در روز جهانی آزادی مطبوعات به نقش رسانه‌ها در پوشش اخبار نوار غزه پرداخت و گفت: نقش رسانه‌ها را در عملیات «طوفان الاقصی» ارج می‌نهیم و تأکید می‌کنیم که جنایات اشغالگران علیه روزنامه‌نگاران، واقعیت تروریستی و تجاوزگرانه اشغالگران را پنهان نخواهد کرد.

جنبش حماس افزود که از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه از هفتم اکتبر تاکنون 146 نفر از اصحاب رسانه و روزنامه‌نگاران به شهادت رسیده‌اند.

جنبش مقاومت فلسطین اظهار داشت که اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار فلسطین به جوامع عربی، اسلامی و بین‌الملل شوند و شکست خوردند.

مقاومت اسلامی فلسطین همچنین از همه نهادهای حقوق بشری خواست تخلفات و جنایات اشغالگران صهیونیستی علیه روزنامه‌نگاران فلسطینی را جرم‌انگاری کنند و به رژیم اشغالگر فشار بیاورند تا جلوی این جنایت‌ها را بگیرد و از تمام ابزارهای قانونی برای محاکمه اشغالگران در دادگاه‌های بین‌المللی تلاش کنند.

210 روز از جنگ در غزه می‌گذرد، جنگی که به گفته سازمان ملل به قدری ویرانه از خود به جا گذاشته است که بازسازی غزه ممکن است 80 سال زمان ببرد.

طبق آخرین آمار وزارت بهداشت غزه تاکنون 34596 نفر در غزه به شهادت رسیده و 77816 نفر نیز زخمی شده‌اند. از سوی دیگر سازمان امدادرسانی غزه نیز خبر داده است که بالغ بر پیکر 10 هزار فلسطینی زیر آوار ساختمان‌ها مانده و در سایه وجود مواد منفجره در زیر آوارها و همچنین نبود امکانات لازم، تفحص پیکر همه شهدا 3 سال طول خواهد کشید.

در این بین سازمان یونسکو نیز جایزه سالانه آزادی مطبوعات را به خبرنگاران غزه اختصاص داد و نقش آن‌ها را ستود.

روز 210 طوفان‌الاقصی|جایزه یونسکو برای خبرنگاران غزهجایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه نگاران فلسطینی رسید
  • حماس: اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه شوند
  • اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه به جهانیان شوند
  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟
  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • آمادگی کانون سردفتران ایران برای همکاری با روسیه
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت