Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرویز منصوری مدیر شیلات و آبزیان اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری در گفت‎وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان در شهرکرد، اظهار داشت: با اقدام مجموعه مدیریت شیلات و جهادکشاورزی شهرستان‌های کوهرنگ و اردل مشکل انتقال آب به سایت شیلات افسرآباد حل شد.

او افزود: بارش‌های اخیر و ریزش کوه باعث تخریب کانال انتقال آب مجتمع شیلات افسرآباد از بخش صمصامی کوهرنگ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصوری اضافه کرد: متأسفانه در این حادثه به طور متوسط به هر واحد ۳۵ درصد خسارت وارد آمد.

او ادامه داد: با تلاش‌های مدیریت شیلات استان، مرکز خدمات جهادکشاورزی صمصامی، مدیریت جهادکشاورزی شهرستان کوهرنگ و اردل، فرمانداری شهرستان کوهرنگ و شیلات داران پس از هماهنگی و کرایه یک دستگاه بیل مکانیکی و جای گذاری سه شاخه لوله انتقال آب ۶۰۰ اینچ به طول ۳۰ متر، جریان آب در کانال سایت شیلات افسرآباد جاری شد و موجب خوشحالی بهره برداران سایت پرورش ماهی گردید.

منصوری گفت: خسارت وارده صورت جلسه شد و به معاونت برنامه ریزی سازمان جهادکشاورزی استان و اداره کل مدیریت بحران جهت برآورد خسارت ارسال شده است.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهادکشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۹۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای سایت الگویی عدس دیم در منطقه مرگور و سیلوانا شهرستان ارومیه 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،پرویز امجدی با بیان این خبر افزود: کشت عدس در منطقه مرگور و در روستای سه گرگان به صورت الگویی و کشت انتظاری و در راستای اهداف طرح جهش تولید در دیم زارها با دستگاه کشت مستقیم و بدون عملیات خاکورزی و با رقم جدید ورزقان برای نخستین بار به جایگزینی از ارقام محلی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: به منظور مقایسه کشت انتظاری با کشت بهاره رقم ورزقان به صورت بهاره و کشت مستقیم در روستای موانا منطقه سیلوانا کشت شده است.

وی هدف از این طرح را علاوه بر مقایسه کشت انتظاری و بهاره، ترویج کشت پائیزه، تغییر تاریخ کاشت و استفاده بهینه از نزولات آسمانی و استفاده از مزایای کشت مستقیم و کاهش تردد ماشین آلات در مزرعه عنوان کرد. 

امجدی افزود: با توجه به اینکه حبوبات از خانواده لگومینوز بوده و تناوب بسیار خوبی برای غلات پائیزه به شمار می رود، به لحاظ اصلاح و تثبیت خاک و کاهش جمعیت علف های هرز و آفات در مزرعه، توسعه کشت آن ها جزو برنامه های الویت دار زراعت شهرستان و در راستای سیاست های تغییر الگوی کشت محصولات کشاورزی می باشد.

گفتنی است نتایج اجرای طرح در اختیار بهره برداران منطقه قرار خواهد گرفت‌.

دیگر خبرها

  • کوهرنگ میزبان همایش صلح یاران
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • ادعای جنجالی تن‌هاخ: با نخریدن کین به مشکل خوردیم
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • کوهرنگ خنک‌ترین نقطه چهارمحال و بختیاری
  • ۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است
  • اجرای سایت الگویی عدس دیم در منطقه مرگور و سیلوانا شهرستان ارومیه 
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان