Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@10:56:29 GMT

عضلات با مغز حرف می‌زنند!

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۱۶۹۳

عضلات با مغز حرف می‌زنند!

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی دریافتند که عضلات، ارتباط مستقیمی با مغز دارند و بر رفتارهای مربوط به غذا خوردن نیز موثر هستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال‌اکسپرس، مغز می‌تواند زمان غذا خوردن را تعیین کند. پژوهشگران "بیمارستان تحقیقاتی اطفال سنت جود" (St. Jude Children's Research Hospital) در آمریکا برای درک نحوه عملکرد مغز در تعیین زمان غذا خوردن، بررسی جدیدی در مورد نحوه مدیریت این فرآیند توسط مغز انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضلات اسکلتی مانند بافت‌های دیگر بدن، با مغز در ارتباط هستند تا اطلاعاتی در مورد وضعیت تغذیه منتقل کنند. پژوهشگران در بررسی جدیدی که روی مگس میوه انجام شد، نشان دادند که تنظیم این مکانیسم می‌تواند بر فرآیند جستجوی غذا و غذا خوردن این موجودات موثر باشد.

بافت‌هایی مانند روده و کبد، با کمک هورمون‌هایی که رفتار مربوط به غذا خوردن را تنظیم می‌کنند، سیگنال‌هایی را به مغز می‌فرستند. عضله اسکلتی، تا 40 درصد بدن انسان را تشکیل می‌دهد و تقاضای بالایی برای انرژی و مواد مغذی دارد. در هر حال دانشمندان تاکنون، به نحوه ارتباط عضله اسکلتی با مغز و ارتباط آنها به کمک عواملی موسوم به "میوکین" (Myokine) توجه نکرده بودند.

"فابیو دمونتیس" (Fabio Demontis)، از نویسندگان این پژوهش گفت: فعالیت میوکین در مغز تاکنون کمتر هدف پژوهش قرار گرفته است. میوکین‌های بسیاری وجود دارند که در بافت‌های دیگر فعال هستند اما نقش آنها در سیگنال‌دهی به مغز، مورد بررسی قرار نگرفته است.

کلید مولکولی ارتباط مغزی

پژوهشگران برای درک بهتر نحوه ارتباط عضله اسکلتی با مغز و بروز رفتارهای مرتبط با غذا خوردن، فعالیت میوکین موسوم به " Dpp" را در مگس میوه مورد بررسی قرار دادند.

آنها پیش از این فکر می‌کردند که Dpp فقط سیگنال‌ها را در فاصله نزدیک انتقال می‌دهد اما این پژوهش جدید نشان داد که Dpp می تواند در فواصل طولانی هم از عضلات مگس میوه به مغز او منتقل شود. این پژوهش نشان داد که کاهش سطح Dpp می‌تواند به بهبود رفتارهای مرتبط با جستجو و خوردن غذا در مگس‌های میوه کمک کند اما افزایش سطح Dpp، در کاهش بروز این رفتار نقش دارد.

دمونتیس افزود: اهمیت و نقش Dpp، بیش از حد تصور است. Dpp می‌تواند علاوه بر تنظیم رفتارهای مرتبط با غذا خوردن، به تنظیم عملکرد بسیاری از بافت‌های دیگر بپردازد.

این پژوهش، در مجله " Genes & Development" به چاپ رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مغز ماهیچه سيگنال غذا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۱۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | واکنش انتقامی امانوئل مکرون به لایی خوردن در یک مسابقه خیریه

215 215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899541

دیگر خبرها

  • نگاه به سینما جدی نیست/ بررسی پیدایش هالیوود در مستند «پشت صحنه»
  • بعد از ورزش بدن‌درد دارید؟ برای تسکین، این روش‌ها را امتحان کنید
  • کریستیانو رونالدوی کوچک؛ انتقاد ماریو گومز از بدنسازی و تغییرات عضلات مسوت اوزیل!
  • ببینید | واکنش انتقامی امانوئل مکرون به لایی خوردن در یک مسابقه خیریه
  • نوشیدن آب هنگام خوردن مفید است یا مضر؟ + فیلم
  • چرا دانشمندان خوردن روزی دو تخم‌مرغ را توصیه می‌کنند؟
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • چرا دانشمندان خوردن روزی دو تخم‌‌مرغ را توصیه می‌کنند؟
  • اولویت‌ های حوزه حمل و نقل و مسکن بررسی شد