Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون جیرانی که قرار است بزودی کتابی در مورد بازیگری در سینما و نسل‌های مختلف بازیگری منتشر کند، معتقد است: جریان اصلی در سینمای ایران، همیشه مورد انتقاد بوده است.

به گزارش ایسنا، این کارگردان سینما و تلویزیون درباره اینکه چرا کسی مثل محمدرضا گلزار هر کاری که می‌کند عده‌ای از او انتقاد می‌کنند، گفت: سینمای جذاب و جریان اصلی در ایران، همیشه مورد انتقاد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین چهره‌های معروف همیشه مورد انتقاد قرار می‌گرفتند و نباید ناراحت شوند. مهم تماشاچی و مردم هستند. مهم این نیست که منی که در یک گوشه نشستم، انتقاد می‌کنم. البته که مردم و تماشاچیان نیز از بازیگران خواسته‌هایی مانند چه کارهایی بازی کنند که بهتر از کار قبلی شان باشد، موقعیتشان را حفظ و نقش های خوب بازی کنند، دارند. اما مهم مردم هستند که بتوانند با بازیگر ارتباط برقرار کنند.

وی که شامگاه 20 آذر ماه مهمان فرش قرمز پشت صحنه رادیو تهران بود در ادامه مطرح کرد: این مهم بودن را باید همیشه مد نظر داشته باشیم چه در گذشته و چه در حال. بازیگران پولساز همیشه مورد انتقاد هستند. چون فیلم‌هایشان فیلم‌های خاصی است و جریان اصلی هم که معمولاً در سینمای ایران به سینمای عامه پسند تلقی می‌شود، همیشه مورد انتقاد بوده و هنوز مورد انتقاد است. در حالی که اصل اقتصاد سینمای ایران از جریان اصلی است که به اقتصاد، تماشاچی و گیشه مربوط است و پولش را از طریق فروش فیلم در گیشه و الان سایت‌ها و جاهای دیگر در می آورد.

مجری برنامه به مجموعه فیلم‌ها «ستاره‌ها» جیرانی که درباره سرنوشت سلبریتی‌ها اشاره کرد و افزود: واژه سلبریتی محصول دوران امروز است و دوران قدیم این واژه‌ها را به کار نمی‌بردند و بازیگران مشکلات دیگری هم داشتند. به ویژه بازیگران زن در سینمای ایران معمولاً سرنوشت تلخی داشتند. من یک کتاب در مورد بازیگری در سینما و نسل‌های مختلف بازیگری دارم که به زودی هم چاپ می‌شود. این مسئله را در این کتاب از روح انگیز سامی نژاد که دختر لر را بازی کرده است تا بعد تشریح کردم. اگر سرنوشت ستاره‌ها را مرور کنیم، سرنوشت جذابی نداشته‌اند. شرایط جامعه ایران، شرایط خاصی است. جامعه‌ای که بین سنت و مدرنیته است و ماندن بین این دو تفکر همیشه مشکلاتی را به بار آورده است. به هر حال سنت همیشه خیلی قدرت داشته است و الان هم دارد و این تعارض سینما را به عنوان یک پدیده مدرن با چالش‌های مختلفی مواجه کرده است.

جیرانی در بخش دیگری از گفتگو بیان کرد: بگذاریم سلبریتی‌ها هم زندگی طبیعی شان را بکنند. آنها هر کدام برای خودشان دارای یک دانش و فرهنگ هستند. زیاد وارد بحث رسالت و آگاهی نشویم و اجازه بدهیم هر کسی زندگی طبیعی خودش را انجام دهد. از کارمان لذت ببریم، به همدیگر احترام بگذاریم و در واقع این کاری است که ما باید در سینما انجام دهیم.


«پشت صحنه» برنامه‌ای است که یک هفته درمیان به صورت زنده به تهیه کنندگی امیرحسین ثقفی و با اجرای مصطفی امامی روی آنتن رادیو تهران می‌رود. علاقمندان می‌توانند قسمت بعدی این برنامه را، شنبه ۳۰ آذرماه ساعت ۲۱ روی موج اف.ام ردیف ۹۴ مگاهرتز به مدت یک ساعت بشنوند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فریدون جیرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۷۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون «نگاره و سینمای» دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم افتتاحیه کانون «نگاره و سینما» دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با حضور کُردی معاون فرهنگی دانشجویی، عباس ساکی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی و مسئولان، استادان و اعضای انجمن سینمای جوان بروجرد برگزار شد.

کُردی در این جلسه درباره جایگاه هنر عکاسی و فیلم‌سازی در جامعه امروزی مطالبی بیان کرد.

ساکی با تأکید بر حمایت هنرمندان و فیلمساز جوان بروجردی پیشنهاداتی مطرح کرد.

هومن هوشمند دبیر کانون نگاره و سینما به تشریح و معرفی حیطه فعالیتی کانون پرداخت، همچنین فیلم کوتاه داغی به کارگردانی فاطمه محمدی برنده جوایز متعدد داخلی و بین‌المللی اکران شد و کارگاه آموزشی آشنایی با مبانی فیلم کوتاه توسط فاطمه محمدی از استادان سینمای جوان و کارگردان فیلم برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • کانون «نگاره و سینمای» دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • ببینید | ناگفته‌های فردیون جیرانی از خدمت بزرگ عباس کیارستمی به سینما
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