Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@10:42:31 GMT

چگونه به همسرمان کمک کنیم تا وزن کم کند؟

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۸۹۲۸

چگونه به همسرمان کمک کنیم تا وزن کم کند؟

شاید شما هر جزو آن دسته از مرد‌هایی که باشید که از افزایش وزن خانم‌شان بعد از ازدواج چندان راضی نیستند. حتما دوست دارید همسر شما به همان اندامی برسد که اوایل آشنایی تان داشته است و حتما نگران وضعیت سلامتی او نیز هستید، اما چگونه می‌توانید از همسرتان بخواهید تا وزن کم کند، بدون اینکه ناراحت بشود و یا فکر کند او را قبول ندارید؟

همه‌ی ما با بالا رفتن سن، کمی وزن اضافه می‌کنیم، اما اگر همسر شما عادت‌های سالم را نادیده می‌گیرد، پس وقت آن است که کمکش کنید متوجه شود چه خطراتی سلامتی‌اش را تهدید می‌کند، البته بدون اینکه او را برنجانید! میان توهین کردن و کمک کردن، مرز ظریفی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چطور می‌توانید به همسرتان انگیزه بدهید تا وزن اضافی‌اش را کم کند و بدون اینکه با هم بگومگو کنید یا او را برنجانید و از خودتان عصبانی کنید، خودش متقاعد شود که باید وزن کم کند؟

چیزی که باید بدانید این است که میزان انگیزه‌ی همسرتان برای اینکه به چشم شما خوب به نظر برسد، ارتباط مستقیم با میزان جذابیت شما برای او دارد. هر چقدر همسرتان بیشتر جذب شما شود، انگیزه‌ی بیشتری دارد که شما را نیز بیشتر جذب خودش کند تا توجه‌تان را از دست ندهد.

فرض کنید شما با خانمی رابطه دارید که خیلی جذبش نشده اید و به او علاقه ندارید و برای‌تان مهم نیست او را از دست بدهید یا نه. روزی او از شما می‌خواهد ورزش کنید و به اندام و فیزیک‌تان برسید تا ظاهر بهتری پیدا کنید و او خوشش بیاید.
او شروع می‌کند به ایراد گرفتن از اندام‌تان و می‌گوید که زیاد لاغر یا زیاد چاق هستید، یا لازم است اندام‌تان را عضلانی‌تر کنید و اصرار می‌کند اندام و ظاهرش را به خاطر او بهتر کنید.

شما چه واکنشی نشان می‌دهید؟ احتمالا پیش خودتان می‌گویید: «خب، من قرار نیست برای رضایت و خوشایند او تلاشی بکنم، او برای من جذاب نیست و علاقه‌ی زیادی به او ندارم و مهم نیست از دستش بدهم». شاید به او بگویید اندام‌تان را همان طوری که هست دوست دارید و قصد ندارید وزن کم یا اضافه کنید و نظر او برای‌تان اهمیتی ندارد. پس اگر می‌خواهید همسرتان وزن کم کند، اول باید مطمئن شوید آنقدر دوست‌تان دارد و به شما اهمیت می‌دهد که واقعا سلیقه و خواسته‌ی شما برایش ارزشمند باشد.

اگر به همسرتان بگویید: «انگار چاق شده‌ای!» یا «واقعا می‌خواهید اینهمه غذا را بخوری؟!»، هرگز نتیجه نمی‌گیرید و همسرتان را نیز عصبانی و دلخور می‌کنید. بیشتر افراد خودشان متوجه می‌شوند که وزن اضافه کرده‌اند و انتقاد کردن از کار‌های همسرتان باعث می‌شود برای عرض اندام نزد شوهر «کنترل‌گر» و «ایرادگیرش» هم که شده، رفتار ناسالمش را بیشتر کند.

بهترین کاری که می‌توانید بکنید این است که اول خودتان یک الگوی مناسب باشید، چه در تغذیه و چه در ورزش و عادت‌های سلامتی، تا بتوانید رفتار‌های سالم را تبلیغ کنید. بگذارید همسرتان ببیند به عادت‌های سالم اهمیت می‌دهید و به فکر تناسب اندام‌تان هستید. وقتی همسرتان غذای سالمی تهیه می‌کند یا از خوردن دسر صرفنظر می‌کند، تشویقش کنید و نشان دهید که به رفتار درستش توجه دارید.

روی سلامتی همسرتان تاکید کنید، نه وزن و اندام او

اگر می‌خواهید در مورد افزایش وزن همسرتان با او حرف بزنید، این کار را در فرصتی مناسب انجام دهید. مثلا وقتی که از مطب پزشک برمی‌گردد می‌توانید از او بپرسید: «آیا دکتر به مشکل خاصی اشاره کرد؟»؛ و از این فرصت برای صحبت کردن در مورد فشار خون بالا، کلسترول بالا و اهمیت فعالیت بدنی بیشتر و تغذیه‌ی سالم‌تر برای طول عمر بیشتر استفاده کنید.

مخصوصا اگر قصد بچه دار شدن دارید، فرصت بسیار خوبی است که از اهمیت سلامتی مادر بگویید. یادتان نرود هر پیشنهادی می‌دهید از عبارت «با هم» استفاده کنید، مثلا: «بیا از این به بعد شب‌ها، شام را زودتر و سبُک‌تر بخوریم!» یا «بیا عصر‌ها با هم نیم ساعت پیاده روی کنیم!».

تیمی تلاش کنید

هر کاری می‌توانید بکنید تا تشویق به فعالیت بدنی دو نفره شوید. پیاده روی بعد از شام، دوچرخه سواری، کوهنوردی و هر فعالیت دیگری که با شرایط تان متناسب است و می‌توانید دو نفره انجامش دهید خوب است. ورزش را مفرح‌تر کنید و از آن لذت ببرید. نیازی نیست هر روز دو ساعت عرق بریزید. مخصوصا کسی که عادت به ورزش ندارد قادر به اینهمه فعالیت نیست، اما می‌توانید در کنار همسرتان باشید و با هم کم کم، تمرین و ورزش را شروع کنید. خلاصه از هر ترفندی که بلدید استفاده کنید تا همسرتان را از روی کاناپه بلند کنید و به تحرک وادارید!

با هم برای خرید به فروشگاه بروید

خرید از فروشگاه را تبدیل به پروژه‌ای دو نفره کنید تا همسرتان، حمایت شما را احساس کند. ایجاد عادت سالم را با خالی کردن کابینت‌های آشپزخانه‌تان از کربوهیدرات‌های تصفیه شده، انواع شیرینی و نوشابه و هله هوله و غذا‌های فرآوری شده شروع کنید. نان سفید و برنج سفید را با نان سبوسدار و غلات کامل و سبزیجات ِ بیشتر جایگزین کنید. این را بدانید اگر کسی کربوهیدرات‌های تصفیه شده را از رژیم غذایی خود حذف کند، بعد از دو سه هفته شاهد کاهش وزن خود خواهد بود.

گاهی شما غذا درست کنید‌

می‌خواهید همسرتان غذای سالم‌تری بخورد و وزن کم کند؟ بسیار خب، آشپزی کنید! یک کتاب آشپزی سالم تهیه کنید و دست به کار شوید. می‌توانید به همسرتان پیشنهاد بدهید درست کردن شام با شما باشد. یا اینکه گاهی برای درست کردن شام یا ناهار داوطلب شوید تا به طور غیر مستقیم به همسرتان نشان دهید چطور می‌تواند انتخاب‌های سالم غذایی داشته باشد. ضمنا همسرتان بابت کمکی که به او می‌کنید قدردان‌تان خواهد بود.

کمی از مسئولیت‌هایش را به عهده بگیرید

کاری کنید تا برای همسرتان فرصتی برای ورزش کردن پیدا شود. اگر فرزندانی دارید، شما مسئولیت رسیدگی به تکالیف‌شان را به عهده بگیرید یا می‌توانید عهده‌دار برخی از کار‌های خانه شوید تا همسرتان نتواند بگوید: «وقت ندارم ورزش کنم!».

رفتار‌های سالم را تبدیل به عادت کنید

اگر واقعا سلامتی و تناسب اندام همسرتان برای‌تان مهم است پس رفتار‌های سالم به طور موقتی جواب نمی‌دهند، بلکه باید تبدیل به عادت شوند تا نتیجه بگیرید. شما با حمایت، کمک و تشویق خود می‌توانید رفتار‌های سالم را در زندگی خود و همسرتان جا بیندازید. در برنامه‌های هفتگی‌تان، حتما زمان‌های ورزش و فعالیت را جای بدهید و به آن پایبند باشید. باز هم تکرار می‌کنیم که «با هم» انجامش دهید!

به ورزش مورد علاقه‌ی همسرتان اهمیت دهید

شاید همسرتان قبلا به ورزش خاصی علاقه داشته، اما سالهاست آن را فراموش کرده است یا شاید حین فعالیت‌های جدیدی که انجام می‌دهید به ورزش خاصی علاقه‌مند شده باشد. بسیار خب، از این فرصت بهره بگیرید و امکان انجام آن ورزش را برای همسرتان فراهم کنید.

همچنین خیلی خوب است که همسرتان را تشویق به تمرین با وزنه کنید. خیلی از خانم‌ها دوست ندارند با وزنه تمرین کنند، چون تصور می‌کنند بدن‌شان عضلانی می‌شود، اما این طور نیست. اگر همسرتان اهل باشگاه رفتن نیست، برایش وزنه‌هایی تهیه کنید تا در خانه تمرین کند، فُرم درست را با حوصله به او یاد بدهید و خیالش را راحت کنید که با تمرین با وزنه، عضلاتش حجیم نمی‌شوند، بلکه تقویت و خوش فرم می‌شوند.

خودتان هم به عادت‌های سالم پایبند باشید

وقتی انتظار دارید همسرتان مراقب وزنش باشد و غذای سالم بخورد، نباید پیتزا سفارش دهید و جلوی او مشغول خوردن شوید. به تغذیه‌ی خودتان نیز توجه کنید. شما باید خودتان یک الگوی فعال و موثر باشید، چه زمانی که بیرون غذا می‌خورید و چه وقتی که در خانه چیزی می‌خورید. اگر هم واقعا دل‌تان می‌خواهد فست فود بخورید، بسیار خب، جای دیگری این کار را انجام دهید، نه در خانه و مقابل چشمان همسرتان!

انتظارات عجیب و غریب نداشته باشید

آقایان باید بفهمند که سوخت و ساز بدن یک زن با بالا رفتن سن، کُند می‌شود در حالی که سوخت و ساز بدن یک مرد همان طور می‌ماند. توقع نداشته باشید همسر چهل ساله‌ی شما اندامی مانند بیست سالگی‌اش داشته باشد. بیشتر به جنبه‌های سلامتی او فکر کنید و توقعات دور از دسترس نداشته باشید. ضمنا فراموش نکنید که بیشتر اندام‌هایی که در فیلم‌ها و تصاویر می‌بینید، دست کاری شده و غیر واقعی‌اند.

