Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد درباره سهم قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) از بودجه دولت با اشاره به اینکه در بودجه ۹۸ به این قرارگاه ۲۴۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافت که تنها ۳۰ درصد آن محقق شد، گفت: در بودجه ۹۹ نیز همین رقم در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، «سعید محمد» شب گذشته (جمعه 22 آذر) در گفتگوی 18 و 30 دقیقه شبکه خبر سیما درباره فعالیت ها و دستاوردهای قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) توضیحاتی را بیان کرد و با بیان اینکه این قرارگاه متعلق به مردم و برای کمک رسانی به دولت است، گفت: قرارگاه به دنبال کسب سود نیست و با وجود تحریم‌ها و رکود اقتصادی این حجم اقدامات را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) درباره سهم این قرارگاه از بودجه دولت با اشاره به اینکه در بودجه ۹۸ به این قرارگاه 2400 میلیارد تومان اختصاص یافت که تنها ۳۰ درصد آن محقق شد، گفت: در بودجه ۹۹ نیز همین رقم در نظر گرفته شده و در واقع رقمی که به قرارگاه اختصاص می‌یابد معمولا اسمی است.

 

وی با بیان اینکه در سه دهه فعالیت قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) با به کارگیری جوانان متخصص و انقلابی با همکاری شرکت‌های بخش خصوصی و در تعامل نزدیک با دولت‌ها اقدامات موثری در توسعه زیرساخت‌های کشور و قطع وابستگی به کشور‌های خارجی داشته و امروز در تمامی عرصه‌های فنی مهندسی به خودکفایی رسیده است، افزود: خودکفایی کشور در بنزین و گازوئیل با احداث ستاره خلیج فارس در بندرعباس، فاز‌های مختلف پارس جنوبی، نصب سکو‌های پارس جنوبی، طرح توسعه منابع آب و خاک غرب کشور محقق شد.

 

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص)  درباره سایر دستاوردهای این قرارگاه گفت: در کنار این اقدامات، قرارگاه خدماتی برای محرومیت زدایی در مناطق محروم داشته است که بر این اساس، تاکنون ۳۵۰ میلیارد تومان در قالب ۱۵ هزار طرح عمرانی، اجتماعی و فرهنگی داشته ایم و در کمک رسانی در بلایای طبیعی همچون سیل و زلزله پیشتاز بوده ایم.

 

محمد درباره نظارت دستگاه‌های مربوطه بر عملکرد مالی و پرداخت مالیات قرارگاه گفت: فعالیت ما کاملا و دائمی از طرف دیوان محاسبات و شرکت های حسابرسی رسمی رصد می شود، حتی مالیاتمان را مرتب می پردازیم و جزء خوش حسابان هستیم.

 

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) در ادامه با اشاره به اینکه با وجود ۴۰ هزار میلیارد تومان طلب از دولت، اما اجرای پروژه‌ها با قوت در مسیر توسعه زیرساخت‌ها و عمران و آبادانی کشور ادامه دارد؛ تعامل با دولت را یکی از دستورالعمل‌های مجموعه قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) دانست و گفت: اجرایی کردن توصیه‌های رهبر معظم انقلاب به سپاه برای توجه و رسیدگی به مردم، قرار دادن بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان نقشه راه قرارگاه، توجه جدی به سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی مرتبط با عرصه‌های فعالیت سازندگی قرارگاه از جمله این اقدامات است.

 

وی با بیان اینکه فعالیت خود را در حوزه‌های خاصی محدود نمی‌کنیم بلکه در هر حوزه‌ای که به پیشرفت کشور کمک می‌کند وارد می شویم، خاطرنشان کرد: بیشتر مجموعه‌های زیر نظر قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) از سال ۲۰۰۷ مشمول تحریم‌های شده‌اند، اما با وجود محدودیت‌ها، توانسته‌ایم با اقدامات گسترده، تحریم‌ها را بی‌اثر کنیم./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد سامانه فهما اجلاس نماز نماز جمعه مجلس قرآن خطبه نماز جمعه سردار سعید محمد سعید محمد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء قرارگاه سازندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۵۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد

پتروشیمی ها جزو صنایع بزرگ کشور محسوب می شوند که دولت نگاه ویژه ای به آن ها دارد. این صنایع سهم مهمی در اشتغالزایی برای کشور دارند. همچنین محصولات آن ها تحریم پذیر نیست. بنابراین، در شرایط تحریم به کمک کشور آمدند. اما در برخی موارد، شاهد بی اعتنایی پتروشیمی ها به منافع ملی هستیم.

به طور مثال، الان می بینیم که هلدینگ های بزرگ پتروشیمی از تسویه بدهی گازی خود به دولت اجتناب می کنند. این امر به معنای ناتوانی دولت در انجام وظایفش است که نارضایتی عمومی را به دنبال خواهد داشت.

حالا باید منتظر شویم و ببینیم که در کشاکش موجود بر سر بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت چه تصمیمی اتخاذ می شود. آیا همان طور که دولت خوراک این صنایع را با قیمت مناسب تأمین می کند و حمایت ویژه ای از آن ها دارد، پتروشیمی ها نیز در خدمت جامعه و جلوگیری از بروز کسری بودجه دولت خواهند بود یا خیر.

به زعم بسیاری از کارشناسان، عدم تسویه بدهی پتروشیمی ها به دولت به معنای اعمال فشار مضاعف بر مردم عادی است. نظرات محمدصادق مهرجو، کارشناس ارشد انرژی را در خصوص بدهی گازی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها به دولت و لزوم تسویه آن جویا شدیم که در ادامه می خوانید.

تاثیر بدهی گازی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها بر بودجه دولت

مهرجو در ارتباط با بدهی گازی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها به دولت خاطرنشان کرد: در زمینه بدهی های گازی پتروشیمی ها باید بگوییم، دولت در لایحه بودجه روی درآمد حاصل از فروش گاز به پتروشیمی ها حساب ویژه ای باز کرده است و دولت یک سری هزینه های قطعی دارد که باید از محل درآمدهایش تأمین شود. عدم پرداخت بدهی پتروشیمی ها، دولت را در انجام وظایفش با مشکل مواجه می کند.

این کارشناس ارشد انرژی توضیح داد: دولت هزینه های ثابتی و مصارف قطعی در تبصره هدفمندی یارانه ها دارد و در صورت عدم تحقق مجبور به استقراض خواهد شد. در نهایت اثر کسری بودجه دولت و استقراض از بانک مرکزی به صورت تورم خود را نشان می دهد و بر زندگی مردم عادی اثرگذار است، بنابراین باید موضوع بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت کاملا جدی تلقی و از راه های خاص و فوری حل و فصل شود.

 امکان ایجاد تلاطمات در ارزش سهام شرکت های پتروشیمی با برخورد قهری

وی ادامه داد: پتروشیمی ها نیز بخشی از دولت به شمار می روند و بخش هایی از صندوق های بازنشستگی وزارتخانه های دولتی در این هلدینگ ها سهامدار هستند. از سوی دیگر، این واحدهای صنعتی سهمی در اشتغالزایی و ارزآوری برای کشور و همچنین رونق بورس دارند. بنابراین، برخورد قهری با آن ها نتایج خوبی به دنبال نخواهد داشت و امکان ایجاد تلاطمات در ارزش سهام این شرکت ها ایجاد می کند.

این کارشناس ارشد انرژی توضیح داد: تمام آنچه در بالا توضیح داده شد، به این معنا نیست که پتروشیمی ها حق دارند بدهی گازی خود را به دولت نپردازند. وزارت نفت همواره تلاش کرده است خوراک مورد نیاز پتروشیمی ها را با قیمت منصفانه و با توجه به محدودیت های خاص تولیدی در کشور برای پتروشیمی ها تأمین کند. حالا که دولت به لحاظ مالی روی وصول این درآمدها حساب ویژه ای باز کرده است و برای تأمین هزینه مورد نیاز مصارف قطعی به درآمدهای حاصل از فروش گاز به این واحدها نیاز دارد، پتروشیمی ها نیز باید منصفانه به موضوع نگاه کنند و حداکثر همکاری لازم را با دولت داشته باشند.

مهرجو تأکید کرد: حل و فصل موضوع بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت یک ضرورت است. زیرا عدم پرداخت این بدهی ها در نهایت به صورت کسری بودجه و تورم خود را نشان می دهد و همه کشور به نوعی در این موضوع متضرر خواهند شد. باید در این قضیه نگاه ملی را لحاظ کرد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • سرلشکر رشید: ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل در وعده صادق کمک کرد
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • بهره‌گیری از ظرفیت قرارگاه خاتم الانبیا در اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • بهره‌برداری از 1100 مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود