Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر: آیت‌الله موحدی کرمانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران اظهار کرد: برخی مسئولان می‌گویند به فلانی وقت ملاقات نمی‌دهم، جواب تلفن را نمی‌دهم، آن نامه را نمی‌خوانم، آیا خودتان را گم کرده‌اید؟ خیال کردید، چون مسئولیتی دارید کسی هستید؟ وای بر کسی که فکر کند کسی است.

وی افزود: شاید مسئولان بگویند مشغله‌های ما زیاد است، خب نماینده‌ای مشخص کنید تا مردم بیایند و حرفشان را به این نماینده بزنند و آن نماینده مطالب را به شما منتقل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملاقات ندادن و جواب ندادن، مردم را ناراحت می‌کند.

امام جمعه موقت تهران گفت: آقایان باید یک نفر را مامور کنند تا در مسجد و حسینیه‌ای حضور یابد و مردم هم بیایند و کار‌ها و مشکلاتشان را به او بگویند؛ چرا این کار انجام نمی‌گیرد؟

آیت‌الله موحدی کرمانی گفت: مسئولین کشور! خدا از شما حج واجب و حج عمره و کربلا و مشهد نمی‌خواهد، از شما می‌خواهد، چون مسئول هستید به امانت وفادار باشید و به داد مردم برسید.

وی افزود: مسئولینی هستند که به حج مستحب می‌روند و اعمال حج را انجام می‌دهند، اما به وظایف اصلی خود عمل نمی‌کند.

آیت‌الله موحدی کرمانی با اشاره به عملکرد دولت در اجرای طرح افزایش قیمت بنزین، گفت: حادثه‌ای به دلیل یک تدبیر غلط رخ داد که منجر به کشته و زخمی شدن چند نفر شد و بخشی از کشور تخریب شد. دولت تدبیر چرا غفلت کرد و درست عمل نکرد تا این وضع پیش نیاید.

وی گفت: البته باید قیمت بنزین واقعی شود، ولی با حساب و برنامه، نه مثل آن آقایی که گفت شب خوابیدم و صبح بیدار شدم و دیدم قیمت بنزین گران شده است؛ عجب! شما مطلع نبودید؟ شما از وضع کشور اطلاع نداشتید؟

امام جمعه موقت تهران افزود: خدا کند این جمله دروغ باشد که من خبر نداشتم. این چیز عجیبی است. ببینید یک خبر نداشتن چه فجایعی پیش آورد و چه خون‌هوایی به ناحق ریخته شد. چه تخریب‌ها انجام شد؛ فقط به دلیل یک غفلت، آیا این صحیح است؟

آیت الله موحدی کرمانی بیان کرد: تصمیمات را باید تدریجی گرفت. باید بعد از اقناع ملی و اطلاع رسانی به مردم این تصمیم اجرایی می‌شد نه اینکه دفعی این کار صورت بگیرد. به یکباره تصمیمی گرفته شد و مردمی که خسته از گرانی شده بودند، عصبانی شدند. اینکه کشورداری و تدبیر نیست. بیدار باشید.

وی اضافه کرد: درخصوص آشوب‌های اخیر روشنگری لازم انجام نشد. این تصمیم نه تدریجی بود و نه گام به گام عمل شد و نه اقناع صورت گرفت. باید بعد از مطلع شدن مردم، ۵۰۰ تومان به قیمت بنزین افزوده می‌شد.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: از رسول خدا یاد بگیرید. حضرت ابراهیم مرحله به مرحله وارد شد و با بیدار کردن حس مردم نسبت به بت‌ها در نهایت اقدام به شکستن و سوزاندن آن‌ها کرد. پیامبر اسلامی نیز، ۱۳ سال در مکه و مدینه ۳۱۳ نفر را ساخت و مرحله به مرحله پیش رفت تا در نهایت با استدلال و آگاه کردن مردم، دشمن را شکست داد و به او ضربه زد.

آیت الله موحدی کرمانی تاکید کرد: حضرت مرحله به مرحله پیش رفت. با مشروب خوار هم مدارا کرد و اول به توحید پرداخت؛ ولی در نهایت و بعد از برداشتن گام‌های ابتدایی، با آن‌ها هم برخورد کرد. در بحث شرب خمر، حضرت مردم را گام به گام آماده کرد. اول تولید و فروش مشروبات را به مسلمین توصیه کرد که انجام نشود. بعد از آن در موقع نماز خواندن ممنوع کرد. بعد از آماده شدن مردم، شرب مشروبات را ممنوع کرد. این سیره نبوی است. در همه امور باید مرحله به مرحله پیش رفت و تصمیمی را اجرا کرد.

وی افزود: پیش از اجرای افزایش قیمت بنزین چقدر مردم اقناع شدند؟ چقدر استدلال انجام گرفت. نمی‌گویم کاری انجام نشد؛ ولی بسیار کم بود! این تصمیم نیز تدریجی اجرا نشد. وقتی مردمی که نسخه داروی خود را نمی‌توانند بخرند، با گران شدن بنزین از هزار تومان به سه هزار تومان مواجه شدند، به هیجان آمدند. دشمن هم از این موضوع سواستفاده کرد و بر موج سوار شد. آن‌ها مترصد این فرصت هستند. دشمن آتش زد، تخریب کرد، افراد را کشتند و مجروح کردند.

امام جمعه موقت تهران اظهار داشت: باید تدبیر باشد. شما که دولت تدبیر هستید. این مسائل را با دقت بنگرید و حساب کنید. هیئت دولت در اتاق دربسته می‌نشیند و تصمیم می‌گیرد. باید تصمیمات و عواقب آن سنجیده شود. آیا مردم ناراضی از این تصمیم راضی می‌شوند یا خیر، این‌ها مسایلی است که قبل از اجرای تصمیم باید به آن‌ها پرداخت.

آیت الله موحدی کرمانی ادامه داد: دولت باید برای گرانی فکری بکند و جواب بدهد. جان مردم از گرانی به لب رسیده است. مردم توانایی پیدا کردن دارو را ندارند و حتی اگر آن را پیدا کنند، پول خرید دارو را ندارند. تا کی این وضع ادامه می‌ابد و باید دولت فکری به حال این وضع کند.

وی گفت: حقوق کلان مسئولان در این کشور معنی ندارد، از آن‌ها باید کم شود و به مستضعفان اضافه شود. تدبیر عاقلانه خدایی این است.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: به شهرداری‌ها توصیه می‌کنم، چرا وقتی کسی که می‌خواهد برای فرزندش در طبقه بالای خانه خود، واحدی بسازد تا وی را داماد کند، این میزان از آن پول می‌گیرد و غوغا می‌کند. این اشتباه است.

آیت الله موحدی کرمانی در خاتمه گفت: همه باید مواظب و مراقبت باشند. مسئولان باید کار خدایی بکنند و به داد مردم برسند.

منبع: فردا

کلیدواژه: موحدی کرمانی مسئولان نماز جمعه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۹۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش گفت: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است؛ ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ناصر عاشوری، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش در نشستی خبری اظهار داشت: در نمایشگاه نفت امسال، بسیاری از تفاهم‌نامه‌های گذشته پالایشگاه‌های کشور به قرارداد تبدیل خواهد شد و تفاهم‌نامه‌های جدیدی نیز منعقد می‌شود که بخشی از این قراردادها و تفاهم‌نامه‌ها مربوط به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان است.

وی افزود: با محوریت شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است در نمایشگاه نفت امسال حضور خواهیم یافت و در 3 پنل تخصصی حضور داریم که محور آنها، برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید، تأثیر کاهش منابع مالی در استمرار تولید و تهدید ناشی از کاهش نیروهای متخصص در صنعت پالایش است.

عاشوری از بروز چالش برای پالایشگاه لاوان در پی مهاجرت نیروهای متخصص این پالایشگاه خبر داد و گفت: تا پیش از این، مهندسین ما درخواست رفتن به خارج از کشور داشتند، الان افراد فنی و آچاربه‌دست پالایشگاه‌ها نیز درخواست کار در کشورهای خارجی را دارند؛ به‌طوری که از کشورهای همسایه دعوت‌نامه برای کارگران ماهر پالایشگاه‌ها با حقوق 600 تا 700 میلیون تومان در ماه ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: در تمامی ابعاد انرژی شامل برق، گاز، بنزین و گازوئیل دچار ناترازی هستیم و اگر امروز به اصلاح روند مصرف انرژی در کشور ورود جدی نکنیم، دو سال دیگر به‌طور حتم بحران تأمین انرژی خواهیم داشت.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش تصریح کرد: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است؛ ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروسازی ما نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسانده که به‌جای اینکه قرار بود صادرات بنزین داشته باشیم، در سال گذشته حدود 3 میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

عاشوری متوسط ظرفیت تولید روزانه بنزین در کشور را 115 میلیون لیتر اعلام کرد و گفت: این میزان از ابتدای دولت تغییر محسوسی نداشته و تا پایان دولت هم تغییر محسوسی نخواهد داشت، چراکه از شرکت‌ها و پالایشگاه‌های فعلی نمی‌توان انتظار رشد ظرفیت تولید داشت، هرچند پروژه‌هایی در راستای افزایش کیفی محصولات در پالایشگاه‌ها در حال اجرا است.

وی افزود: دولت به‌دنبال احداث پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های بزرگ است که این روند، زمان‌بر است، به‌جای آن بهتر است روی پالایشگاه‌های کوچک برنامه ریزی شود که هم با سرمایه کمتر و هم در زمان کمتر قابل بهره‌برداری است و اشتغال‌زایی و ارزآوری برای کشور به‌دنبال دارد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش خاطرنشان کرد: اگر دولت پالایشگاه‌های کوچک را حمایت کند، می‌توان پالایشگاه‌های 20 تا 40 هزار بشکه‌ای احداث کرد که هر 10‌تای آن به اندازه یک پالایشگاه بزرگ آورده به دنبال دارد و به‌دلیل پراکندگی، هم سرمایه‌پذیری کمتری دارد و هم از نظر پدافند غیرعامل بسیار موثر خواهد بود.

عاشوری میزان بدهی دولت به پالایشگاه‌ها را حدود 200 همت دانست و گفت: یکی از راهکار این است که دوات اجازه تهاتر بدهی مالیاتی 50 همتی پالایشگاه‌ها را با بخشی از مطالبات آنها بدهد و راهکار دیگر که پیشنهاد شده این است که در 6 فرآورده اصلی تولیدی پالایشگاه‌ها، در بخش مازاد به ما اجازه فروش بدهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند / دولت به وعده ایجاد سالی یک ملیون شغل عمل کرده است
  • رئیس‌جمهور: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند/حمله به سفارت ایران نشان دهنده استیصال رژیم صهیونیستی بود
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • چرا داستان «جمشید بسم‌الله» دهه‌هاست تکرار می‌شود؟
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است