Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@13:43:28 GMT

جز ۱۰ کشور جهان در حوزه نانو هستیم

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۸۲۶۲

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌ها ما در حوزه علوم جدیدی نانو و زیست فناوری جایگاه خوبی دارند و جز ۱۰ کشور جهان قرار گرفته ایم که حاصل کار دانشجو و اساتید بوده است.

به گزارش میزان، منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری اظهار کرد: آموزش و پرورش بستر ظهور تمام شخصیت‌های مهم جامعه ما است و این بستر زمین پر نعمت جایگاه غنی اندیشه‌ها و توانمدی‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی افزود: نسل جوان و در حال رشد آموزش و پرورش نسلی است که در آینده جای تک تک مسئولان امروز خواهند نشست.

وی افزود: نسل آینده باید بهتر از نسل حاضر تربیت شود که با دستان معلمان به آن می‌رسیم.

غلامی افزود: اگر در یک گلستانی یک شاخه گلی بالاتر از بقیه قرار بگیرد، کم کم خودش را تنها می‌بینید، پس تلاش کنیم کل جامعه با هم بالا بیایند.

وی افزود: انسان از همان روز‌های اول زندگیش جستجوگر است. باید سوال پرسیدن بچه‌ها را تقویت کنیم و کم حوصلگی در برابر پرسش‌ها سرکوب جستجوگری است.

غلامی افزود: کمک به یافتن پاسخ پرسش‌ها مهم‌تر است. یاد بدهیم چگونه سوال طرح کنیم و بعد یاد بدهیم، چگونه پاسخ دهند در آن زمان پژوهش‌گر تربیت کرده‌ایم.

وی افزود: در جهانی زندگی می‌کنیم که سوال‌ها جدی متعدد است و نتیجه‌گیری و پاسخ دادن به آن‌ها حیاتی است و این امر جز با ساماندهی پژوهش امکان پذیر نخواهد شد.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: آموزش و پرورش دچار تحولات خوبی شده درست است که کنکور آموزش را تحت تاثیر قرار می‌دهد و بسیار تئوری‌زده شده‌ایم و بحث‌های نظری در دانشگاه و مدارس زیاد شده که البته در دوره‌ای مطلوب بوده است.

غلامی گفت: در تمرین عملی در طول تحصیل وقت کمی وجود دارد و در دانشگاه‌ها این امر را شروع کرده ایم تا بتوانیم آن را جایگزین مباحث نظری کنیم.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری افزود: توسعه تحصیلات تکمیلی و پژوهش در دانشگاه رونق گرفته و در دنیا رتبه ۱۶ و عنقریب رتبه ۱۵ را نیز به دست خواهیم آورد. دانشگاه‌ها ما در حوزه علوم جدیدی نانو و زیست فناوری جایگاه خوبی دارند و جز ۱۰ کشور جهان قرار گرفته ایم که حاصل کار دانشجو و اساتید بوده است.

غلامی افزود: مراکز رشد در دانشگاه‌ها ایجاد شده و ایده‌های جدید و فناوری‌های جدید در آن‌ها رشد کرده و از آن‌ها حمایت می‌کنیم. بیش از ۴۳ پارک علم و فناوری داریم که شرکت‌های دانش بنیان را حمایت می‌کنند.

وی افزود: نباید خودمان را با کشور‌های توسعه یافته مقایسه کنیم، ولی در خیلی از زمینه‌ها با آن‌ها در حال رقابت هستیم و ایران جز کشور‌های پیشرو در دنیاست.

غلامی تاکید کرد: شرکت‌های بزرگ دنیا به دنبال بازار هستند نمی‌خواهند بازارشان را از دست بدهند، ولی ما در حال گرفتن این بازار‌ها هستیم.

وزیر علوم افزود: استمرار و پایداری و حمایت و امید به نسل جوان باعث افتخار آفرینی بیش از این خواهد شد. نسل جوان ما ظرفیت بیش از این دارند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا استان تهران جنوبی بودجه 99 پست پلاس عبدالمالک ریگی جشنواره سینماحقیقت لیلا واثقی پایتخت 6 پوکی استخوان نانو زیست فناوری جهان وزیر علوم انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا استان تهران جنوبی بودجه 99 پست پلاس عبدالمالک ریگی جشنواره سینماحقیقت لیلا واثقی پایتخت 6 پوکی استخوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۸۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، احسان عارفیان دبیر ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی با اشاره به اینکه ایران در جایگاه سیزدهم تولید علم سلول بنیادی در دنیا قرار گرفته است، گفت: همچنین شاهد هستیم که ایران در منطقه نیز رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه در برنامه جامع راهبردی ۱۰ ساله ستاد، چند هدف کلان تعریف شده که دسترسی ایران به رتبه ۱۰ تولید دانش سلول بنیادی یکی از اصلی‌ترین این اهداف بوده است گفت: در همین راستا، با تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ایران تاکنون توانسته رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان را به خود اختصاص دهد و باید این جایگاه را تا پایان سال ۱۴۰۴ به رتبه ۱۰ ارتقا دهد.

به گفته او، با توجه به اینکه ایران در جایگاه سیزدهم تولید دانش در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی قرار گرفته اما در منطقه خاورمیانه و شرق مدیترانه رتبه نخست را دارد و بالاتر از ترکیه و رژیم اشغالگر قدس قرار گرفته است.

وی، مشارکت بخش‌های غیر دولتی، استقلال و خودکفایی در انواع بانک‌های سلولی، تولید ثروت ملی و خوداتکایی در قابلیت تولید را از دیگر اهداف اصلی ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی برشمرد و خاطر نشان کرد: در بررسی‌های آماری مشخص شده که تولید دانش ایران در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با رشد ۷۰ درصدی از سال ۲۰۲۰ نیز همراه بوده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در مقایسه با بسیاری از حوزه‌های علم و فناوری در کشور بسیار جوان است، تصریح کرد: با این وجود، ایران توانسته است جایگاه خوبی را در میان سایر کشورهای دنیا و خاورمیانه کسب کند و با توجه به پیشرفت‌های حوزه سلول‌های بنیادی توسط محققان داخلی، ایران جز پیشتازان این حوزه است. ‌

کد خبر 6099347

دیگر خبرها

  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • از اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در اصفهان چه می دانیم؟/ رافائل گروسی؛ مهمان ویژه ایران در «نصف جهان»