Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اعضای هیات مدیره انجمن کارفرمایی پروتز دندان تهران، بر این عقیده اند که اگر وزارت بهداشت از قانون تبعیت کند، می توان به وضعیت نابسامان حرفه دندانسازی تجربی در کشور، پایان داد.

علیرضا حافظ القرآنی عضو هیات مدیره انجمن کارفرمایی پروتز دندان تهران، ورود دندانسازان غیر مجاز به این حرفه و صنف ساخت پروتز دندان دانست و گفت: عدم اجرای قانون وضعیت شغلی دندانسازان تجربی، باعث شده همچنان شاهد فعالیت زیرزمینی این افراد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به فعالیت دندانسازان تجربی که سال های زیادی را در این حرفه گذرانده اند، افزود: ما تلاش کرده ایم با تشکیل انجمن، اقداماتی را در راستای ساماندهی لابراتوارهای دندانسازی انجام دهیم.

حافظ القرآنی، با عنوان این مطلب که اداره کل تجهیزات پزشکی توان مقابله با تخلفات در این حرفه و صنف را ندارد، گفت: متاسفانه لابراتوارهای دندانسازی که بدون تابلو فعالیت می کنند، تحت نظارت وزارت بهداشت نیستند و باعث شده بازار غیر قانونی در این حرفه به وجود بیاید. 

وی، خواستار اجرای قانون وضعیت شغلی دندانسازان تجربی شد که در سال ۱۳۶۴به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است.

عضو هیات مدیره انجمن کارفرمایی پروتز دندان تهران، گفت: اگر این قانون اجرا شود، می توان از فعالیت افرادی که لابراتوارهای غیر مجاز راه اندازی کرده اند، جلوگیری کرد. 

هوشنگ کبریایی رئیس هیات مدیره انجمن کارفرمایی پروتز دندان تهران، با عنوان این مطلب که دو گروه در حرفه دندانسازی فعالیت می کنند، تاکید کرد: افرادی که به صورت آکادمیک وارد این حرفه شده اند و کسانی که به صورت تجربی، سال های سال است که فعالیت دارند.

وی با اشاره به مشکلاتی که برای دندانسازان تجربی پیش آمده است و خدمات این افراد را تحت الشعاع خود قرار داده است، گفت: اشتباه وزارت بهداشت، این بود که قانون وضعیت شغلی دندانسازان تجربی را به درستی اجرا نکرد و باعث شد عده ای وارد لابراتوارهای دندانسازی شوند که مجاز به این کار نیستند. 

کبریایی با عنوان این مطلب که ۴ رشته در لابراتوارهای دندانسازی مجاز است، ادامه داد: ساخت پروتز ثابت، پروتز متحرک آکریلی و کوروم کوبال، و ساخت پلاک های ارتودنسی، در حیطه کار این لابراتوارها قرار دارد.

وی با عنوان این مطلب که لابراتوار کار قالب گیری دست دندان یا همان دندان مصنوعی را انجام می دهد که دندانپزشک سفارش می دهد، گفت: این حرفه در کشورهایی همچون کانادا، آمریکا، استرالیا، انگلستان و نیوزلند، به صورت آکادمیک وجود دارد و افراد پس از دو سال درس خواندن، کار قالب گیری انجام می دهند. 

کبریایی با اشاره به قانون وضعیت شغلی دندانسازان تجربی مصوب سال ۱۳۶۴ مجلس شورای اسلامی، افزود: قرار بود آیین نامه اجرایی این قانون با همکاری وزارتخانه های بهداشت و علوم، تهیه شود که متاسفانه وزارت بهداشت از اجرای این قانون امتناع می کند. 

رئیس هیات مدیره انجمن کارفرمایی پروتز دندان تهران، با عنوان این مطلب که وزارت بهداشت باید پاسخگوی عدم اجرای این قانون باشد، گفت: ما به دیوان عدالت اداری شکایت برده ایم و منتظر پاسخ استعلام دیوان از وزارت بهداشت هستیم. 

وی با انتقاد از روش بگیر و ببند وزارت بهداشت در برخورد با فعالیت های غیر مجاز در این حرفه، افزود: این روش جواب نمی دهد و باید قانون وضعیت شغلی دندانسازان تجربی اجرا شود تا بتوان از این قبیل فعالیت های غیر مجاز، جلوگیری کرد. 

محمد روحبخش دبیر انجمن کارفرمایی پروتز دندان تهران، با عنوان این مطلب که دندانپزشک موظف است با لابراتوارهای مجاز کار کند، گفت: متاسفانه برخی دندانپزشکان مخفیانه با لابراتوارهای غیر مجاز کار می کنند که دلیل آن هم، کاستن از هزینه ها است.

وی افزود: اگر قانون وضعیت شغلی دندانسازان تجربی مصوب سال ۱۳۶۴ مجلس شورای اسلامی، اجرا شود، این مشکلات مرتفع خواهد شد و انتظار حرفه و صنف ما این است که وزارت بهداشت از قانون تمکین کند.

کد خبر 4796663

منبع: مهر

کلیدواژه: دندانپزشکی بهداشت دهان و دندان پوسیدگی دندان وزارت بهداشت ویروس آنفلوانزا هلال احمر جمهوری اسلامی ایران تجهیزات پزشکی سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نظام سلامت سازمان غذا و دارو علی اصغر پیوندی ریسک بیماری قلبی دیابت سازمان بیمه سلامت سازمان نظام پزشکی آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۴۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان سرهنگ محمود شهرکی رئیس پلیس راه گلستان گفت : با دوربین‌های هوشمند جاده‌ای علاوه بر ثبت سرعت لحظه‌ای وسایل نقلیه ، میانگین سرعت آنان نیز از لحظه عبور از یک دوربین تا دوربین بعدی به صورت هوشمند ارزیابی می شود.

سرهنگ شهرکی ادامه داد: با توجه به مشخص بودن فاصله دوربین‌ها با یکدیگر، مدت زمانی که برابر سرعت مجاز هر معبر باید بین دو دوربین طی شود به صورت هوشمند محاسبه و اگر کمتر از این زمان مسافت طی شده باشد به عنوان سرعت غیر مجاز احصاء و اعمال قانون انجام خواهد شد.

رئیس پلیس راه گلستان افزود : بر خلاف تصور برخی که معیار را فقط سرعت لحظه عبور از مقابل دوربین‌ها می‌دانند باید تذکر داد که اگر در فاصله بین آنها سرعت مجاز رعایت نگردد، رانندگان مرتکب تخلف سرعت غیر مجاز شده‌اند و به صورت هوشمند اعمال قانون خواهند شد.

 وی ادامه داد : در موارد بسیاری رانندگان بدون توجه به این قابلیت دوربین‌ها سرعت میانگین را رعایت نمی کنند و پس از اعمال قانون گمان می‌کنند که اشتباهی رخ داده است .

سرهنگ شهرکی با بیان اینکه سرعت غیر مجاز همواره عاملی مرگبار در تصادفات است افزود: چنانچه سرعت لحظه‌ای و یا میانگین وسایل نقلیه بیش از ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت باشد، آن خودرو علاوه بر اعمال قانون، به صورت سیستمی توقیف و در هر نقطه‌ای از کشور به پارکینگ منتقل می شود.

دیگر خبرها

  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • «سقف‌گذاری برای اجاره‌بها» به قانون تبدیل شد
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • پیش بینی غربالگری ۵ هزار دانش آموز مقطع ابتدایی در لردگان
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون