Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطالعات جدید نشان می‌دهد که ۵۳ میلیون شاغل آمریکایی (۴۴ درصد از جمعیت شاغل) دستمزدی کمتر از حداقل دستمزد مصوّب این کشور دریافت می‌کنند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  علی‌رغم رشد اقتصاد آمریکا در جهان و حضور این کشور به عنوان اقتصاد اول جهان، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که 53 میلیون شاغل آمریکایی دستمزدی کمتر از حداقل دستمزد مصوّب این کشور دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش پایگاه خبری "CBS" بر اساس گزارشی که موسسه "بروکینگز" منتشر کرده است، این 53 میلیون نفر که 44 درصد جمعیت شاغلان آمریکا را در بر می‌گیرند، در رده سنی 18 تا 64 سال قرار دارند.

این موسسه در گزارش خود می‌نویسد، بسیاری از این مزدبگیران گرفتار یک اقتصاد ناکارآمد شده‌اند که حدود 10 دلار و 22 سنت در هر ساعت دستمزد می‌گیرند؛ به گفته کارشناسان، میانگین سالانه دستمزد این افراد تنها 18 هزار دلار است و نسبت به حداقل درآمد در کشور آمریکا بسیار پایین‌تر است. 

به طور کلی، درآمد متوسط خانوارهای آمریکایی سالانه 66 هزار و 465 دلار است که نیمی از خانواده‌ها بسیار کمتر از این رقم درآمد دارند. 

بسیاری از شاغلان در سالهای نخست کاری، مجبور به پذیرش درآمد کم برای ماندن در شغل مورد نظر هستند؛ آنها به این امید که در آینده درآمدشان اضافه شود سختی‌های کار را تحمل می‌کنند، اما این افزایش هرگز اتفاق نمی‌افتد! 

 بروکینگز دریافت که مشاغل کم دستمزد بین یک سوم تا دو سوم کل مشاغل تقریباً 400 منطقه شهری آمریکا را شامل می‌شوند؛ این گزارش نشان می‌دهد که حدود نیمی از مجموع کارگران کم‌درآمد در ده حرفه متمرکز شده‌اند، از جمله فروشندگی، خرده فروشی، آشپزی، نظافت ساختمان‌ها و کارگران ساختمانی شغل‌های کم‌درآمد هستند. 

شهرهای کوچکتر در جنوب و غرب آمریکا بیشترین سهم را در مشاغل کم‌درآمد دارند، مانند "لاس‌کروس"، "نیومکزیکو"، "جکسونویل" و "کارولینای شمالی" که 60 درصد مشاغل کم‌درآمد را در خود جای می‌دهند. 

 اما نویسندگان بروکینگز خاطرنشان کردند که نه تنها شهرهای کوچک در جنوب و غرب سهم بالایی از مشاغل کم‌درآمد دارند بلکه برخی از شهرهای بزرگ نیز درگیر این معضل هستند؛ نزدیک به یک میلیون نفر در "واشنگتن"، 700 هزار نفر در "سانفرانسیسکو" و 560 هزار نفر در "سیاتل" مشغول به حرفه‌های کم‌درآمد هستند. 

به گفته موسسه بروکینگز، این مسئله با بهبود مهارت‌های کارگران کاملاً قابل حل نیست؛ به عبارت دیگر حتی اگر کارگران با دستمزد پایین نیز تحت آموزش شغلی قرار بگیرند و مهارت‌های جدیدی یاد آموزش ببینند، تضمین نمی‌شود در هر نقطه که در حال حاضر زندگی هستند، شغل با درآمد خوب پیدا کنند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۷۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود رفاه و معیشت مشاغل کارگری راه‌ موثر مقابله با قاچاق است

هرمزگان-جام جم انلاین-امام جمعه اهل سنت بندرعباس در دیدار مجتبی معین وزیری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان، معاونان و نمایندگان تشکل‌های صنفی و بازنشستگی تامین اجتماعی که در دفتر امام جمعه اهل سنت برگزار شد، بر توجه به همه بخش‌های فعال جامعه تاکید کرد و گفت: نباید شرایطی رقم بخورد که تعدادی از گروه‌های شغلی، خود را برتر بدانند و توجهات را به سوی خود معطوف کنند و مشکلات بخش‌های دیگری از شاغلین جامعه شنیده نشوند.
شیخ یوسف جمالی یک مشکل مهم در حوزه کار را مشارکت عنوان کرد و افزود: متاسفانه ما بجای فرهنگ مشارکت بعضا ضد آن عمل می کنیم به عنوان مثال این ضد فرهنگ ادبیات خود را هم تولید کرده مثل اینکه "اگر شریک خوب بود خدا شریک داشت" که این صحبت اشتباه سنگینی است.     وی در این خصوص به روایت " انا ثالث الشریکین اشاره کرد و گفت: با استناد به این روایت، می‌بینیم خدایی که صاحب گنجینه‌های زمین است خود را نفر سوم یک شراکت اقتصادی خطاب می‌کند.امام جمعه اهل سنت بندرعباس ادامه داد: همین اشکال باعث شده تا عمر کسب‌ و کارها در جامعه کوتاه و نهایتا چند دهه دوام داشته باشد.  
شیخ جمالی با اشاره به وضع رفاه کارگران، افزایش سطح کیفی معیشت مشاغل کارگری را از بهترین روش‌های مقابله با مشاغل کاذب دانست و ادامه داد: متاسفانه در سال‌های اخیر، دریا که همه کرم و نعمت و فرصت است توجه کمتری بخاطر قاچاق به مشاغل پایدار آن شده است و عدم بهره گیری از این ظرفیت باعث شده تا مشاغل کاذب و ترک تحصیل شکل گرفته و ضربه مهلکی به جامعه محلی وارد سازد.به گفته وی، یکی از عوامل شکل گیری قاچاق، کم توجهی به مشاغل پایدار دریایی است.   اتفاقات خوبی در حوزه اشتغال رقم خورده استدر این دیدار همچنین مجتبی معین وزیری مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در حوزه اشتغال که هم دغدغه مردم و هم دغدغه مسئولان است اتفاق خوبی که رقم خورده این است که بیشترین کاهش نرخ بیکاری در کشور را داشتیم و استان هرمزگان با ۳.۹ درصد وضعیت خوبی را به خود اختصاص داده است.وی افزود: با توجه به فعالیت هایی که در حوزه صنایع و مشاغل خرد و خانگی در استان راه افتاده است، در سال گذشته حدود ۵۴ هزار شغل ثبت شده با کدملی اتفاق افتاد که طبق تعهدات کشوری ۳۰ هزار شغل بوده که ما در این شاخه رتبه یک کشوری را کسب کردیم.  
مجتبی معین وزیری گفت: در طرح طبقه بندی و یکسان سازی حقوق در کارگاه های بالای ۵۰ نفر کارگر ، در کشور ۵۵ درصد مشمول این طرح می شوند که در استان هرمزگان ۶۶ درصد کارگران شامل این طرح شده اند همچنین در حوزه رسیدگی هیئت حل اختلاف بین کارگری و کارفرمایی مدت زمان رسیدگی به شکایات کارگری و کارفرمایی در کل کشور ۳۷ روز و در استان هرمزگان ۱۲ روز است ، که ما در این حوزه هم رتبه یک کشوری را کسب کرده ایم ، خوشبختانه با توجه به تلاش همکاران در بحث بازرسی کار و ایمنی کارگران و همچنین در کاهش خطرات جسمی و فوتی ها هم در سال گذشته رتبه یک کشوری را کسب کرده ایم.   مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان همچنین به اقدامات انجام شده در زمینه مسکن کارگری اشاره کرد و گفت: علاوه بر کوشش دولت در حوزه مسکن کارگری که به صورت ملی انجام می شود ما به صورت استانی، زمین هایی که به عنوان مسکن کارگری در طرح جدید در شهر بندرعباس قرار دارد به صنایع تخصیص داده شده و تعاونی آنها در حال راه اندازی است و کارگران صنایع و کارگران مشغول به کار در صنایع می توانند عضو این تعاونی ها بشوند.

دیگر خبرها

  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • بهبود رفاه و معیشت مشاغل کارگری راه‌ موثر مقابله با قاچاق است
  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است