Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@01:13:56 GMT

درخواست آمریکا از هند برای حفظ حقوق اقلیت ها

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۷۴۸۳

درخواست آمریکا از هند برای حفظ حقوق اقلیت ها

شبکه خبری " ان دی تی وی" روز جمعه گزارش داد: یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: ما از نزدیک تحولات مربوط به لایحه شهروندی هند را دنبال می کنیم. احترام به آزادی مذهب و برخورد عادلانه و مساوی بر اساس قانون، اصول پایه یک دموکراسی است.

 وی افزود: آمریکا از هند درخواست می کند تا از حقوق اقلیت های مذهبی خود در راستای قانون اساسی و ارزش های دموکراتیک محافظت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لایحه جنجالی شهروندی هند به دنبال اعطای حقوق شهروندی به اقلیت های غیر مسلمان از کشور های بنگلادش، پاکستان و افغانستان است که قبل از سال ۲۰۱۵ وارد هند شده اند.

این لایحه ابتدا در سال ۲۰۱۶ در پارلمان هند مطرح شد اما به دلیل اعتراضات گسترده، رسیدگی به آن به زمان دیگری موکول شد. این لایحه بار دیگر توسط آمیت شاه وزیر کشور هند در پارلمان این کشور مطرح شده است و در مجلس لوک سابها(مجلس پایین) توانسته است ۳۱۱ رای موافق کسب کند.

روز چهارشنبه این لایحه در مجلس علیا هند نیز رای لازمه را به دست آورد تا مسیر ورود آن به قانون اساسی هند هموار شود.

اما با تصویب لایحه، مناطق  مختلف هند از جمله شمال شرق این کشور  شاهد اعتراضات گسترده و همچنین خشونت بود.

با توجه به مقامات در وزارت کشور هند، دولت این کشور بیش از ۵ هزار نیروی نظامی را از جامو و کشمیر به ایالت اسام منتقل کرده است تا خشونت ها را کنترل کند.

نارندرا مودی نخست وزیر هند در پیامی خطاب به مردم شمال شرق این کشور اعلام کرده است که این لایحه هیچ حقوقی را از آنها سلب نمی کند و مردم آسام نباید نگران آینده خود باشند.

وزارت امور خارجه هند در ارتباط با این لایحه اعلام کرده است که لایحه شهروندی پروسه دریافت تابعیت هند برای اقلیت های غیر مسلمان  تعدادی از کشور های همسایه از جمله بنگلادش، افغانستان و پاکستان را تسریع می بخشد.

این وزارت خانه همچنین تاکید کرده است که هر ملتی حق دارد که حقوق شهروندی خود را ثبت و تصدیق کرده  و از طریق سیاست های گوناگون از حق قانونی خود در این خصوص استفاده کند.

برچسب‌ها هند ایالات متحده آمریکا اقلیت های دینی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند ایالات متحده آمریکا اقلیت های دینی هند ایالات متحده آمریکا اقلیت های دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۷۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به گزارش وضعیت حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا درباره این کشور گفت: بدترین وضعیت حقوق بشری را در جهان در ایالات متحده داریم که با سرکوب سیستماتیک، رویارویی قومی و مذهبی در آنجا ادامه دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری تاس، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که در رسانه دولتی این کشور منتشر شد، گفته است: «وزارت امور خارجه کره شمالی انتشار گزارش حقوق بشر توسط وزارت امور خارجه آمریکا بر اساس دروغ، جعل، تعصب و خصومت را قاطعانه محکوم و رد می‌کند و آن را اقدامات مداخله جویانه واشنگتن در امور داخلی کره شمالی می‌داند.»

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: «آیا در ایالات متحده نقض جدی حقوق بشر از جمله سرکوب سیستماتیک مردم خود، رویارویی قومی و مذهبی و جنایات مختلف خشونت آمیز را شاهد نیستیم؟»

وی همچنین به ادعای مقام‌های آمریکایی درباره ضرورت نفوذ اطلاعاتی در کره اشاره کرد و ادامه داد: این نمایش یک دسیسه سیاسی بسیار بدخواهانه و یک چالش سیاسی خطرناک است که هدف آن تخریب نظام ما از درون است. واکنش پیونگ یانگ به این اقدامات هیچ محدودیتی ندارد.»

۲۳ آوریل سال جاری میلادی، وزارت امور خارجه آمریکا گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر در جهان منتشر کرد که نارضایتی تعدادی از کشور‌ها از جمله مجارستان، ویتنام، مکزیک، پاکستان و ترکیه را برانگیخت.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز خاطرنشان کرد که این گزارش صرفا نمایش استاندارد‌های دوگانه نیست، بلکه یک تبعیض نژادی آشکار است.

دیگر خبرها

  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • درخواست وزیر نتانیاهو برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • درخواست وزیر صهیونیست برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی
  • گشت صیانت از حقوق شهروندی در رفسنجان
  • درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید