Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدباقر محمدی لائینی در خطبه های نمازجمعه ساری با گرامیداشت هفته پژوهش گفت: پژوهش مسئله محور، مشکلات جامعه را حل می کند ولی پایان نویسی، مقاله نوشتن و خاک خوردن در قفسه کتابخانه ها، دردی را دوا نمی کند و فایده عملی ندارد.

وی با اشاره به مشکلات فراروی باغداران، میزان تولید محصولات کشاورزی وباغی را هفت میلیون تن بیان کرد و گفت: فروش محصولات از جمله مشکلات است و باید راه صادرات باز شود زیرا برداشت محصول با قیمت کنونی و افزایش قیمت های تولید، به صرفه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهش به میان باغداران و صنایع رود

امام جمعه ساری با تاکید براینکه پژوهش باید در بخش باغات و رفع مسائل فراروی ورود پیدا کند گفت: پژوهش باید بین صنایع و شهرک های صنعتی رود و بررسی کند چرا کارخانه ها و واحدهای تولیدی راکد و غیرفعال هستند.

وی با اظهار اینکه گرانی بهداشت و درمان از دیگر مشکلات خانواده ها است، گفت: رعایت مسائل بهداشتی هزینه بر است و پژوهش باید به کمک این بخش بیاید و برای حل آن، راهکار ارائه دهد و باید دانشگاه به زندگی، معیشت، صنعت و کشاورزی پیوند خورد و مسائل را حل کند.

امام جمعه ساری با گرامیداشت روز حمل و نقل تصریح کرد: گرانی قیمت بنزین مسائلی را برای مردم ایجاد کرده است و افزایش حامل های انرژی و گرانی اجناس مشکلات مردم را بیشتر کرده است.

حمل و نقل ریل محور نداریم/ نیاز نظام با ترکیب تولیدات حوزه و دانشگاه تامین شود

حجت الاسلام محمدی با اظهار اینکه صنعت و حمل و نقل، خودرو محور است تصریح کرد: چرا حمل و نقل ریل محور نداریم و در آن زمینه پیشرفت نکردیم.

وی همچنین با گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه و شهادت دکتر مفتح عنوان کرد: نیاز نظام اسلام باید به وسیله ترکیب تولیدات حوزه و دانشگاه برطرف شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران به روز جهانی عاری از خشونت اشاره کرد و گفت: جنگ ها، آشوب ها، فتنه سازی ها، مداخله های نظامی ابرقدرت ها رنجی را برای دنیا ایجاد کرده است.

عملکرد دولت های جهانی با شعار جهان عاری از خشونت هماهنگی ندارد

وی با آرزوی شفا و رهایی شیخ زکزاکی، آزادی دین و تبلیغات دینی را جرم این شیخ آزاده بیان کرد و گفت: دولت نیجریه مسلمانان زیادی را به قتل رسانده است و اجازه معالجه شیخ زکزاکی را نمی دهد و شعارها و عملکرد دولت ها در زمینه جهان عاری از خشونت همخوانی ندارد.

نماینده ولی فقیه در مازندران در بخشی از سخنانش به فرازهای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاره و اضافه کرد: خودسازی مراحل مختلفی دارد که خودسازی برابر میکروب هایی که بدترین ضرر را به انسان و جامعه وارد می کند از جمله مراحل است.

نمایندگان کاخ نشین را برای مجلس انتخاب نکنیم

وی مبارزه با میکروب خودکوچک بینی، خودخواهی، منفعت طلبی جناحی، مقاومت برابر میکروب عافیت طلبی و اشرافی طلبی را ضروری دانست و گفت: طبق فرمایش حضرت امام راحل، آن روزی که مجلسیان و مسئولان خوی کاخ نشینی پیدا کنند و از خوی ارزنده کوخ نشینی بیرون روند باید برای کشور فاتحه بخوانیم.

امام جمعه ساری تصریح کرد: در طول مشروعیت از کاخ نشین ها لطمه زیادی خوردیم و نباید نمایندگان، رئیس جمهور و اعضای شورای کاخ نشین انتخاب کنیم و خودسازی برابر این وسوسه ها و میکروب ها جامعه را غنی می سازد.

حجت الاسلام محمدباقر محمدی لائینی، پردازش جامعه را امری مهم دانست و گفت: باید سبک زندگی درست را در جامعه فرهنگسازی و نهادینه کنیم و برای زندگی اسلامی از علم و دانش، عقل عملی، ایمان و معرفت بهره گیریم.

وی افزود: دشمنان براساس فرهنگ غربی در حال مهندسی فرهنگی جامعه هستند و ما باید براساس سبک زندگی اسلامی مبتنی بر فرهنگ دینی، فرهنگ سازی و جامعه سازی کنیم زیرا با انسان خودساخته و جامعه فرهیخته به تمدن اسلامی برسیم.

امام جمعه ساری با بیان اینکه تقابل غرب با ما در حوزه خودسازی، جامعه پردازی و مصون سازی و فرهنگسازی است گفت: تمدن فرهنگ غربی براساس جدایی دین از سیاست بنا شده است و باید با خودسازی دینی، و جامعه پردازی قرآنی و تمدن سازی اسلامی پیش رویم.

تقوا راه برون رفت از بن بست ها است

نماینده ولی فقیه در مازندران همچنین در بخش دیگری از خطبه های نماز جمعه با اظهار اینکه یکی از مهمترین توصیه های بین ادیانی، تقوا است افزود: اگر تقوا وجود داشته باشد خداوند مسائل زندگی و بن بست ها را به خوبی حل می کند و هر کسی تقوا داشته باشد مسئله معیشت و اقتصادش حل خواهد شد.

وی با تاکید براینکه مسئولان باید تقوا داشته و پایبند به آن باشد گفت:  اگر تقوا داشته باشیم زور شیطان و انسان های مستکبر به ما نخواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه مهمترین رسالت پیامبر اکرم (ص) هدایت، نور و موعظه بوده است گفت: اگر با تقوا باشیم خداوند زندگی ما را به آسانی و به راحتی پیش می برد و مشکلات را از بین خواهد برد و راه برون رفت از بن بست ها و رهایی از مشکلات، تقوا است.

امام جمعه ساری، با عنوان اینکه پیامبر اکرم (ص) در زمان فترت و زمانی که علم و دانش کم بود ظهور کرد گفت: از زمان حضرت عیسی تا حضرت رسول حدود ۶۰۰ سال رسولی از طرف خداوند نیامده و این دوران، دوران توقف رسالت به صورت موقت بوده است.

حجت الاسلام محمدی لائینی با عنوان اینکه هیچ گاه زمین بدون حجت نیست و این حجت به صورت آشکار و پنهان وجود دارد تصریح کرد: گسترش عدل و داد هدف رسالت انبیاء و امامان است.

کد خبر 4796364

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب امام جمعه ساری خطبه های نماز جمعه انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان قزوین بارش برف ثبت نام کاندیداها یاسوج تعطیلی مدارس بیرجند انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شهرکرد ویروس آنفلوانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۹۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها

زهرا شایسته فرد در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: وقتی که یک مسأله‌ای خیلی مهم می‌شود، نقش تعیین کننده‌ای در سطح ملی دارد و متولیان تصمیم می‌گیرند که آن را به صورت یک رویداد و به صورت هماهنگ در سراسر کشور برگزار نمایند، بنابراین لازم است که مخاطبین روی کلمه‌ی رویداد حساس باشند و حواسشان باشد که خود را در انجام یک کار بسیار مهم سهیم بدانند.

وی با اشاره به اینکه رویداد جوانی جمعیت که در سراسر کشور در حال برگزاری است در واقع نه تنها منفعت آن به خود ما برمی گردد بلکه به صورت ادامه دار و سلسله وار برای نسل آینده ما بسیار مهم است افزود: یکی از مسائلی که باعث شده اهمیت این موضوع کمرنگ شود شاید شبهاتی است که در فضای مجازی و در فضای عمومی جامعه رایج شده که ریشه‌های آن را می‌توان در تهاجم فرهنگی در واقع جستجو کرد.

شایسته فرد با بیان اینکه خیلی از افراد اصلاً بدون اینکه بدانند که چرا باید تلاشی در این زمینه شود گارد می‌گیرند، مقاومت می‌کنند و نفی می‌کنند افزود: اینکه ما یک تلاشی داشته باشیم و فردی را به این دنیا بیاوریم واقعاً در علم اخلاق، علم فیزیولوژیک و در تمامی علم‌ها مقدس و قابل تقدیر بوده و هست، حالا که این موضوع را آنقدر روی آن کار کردند که افراد مقاومت داشته باشند و تضعیفش کردند جای بحث دارد.

وی بیان کرد: لازم است افرادی که دست‌اندرکار هستند شبهاتی که در زمینه افزایش جمعیت هست را جمع آوری بکنند، شبهاتی را که افراد در ذهنشان دارند اینکه اصلاً چرا ما باید فرزند آوری داشته باشیم، مسأله اقتصادی وقتی وجود دارد، مشکلات اقتصادی اینقدر بالا است چه لزومی دارد که ما در این زمینه تلاشی داشته باشیم، چه لزومی دارد رفاه طلبی خودمان را کنار بگزاریم بالاخره فرزند آوری زحمت و پی گیری هایی دارد.

شایسته فرد گفت: برخی هم دغدغه شأن، دغدغه‌های تربیتی هست که در این دوره و زمانه اگر بچه‌ای بیاوریم برای چه بخواهم نگرانش باشم، اصلاً بچه‌ای به دنیا نمیاورم و در جامعه‌ای که شاید خیلی چیزها کنترل شده نباشد برای تربیت فرزندم نگران خواهم بود بنابراین از این مسؤلیت کناره‌گیری می‌کنم و راحتی روان بهتری را خواهم داشت، آیا واقعاً همینطور است ما جواب این شبهات را چطور می‌خواهیم به هم میهمانان بدهیم.

شایسته فرد گفت: لازم است که برای این موضوع کمیته‌ای تشکیل شود در خصوص اینکه جواب این شبهات را به صورت تولیدات رسانه‌ای در فضای مجازی و فضای رسانه‌ای عمومی بتوانند توزیع کنند و بتوانیم سهم مهمی در اشاعه‌ی فرهنگ فرزندآوری و رشد جمعیت داشته باشیم.

کد خبر 6090817

دیگر خبرها

  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها