Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از خوزستان و به نقل از روابط عمومی پایگاه میراث جهانی سازه های آبی_تاریخی شوشتر، محمد رضا بهادری اظهار داشت: پیرو مطالعات در حال انجام از سوی گروه ایتالیایی که با هماهنگی سفارت ایتالیا در حاشیه غربی و جنوبی کشور ایران انجام پذیرفته و همچنین بواسطه اقدامات صورت گرفته از سوی مجموعه مدیریتی پایگاه جهانی سازه های آبی شوشتر علیرغم امکان بازدید و معرفی سازه های آبی، شرایطی برای حضور در بافت تاریخی و بازدید از شیوه های تولید انواع صنایع دستی موجود در شوشتر فراهم گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر پایگاه میراث جهانی شوشتر افزود: نظر به اینکه مسیر و استان های قابل بازدید این گروه که از پیش توسط سفارت ایتالیا استان های کردستان، کرمانشاه، خوزستان و فارس دیده شد و در استان خوزستان از آثار جهانی شوشتر، چغازنبیل و شوش بازدید بعمل می آمد سعی شد تا مدت زمان بیشتری از حضور این گروه در استان و بخصوص شوشتر برنامه ریزی شود تا ضمن بازدید از آثار سیزده گانه سازه های آبی با بافت تاریخی و نوع معماری، آداب و رسوم، اقامتگاه های سنتی و سایر پتانسیل های این شهر کهن نیز آشنا شوند تا در انتخاب محل سرمایه گذاری تأثیر مثبت تری داشته باشد.

بهادری ضمن اشاره به دیدگاه این کارشناسان نسبت به جاذبه های گردشگری، تصریح کرد: از آنجایی که هدف این گروه نگرش جمعی به مؤلفه های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و ….بود و بواسطه گستردگی پهنه شهری و آثار متعدد موجود در آن امکان بازدید و معرفی تمام داشته های این دیار کهن فراهم نبود، لذا سعی کردیم تا با بهره گیری از وقت های اضافه جلسه ای را در خانه تاریخی مرعشی بعنوان دفتر پایگاه جهانی سازه های آبی برگزار نماییم و با استفاده از تصاویر، متون و همچنین کلیپ های معرفی ساید، آثار ملموس و ناملموس معرفی گردد.

وی ادامه داد: در بازدید بعمل آمده از شوشتر، قلعه سلاسل، نهرداریون و کت های موجود، خانه مستوفی، خانه های سرابی، مقدم و مرعشی، آسیاب ها و آبشارها، بند میزان، سرای افضل و بافت تاریخی شوشتر بهمراه صنایع دستی ویژه شوشتر در معرض بازدید قرار گرفت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: میراث فرهنگی خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۲۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل

رحیم یوسفی با اشاره به صدور ۱۰۷ فقره مجوز بهره‌برداری برای تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل گفت: هم اینک یک هزار و ۷۰۴ هکتار زمین در هفت شهرک فعال استان آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران این بخش است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت در محیط بسته را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد و افزود: در این راستا، پارسال بیش از ۱۰۰ هکتار به مجموع گلخانه‌های فعال استان اضافه شد.

او تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی، سه هزار و ۲۰۰ تن قارچ خوراکی، ۵.۴ میلیون شاخه گل و گیاهان زینتی، ۲۶۰ تن توت فرنگی و ۲۵ هزار تن انواع سبزی و صیفی را از جمله تولیدات مهم گلخانه‌ای استان اردبیل اعلام کرد.

یوسفی با اشاره به صادرات بخش زیادی از این محصولات به مقصد بازارهای خارجی گفت: پارسال در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران این بخش تسهیلات بانکی مورد نیاز پرداخت شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین افزود: حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران در شهرک‌های گلخانه‌ای ادامه دارد به طوری که زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن و خدمات دیگر از جمله راه دسترسی در این شهرک‌ها تامین شده و سرمایه‌گذاران پس از اجرای سازه، می توانند از تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند.

او با بیان این که استان اردبیل استعداد بالایی در ایجاد واحدهای گلخانه‌ای و تولیدات باغی دارد، تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای مغان با وسعت ۱۶۰۰ هکتار ظرفیت بزرگ تولید محصولات گلخانه‌ای محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در استان و کشور محسوب می‌شود.

یوسفی گفت: ۱۷۵ هکتار از این شهرک به زیر کشت و تولید محصولات رفته و هم‌اکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار بوده و در حال استحصال ارقامی مانند فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، گل رز، گلهای زینتی و حتی موز هستند.

او اظهار کرد: عملیات ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در ۴۰۰ هکتار از این شهرک نیز هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا در حال تکمیل است که امسال با مرحله تولید محصول می رسد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: با پایان و اتمام این واحدهای در دست احداث، ظرفیت اشتغال در شهرک گلخانه‌ای مغان از ۱۷۰۰ نفر کنونی به ۲ برابر افزایش خواهد یافت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • توقف عملیات عمرانی احداث شهرک جدید در حاشیه شهر تاریخی جیرفت
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران
  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان