Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-05@07:28:28 GMT

فعالیت در غرب کارون به پشتوانه ظرفیت‌های داخلی

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۰۸۸۶

فعالیت در غرب کارون به پشتوانه ظرفیت‌های داخلی

با توجه به نامگذاری سال جاری به عنوان «سال رونق تولید» از سوی مقام معظم رهبری، نمایشگاه تخصصی ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت و حفاری خوزستان به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای عرصه صنعت نفت و حمایت از ساخت داخل کشور، فرصتی مغتنم جهت تحقق این شعار متعالی و ایجاد هر چه بیشتر رونق تولید در حوزه ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت و حفاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به این بهانه بار دیگر صنعتگران نفت در کنار هم جمع می شوند تا پرچم خودکفایی کشور را در این عرصه نیز دست در دست یکدیگر بالا برده و به رغم همه تحریم‌های ناجوانمردانه، سیاست‌های استفاده حداکثری از ظرفیت‌های داخلی، تولید محصولات استاندارد و ایجاد فرصت های شغلی را دنبال کنند.

پرواضح است که سایه تحریم بر مجموعه این صنعت و اقتصاد کشور بی‌تاثیر نبوده، اما نفت با وجود همه تنگناها همچنان رکن اصلی اقتصاد کشور است و با عنایت به همت همه‌جانبه، تحریم‌ها نتوانستند توسعه این صنعت را در کشور متوقف کنند؛ این صنعت فرصت بزرگی برای بهره‌گیری از ظرفیت تجهیزات داخلی است و استفاده از ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی اعم از بالادست و پائین‌دست، هر روز ابعاد تازه‌تری پیدا می‌کند. اگربه سختی‌های تحریم و آموزه‌هایش واقع‌بینانه بنگریم باید بپذیریم آنچه در شرایط حاضر می‌تواند کشور را در عبور از تنگنای تحریم یاری دهد، توجه حداکثری به ظرفیت‌های داخلی و  تحقق «رونق تولید» است.

تأکیدات و پافشاری های شرکت ملی و وزارت نفت ایران برای ارتقای سطح استاندارد کالاها و تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت، باعث شده تا سازندگان داخلی روز به روز بر کیفیت محصولات خود بیفزایند و امروزه سطح کیفی استانداردهای این تجهیزات به حدی است که می توان گفت اگر کشور در شرایط تحریم قرار نداشت، امکان صادرات تجهیزات صنعت نفت به بازار های جهانی هم وجود داشت.

در راستای این سیاست‌ها و تلاش‌ها افزون بر اجرای طرح بومی‌سازی ۱۰ گروه کالاهای کاربردی صنعت نفت که از سال ۹۳ در دستور کار قرار گرفت، اسناد بالادستی مانند بخشنامه هیئت وزیران، اقلام اعلامی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) و بخشنامه‌ها و ابلاغیه‌های شرکت ملی نفت ایران درباره ممنوعیت خرید خارجی کالاهای ساخت داخل، همه شرکت‌های فرعی و پیمانکاران وزارت نفت را به سوی استفاده حداکثری از کالاها و تجهیزات ساخت داخل سوق داده است.

شرکت نفت و گاز اروندان نیز برنامه های خود را در بخش های مختلف عملیاتی و ستادی خاصه در خصوص ساخت و تأمین قطعات و تجهیزات و تامین کالای مصرفی در چارچوب سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تدوین و نهایت تلاش خود را به کار گرفته تا در زمینه پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت و دستیابی به اهداف وزارت نفت با تاکید بر خودکفایی و خوداتکایی و کاربست ظرفیت‌های شرکت و استفاده از توانمندی‌های داخلی موفق عمل کند.

برای شرکت نفت و گاز اروندان تأمین کالا و تجهیزات با کیفیت، یکی از اولویت‌های حیاتی است، چرا که فعالیت‌های نفتی و تولید در حوزه میادین غرب کارون به علت شرایط خاص تالاب، یکی از پرریسک‌ترین فعالیت‌های نفتی کشور است. با توجه به این موضوعات ما همکاری نزدیک با سازندگان و پیمانکاران داخلی را همواره دنبال می‌کنیم تا متناسب با شرایط خاص میادین غرب کارون چه از بعد سطح‌الارضی و چه از بعد تحت‌الارضی، کالاها و تجهیزات با کیفیت بکار گیریم.

شرکت نفت و گاز اروندان با مسئولیت سنگین راهبری بزرگترین میادین مشترک نفتی کشور، تکیه گاه خود را در توسعه و تولید از این میادین، شرکت‌ها و سازندگان داخلی می‌داند و در اولویت و گام بعدی توسعه میادین غرب کارون، توسعه میدان سهراب با توجه به مشترک بودن آن در دستور کار قرار دارد که به زودی به یک شرکت ایرانی واگذار خواهد شد. اقدام‌های اولیه برای توسعه میدان‌های سپهر و جفیر نیز که پیشتر به یک شرکت داخلی واگذار شده بود، انجام شده و دستور شروع به کار آن صادر شده است.

در نهایت ضمن مغتنم شمردن فرصت پیش آمده در برگزاری یازدهمین نمایشگاه ساخت داخل صنعت نفت خوزستان، علاوه بر سوق دادن دستاوردهای تازه به عرصه‌های عملیاتی، انتظار می‌رود با کمک گرفتن از گردهمایی‌ها و نمایشگاه‌های این چنینی، در تبیین دیدگاه‌های بخش خصوصی و مشکلات این بخش در هماهنگی با دولت، شناسایی محدودیت‌ها، فرصت‌ها و تهدیدهای موجود و ارائه راهکارهای درست برای بهبود بخشیدن به زمینه‌های توسعه صنعت نفت ایران و بومی سازی آن گام مؤثری برداشته شود.

جهانگیر پورهنگ
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت نفت و گاز اروندان ساخت داخل نمایشگاه نفت خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۰۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند