Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@14:12:01 GMT

کمتر مسئولی پیدا می شود که ماهواره نداشته باشد

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۸۷۶۴

عبدالکریم حسین‌زاده، نماینده نقده و اشنویه و رئیس فراکسیون حقوق شهروندی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار اعتمادآنلاین، با اشاره به بحث‌های مطرح‌شده در خصوص راه‌اندازی اینترنت ملی گفت: باید با موضوعات برخوردهای منطقی و واقعی کرد چه با برخوردهای احساسی و غیرواقعی به نتیجه‌ای نمی‌رسیم. اگر بخواهیم آسیب‌شناسی دقیقی از گذشته تاکنون داشته باشیم می‌بینیم یک زمانی ویدئو و فیلم‌های ویدئویی را ممنوع کردیم، اما مردم به صورت مخفیانه از ویدئو استفاده می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد فیلم‌های فشرده آمد و مردم فیلم‌ها را با فلش یا از طریق ایمیل برای یکدیگر می‌فرستادند. یک زمانی دیش‌های ماهواره را از پشت‌بام‌ها پایین می‌آوردیم، اما در حال حاضر کمتر مسئولی است که ماهواره نداشته باشد.

 

با ایجاد هر محدودیت آنتی‌محدودیت آن به وجود آمد

 

او ادامه داد: بعد از آن اعلام کردند اینستاگرام و تلگرام را فیلتر می‌کنند و چیزی خلق شد به نام فیلترشکن. بنابراین ما هر محدودیتی که ایجاد کردیم آنتی‌محدودیت آن در بستر جهانی، فضاهای مجازی و فضای کنش‌های ارتباطی به وجود آمد. به فرض اینکه اینترنت ملی هم راه‌اندازی کنیم... در اعتراضات اخیر 2 سه روز بعد از راه افتادن اعتراضات دیدیم اینترنت که نقش پیش‌اندازانه و انسجام‌بخش در اعتراضات دارد قطع شد.

 

این نماینده مجلس تاکید کرد: فرض کنید پنج سال آینده اینترنت جهانی تولید شود و نتوانیم جلوی آن را بگیریم و فیلترش کنیم، آن زمان چه اقدامی می‌توانیم انجام دهیم؟ زمانی که دست ما از محدود کردن و قطع کردن کوتاه شد چه نوع برخوردی خواهیم داشت؟ به جای اینکه به دنبال راهکارهای مقطعی و کوتاه‌مدت باشیم که آنتی آن تولید می‌شود، باید به دنبال این باشیم که جامعه خودمان را با شفاف‌سازی و برخورد دقیق و درست در مقابل همه این موارد «آنتی» کنیم.

 

حسین‌زاده با اشاره به اعتراضات آبان‌ماه گفت: در اعتراضات اخیر بعد از قطع شدن اینترنت بزرگ‌ترین پایگاه رسانه مردم شبکه‌های خارجی بود. ما با اقدامات‌مان مردم را هول می‌دهیم که اخبار را از شبکه‌های خارجی بگیرند. اگر فضای مجازی باز باشد و ما در آن فعالیت پویا داشته باشیم، می‌توانیم با منشأ و ریشه اعتراضات مردم روبه‌رو شویم و این منشأها را حل کنیم.

 

او ادامه داد: ما در همه اعتراضاتی که رخ می‌دهد به دنبال جمع کردن موضوع هستیم نه حل کردن آن. اگر ما دنبال حل کردن موضوع برویم، نگاه حذفی به اینترنت نخواهیم داشت. بلکه نگاه فرصت‌طلبانه به اینترنت خواهیم داشت و به دنبال پروژه‌هایی نمی‌گردیم که هزینه‌های زیادی برایمان می‌تراشد اما نتیجه‌ای به دنبال ندارد؛ مانند شبکه‌های اجتماعی داخلی که هزینه‌های بسیاری برای آن پرداخت کردیم، اما خروجی نداشت. ما باید با ریشه‌ها برخورد کنیم و اگر مشکل اقتصادی داریم آن را حل کنیم. اگر بیکاری داریم منشاء آن را حل کنیم. اگر در جاهایی از  رویکردها، راهکارها و عملکردهای سیاسی ما انتقاد می‌شود و حق با مردم است آن را در خودمان حل کنیم. در این شرایط اگر هر کسی در فضای مجازی علیه کشور کار کند، به نتیجه‌ای نخواهد رسید. راهکار جمع کردن ماجرا نیست بلکه حل کردن ماجراست.

 

 

اینترنت ملی، جلوگیری از دسترسی آزاد مردم به اطلاعات و خلاف قانون اساسی است

 

رئیس فراکسیون حقوق شهروندی با گفتن اینکه اینترنت ملی خلاف حقوق مردم در قانون اساسی است اظهار کرد: اینترنت ملی، جلوگیری از دسترسی آزاد مردم به اطلاعات و خلاف قانون اساسی است. همچنین طبق اصل 79 قانون اساسی، دور زدن مجلس هم به حساب می‌آید. ایجاد هر نوع محدودیتی به هر طریقی در کشور باید از مصوبات مجلس باشد و بعد اجرا شود. اما شئون تصمیم‌گیری در کشور آرام‌آرام به سمت آشفتگی می‌رود و هیچ کس حاضر نیست کار خود را انجام دهد.

 

حسین‌زاده گفت: ملی کردن اینترنت ضمن اینکه خلاف قانون اساسی بر اساس حق ملت است، خلاف قانون اساسی بر اساس اصل 79 است، چون حتماً باید مصوبه مجلس را هم داشته باشد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۸۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»

رادیو صبا با برنامه‌ای جدید تحت عنوان «دخل و خرج» با موضوع مدیریت مالی بهتر مخاطبانش را همراه می‌کند.

به گزارش ایسنا، «دخل و خرج» عنوان یکی از برنامه‌های جدید این شبکه رادیویی است که در فضایی متفاوت مخاطبان را دعوت به مدیریت مالی می‌کند.

امیر اکبری، تهیه‌کننده و مجری این برنامه در توضیح «دخل و خرج» خاطرنشان کرد: امروزه با افزایش تورم و تغییر شرایط اقتصادی به خصوص افزایش هزینه‌های اقتصادی نمی‌توانیم براساس آنچه خواسته‌ ما هست و مد نظر داریم، خرج کنیم به همین دلیل ممکن است با مسائل مالی مواجه شویم که برای برطرف کردنشان نیاز داریم روش‌های مدیریت هزینه زندگی را بشناسیم.

وی ادامه داد: پول، عامل مهمی است که می‌تواند در خوشبخت بودن یا نبودن انسان‌ها موثر باشد و همه افراد به دنبال افزایش پول خود هستند تا بتوانند کارهایی را که دلشان می‌خواهد، انجام بدهند تا در نهایت احساس رضایت و خوشبختی کنند. ما در این برنامه به دنبال این نیستیم که به مردم بگوییم خرج نکنید و پس‌انداز کنید، این برنامه راهکارهای ساده‌ای برای ترک عادت‌های بد اقتصادی ارائه می‌کند تا با درآمدی که داریم زندگی خوبی داشته باشیم.

این برنامه‌ساز یادآور شد: در این برنامه مردم را به مشارکت‌های اقتصادی دعوت می‌کنیم و به آنها راهکارهایی پیشنهاد می‌کنیم تا با سرمایه‌های اندکی که دارند کسب و کار راه بیندازند و به دنبال کسب درآمد باشند.

به گزارش ایسنا، «دخل و خرج» در هر قسمت یک موضوع اقتصادی را بیان می‌کند و از نگاه‌های متفاوت به نقد و بررسی آن می‌پردازد و در پایان نظر کارشناسان اقتصادی و روانشناسی را پخش می‌کند.

«دخل و خرج» شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۸ به تهیه‌کنندگی و اجرای امیر اکبری از رادیوصبا پخش می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت (ع)
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت(ع)
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد / نمی‌خواهم نفر اول تیم ملی باشم!
  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • ویدیو/ وقف دانش‌بنیان به دنبال پیشرفت علم و رفاه مردم است
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است