  منبع:زندگی آنلاین

منبع: پارسینه

کلیدواژه: چاقی افزایش وزن همسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۸۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای هیچ شهری امروز آلوده نیست / شاخص کیفی ۲۲ شهر سالم و پاک ثبت شد

آلودگی هوا زمستان و تابستان نمی‌شناسد و در تمام سال چهره آسمان را کدر می‌کند، بنابراین آمار و میزان آلایندگی‌ها برای شهروندان مهم است تا بدانند هر روز شاخص کیفی شهرها در چه سطحی قرار دارد، لازم است بدانیم امروز هوای هیچکدام از شهر در وضعیت ناسالم و آلوده قرار ندارد و تعداد ۲۲ شهر سالم و پاک است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اگر نگاهی به روز گذشته و امروز _جمعه، هفتم اردیبهشت_ بیندازیم، می‌توانیم میزان و شدت آلودگی هوا که بر آسمان شهرهای مختلف گسترده شده است را به‌خوبی حس کنیم، از این‌رو خبرگزاری ایمنا به مقایسه شاخص کیفی هوا در شهرهای مختلف پرداخته است، بنابراین بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست، امروز شاخص کیفی هوای هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار خطرناک (قهوه‌ای)، بسیار ناسالم (بنفش)، ناسالم برای عموم (قرمز) و ناسالم (نارنجی) قرار ندارد.

بر این اساس، دستگاه سنجش کیفیت هوا امروز در کلانشهرهای اصفهان با شاخص ۹۶، کرج با شاخص ۵۳، بوشهر با شاخص ۶۱، تهران با شاخص ۸۷، بیرجند با شاخص ۵۲، مشهد با شاخص ۵۱، بجنورد با شاخص ۶۳، اهواز با شاخص ۹۲، زنجان با شاخص ۸۵، سمنان با شاخص ۵۴، قزوین با شاخص ۸۴، قم با شاخص ۶۱، سنندج با شاخص ۷۸، یاسوج با شاخص ۶۳، اراک با شاخص ۷۰ و همدان با شاخص ۵۳، وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

لازم به یادآوری است که روز گذشته ششم اردیبهشت، شهرهای اصفهان، کرج، تهران، شهرکرد، بیرجند، مشهد، اهواز، زنجان، سمنان، زاهدان، قزوین، قم، سنندج، یاسوج، کرمان و اراک، وضعیت هوای سالم (زرد) بودند.

در همین راستا، شاخص کیفیت هوا امروز در کلانشهرهای تبریز با شاخص ۴۱، اردبیل با شاخص ۲۶، شهرکرد با شاخص ۴۴، زاهدان با شاخص ۳۸، کرمان با شاخص ۴۹ و کرمانشاه با شاخص ۴۹، در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد، اما روز گذشته شهرهای تبریز، اردبیل، بوشهر، بجنورد، کرمانشاه و همدان، در وضعیت پاک (سبز) ثبت شدند.

به این ترتیب امروز شرایط کیفی هوای کلان‌شهرهای ارومیه، ایلام، شیراز، گرگان، رشت، خرم‌آباد، ساری، بندرعباس و یزد ثبت نشده است، در حالی که روز گذشته شهرهای ارومیه، ایلام، شیراز، گرگان، رشت، خرم‌آباد، ساری، بندرعباس و یزد، بدون داده ثبت شد.

در نهایت بر اساس داده‌های موجود سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست و مقایسه شاخص کیفی هوا، امروز هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار خطرناک (قهوه‌ای)، بسیار ناسالم (بنفش)، ناسالم (قرمز) و ناسالم (نارنجی) ثبت نشدند، تعداد ۱۶ شهر سالم (زرد)، شش شهر پاک (سبز) و شمار ۹ شهر بدون داده ثبت شده‌اند، به‌طوری که روز گذشته همین شرایط در استان‌های کشور حاکم بوده است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 748047

دیگر خبرها

  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • هوای هیچ شهری امروز آلوده نیست / شاخص کیفی ۲۲ شهر سالم و پاک ثبت شد
  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • شاخص کیفی ۲۲ شهر سالم و پاک ثبت شد / اردبیل پاک‌ترین هوا را دارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • میان وعده هایی سالم برای کودکان
  • گل سالم الدوساری به العین (الهلال 2-1 العین)
  • چگونه محمد سالم بهترین عکس جهان را ثبت کرد؟
  • (ویدئو) راننده نیسانی که از تصادفی مهیب جان سالم به در برد