Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@20:15:42 GMT

لزوم افزایش بودجه پژوهشی سال آینده کشور

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۱۸۳۸

لزوم افزایش بودجه پژوهشی سال آینده کشور

امام جمعه گلپایگان گفت: اگر شرکت‌های دانش بنیان را تقویت کنیم با قدرت‌های اقتصادی و قول‌های بزرگ دینا می‌توانیم رقابت کنیم. اقتصاد کشوری می‌تواند فعال باشد که از پژوهش لازم و مطالعات دقیق و ابداعات جدید برخوردار باشد تا دچار مشکلات نشود.

به گزارش خبرگزاری فارس از گلپایگان، حجت‌الاسلام محمدتقی کرامتی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر گلپایگان، اظهار کرد: مهمترین راه‌های مقابله با تهدید قدرت‌های خارجی که دائمأ نظام را به چالش می‌کشند تأمین و تقویت زیرساخت نظامی و دفاعی کشور بر اساس پژوهش‌های کاربردی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه گلپایگان افزود: امروز ارتش و سپاه با توجه به تحریم‌های بسیار گسترده و عمیق دشمنان توانستند صنعت دفاعی کشور را به حدی توسعه دهند که حتی از قدرت‌های تحریم کننده نظام پیشرف و توسعه بهتری در عرصه نظامی داشته باشیم.

وی افزود: پژوهش در توسعه اقتصاد کشور مفید است به طوری که هر واحد پولی که در زمینه پژوهش اقتصادی و فرهنگی هزینه شود چندین برابر آن برداشت خواهیم کرد، در برنامه ششم توسعه و در سیاست‌های کلان اقتصادی و نیازهای علمی و دانش بنیان بسیار تأکید شده است اما سه درصد هزینه بودجه کشور اختصاص داده شده در حالی که باید 8 درصد بودجه کشور برای پژوهش هزینه شود.

کرامتی با تأکید بر اینکه سال آینده دولت در بخش پژوهش بودجه بیشتری باید تخصیص دهد، گفت: اگر شرکت‌های دانش بنیان را تقویت کنیم با قدرت‌های اقتصادی و قول‌های بزرگ دینا می‌توانیم رقابت کنیم. اقتصاد کشوری می‌تواند فعال باشد که از پژوهش لازم و مطالعات دقیق و ابداعات جدید برخوردار باشد تا دچار مشکلات نشود.

امام جمعه گلپایگان در ادامه گفت: روز وحدت حوزه و دانشگاه  فقط بسنده به یک روز نباید باشد بلکه دانشگاه و حوزه باید به سمت ترویج ارزش‌های معنوی و دینی بروند، قشر دانشجو و حوزوی کشور باید حول محور وحدت عمل کنند چرا که اگر بین این دو قشر جدایی و اختلاف بیافتد و به انحراف کشیده شوند پیامدهای اجتماعی و سیاسی برای نظام خواهد داشت.

وی با انتقاد از ظلم بزرگی که در حق رهبر نیجریه انجام شده است، افزود: سازمان‌های حقوق بشر که دائم شعار حقوق بشر سر می‌دهند و از آن به عنوان ابزاری برای مقابله با ملت‌های مظلوم استفاده می‌کنند امروز در بدترین شرایطی که برای مردم یمن به وجود آمده که قلب انسان را جریحه دار می‌کند، هیچ حرفی نمی‌زنند پس کجاست شعار حقوق بشر سردادن آن‌ها؟

امام جمعه گلپایگان افزود: وزارت امور خارجه با رایزنی گسترده در جهت مقابله با اقدامی که علیه رهبر مجاهد نیجریه صورت گرفته است قدم‌های مثبتی بردارند.

انتهای پیام/63071/ا 30/

منبع: فارس

کلیدواژه: امام جمعه گلپایگان نماز جمعه وحدت حوزه و دانشگاه حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۱۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران

تین نیوز

توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند تأثیر بسیار مهمی بر رونق اقتصادی ایران داشته باشد. این توسعه می تواند به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر اقتصاد کشور تأثیرگذار باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مرکز مدیریت راه های کشور، برخی از تأثیرات مهم توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای بر رونق اقتصادی ایران عبارتند از:

1. افزایش ترافیک و حرکت آسان تر کالا و مسافران: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، حرکت کالا و مسافران به صورت آسان تر و سریع تر انجام می شود که می تواند باعث افزایش تجارت و تبادلات اقتصادی شود.

2. افزایش فرصت های شغلی: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای منجر به ایجاد فرصت های شغلی در صنایع مختلف مرتبط با حمل و نقل، مانند حمل و نقل، خدمات پشتیبانی، تولید قطعات خودرو و غیره می شود.

3. افزایش توسعه مناطق مختلف: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، مناطق مختلف کشور بهبود یافته و به سرعت توسعه پیدا می کنند، که این می تواند به تعادل توسعه مناطق کمک کند.

4. کاهش هزینه ها: با بهبود شبکه های حمل و نقل جاده ای، هزینه های حمل و نقل کاهش پیدا می کند که می تواند به افزایش سودآوری کسب وکارها و کاهش هزینه های تولید منجر شود.

5. افزایش رقابت پذیری: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای باعث افزایش رقابت در بازار محصولات و خدمات می شود که این می تواند به بهبود کیفیت و قیمت محصولات منجر شود.

بنابراین، توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند به رونق اقتصادی ایران کمک کند و به توسعه صنعت، تجارت، سرمایه گذاری، اشتغال و سودآوری کسب و کارها کمک کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران