Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریده اولاد قباد رئیس فراکسیون زنان مجلس درباره مصوبه اخیر کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس مبنی بر ممنوعیت حبس و بازداشت بدهکاران مهریه، گفت: مهریه یک دین و حق زن بوده و به طور کلی مهریه عند المطالبه است به همین دلیل نباید دریافت آن را تنها منوط به طلاق کرد.

وی با بیان اینکه زوج باید این حق را به عنوان یک دین پرداخت کند، عنوان کرد: درباره مصوبه اخیر کمیسیون قضایی نیز باید گفت، اگر قرار است به دنبال ممنوعیت حبس بدهکاران مهریه، این دین پرداخت نشود یا مسیر زنان برای دریافت آن دشوارتر شود، طرح نباید تصویب یا اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس تاکید کرد: ممنوعیت حبس برای مهریه تنها در صورتی که برای پرداخت آن به جای حبس ضمانت اجرایی دیگری در نظر گرفته شود، مطلوب خواهد بود و در غیر این صورت به ضرر زنان است.

اولاد قباد با بیان اینکه عدم پرداخت مهریه صرفا به دلیل عدم استطاعت مالی زوج و از سوی دیگر نبود حبس یا ضمانت اجرایی دیگر برای پرداخت آن به هیچ عنوان منطقی نیست، تصریح کرد: اگر طرح مذکور به شکل کنونی و بدون قید ضمانت اجرایی به صحن مجلس بیاید فراکسیون زنان قطعا با آن مخالفت خواهد کرد.

وی ابراز داشت: اگر فردی در زندان باشد و حقیقتا توان پرداخت مهریه را نداشته باشد، زندان رفتن وی فایده ای ندارد اما در صورت آزادی نیز باید شرایط خاصی برای وی در نظر گرفته شود تا زوج پس از آزادی متعهد به پرداخت این دین شود.

رئیس فراکسیون زنان مجلس در پایان یادآور شد: به طور کلی فراکسیون زنان با ممنوعیت حبس برای مهریه و نبود ضمانت اجرایی دیگر به جای حبس مخالف خواهد بود و اگر به دنبال کاهش زندانیان مهریه هستیم باید به جای حبس شرایط خاص دیگری برای پرداخت مهریه در نظر گرفته شود.

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مهریه حبس فراکسیون زنان طلاق پرداخت مهریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۸۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی

سمیه رفیعی گفت: وضعیت شاخص عملکرد محیط زیست کشور نشان دهنده افت ۶۶ رتبه‌ای از رتبه ۶۷ به ۱۳۳ از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ است. بررسی مقایسه‌ای شاخص‌های کشور نشان می‌دهد که ایران در بسیاری از شاخص‌های جدید تعریف شده همچون شاخص قرارگرفتن در معرض دی اکسید نیتروژن، قرارگرفتن در معرض دی اکسید گوگرد، قرارگرفتن در معرض مونو اکسید کربن و شاخص انتشار گازهای گلخانه‌ای پیش‌بینی شده تا سال ۲۰۵۰ رتبه و نمره بسیار ضعیفی کسب کرده است.

رفیعی بیان کرد:بر اساس گزارش بانک جهانی میزان کل تولید پسماند عادی در جهان در سال ۲۰۱۶ برابر با ۰۲/۲ میلیارد تن بوده که پیش بینی می شود تا ۲۰۵۰ به ۴۰/۳ میلیارد تن برسد. از این میزان پسماند عادی، نزدیک به ۲۱ میلیون تن هر سال در ایران تولید می شود.هر پسماندی که تولید شود دیگر از بین نمی رود؛ فقط بسته به نوع مدیریت می‌تواند به صورت تبدیل به مواد دیگر، انرژی و یا در بدترین حالت در زمین دفن شود. بر اساس گزارش بانک جهانی در سطح دنیا ۶/۶۹ درصد پسماندها دفن و بقیه به مواد دیگر و یا انرژی تبدیل می‌شوند.

او تصریح کرد:گزارش‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور نشان می‌دهد که نرخ تفکیک پسماندها در مبدأ در کشور نزدیک به ۱۰ درصد است، این بدان معناست که در صورت عدم بهره‌مندی از مشارکت مردمی عملاً امکان استقرار اقتصاد چرخشی در کشور و دستیابی به مزایای آن غیرممکن خواهد بود. براساس یک برآورد صورت گرفته توسط اتحادیه صنایع بازیافت ایران، ارزش هشت قلم پسماند بازیافتی شهری در ایران ۳.۵ میلیارد دلار برآورد شده است. علاوه بر این ارزش‌افزوده از تکمیل زنجیره بازیافت پسماندهای صنعتی و کشاورزی در ایران ۱۰ میلیارد دلار برآورد شده است که به معنای اشتغال پایدار ۱.۲۶۰.۰۰۰ نفری است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • حج را نمی‌توان با اعمال دیگر جایگزین کرد
  • درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی
  • روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • عیادت رئیس فراکسیون ورزش مجلس از غلامحسین پیروانی
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • عباس عبدی : درمورد زنان چند بار دست در حفره حجاب کردند و گزیده شدند، اما باز هم تکرار می‌کنند!
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی
  • برای حج تمتع هیچ نماینده‌ای از مجلس اعزام نمی‌شود/ افزایش قیمت ارز نرخ حج را گران کرده است