Web Analytics Made Easy - Statcounter

"الکساندر گروشکو" معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه به اقتصاد خود کشورهای اروپایی هم آسیب می‌رساند.

اخبار بین‌الملل- این دیپلمات بلندپایه روس درباره تصمیم اتحادیه اروپا در این رابطه گفت: «آنها هر شش ماه [تحریم‌ها] را تمدید می‌کنند. اگر صادقانه بگویم، ما انتظار دیگری هم ندارشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این تحریم‌ها مسلماً به اقتصاد خود آنها نیز آسیب می‌رساند.»

روز پنج شنبه،12 دسامبر (21 آذر ماه)، رهبران کشورها و دولت‌های عضو اتحادیه اروپا تصمیم سیاسی خود درباره تمدید تحریم‌های اقتصادی (موردی) علیه روسیه که در تاریخ 31 ژانویه 2020 منقضی می‌شود را اتخاذ کردند. این قانون پس از تصویب شورای اتحادیه اروپا و انتشار در روزنامه رسمی اتحادیه اروپا حالت اجرایی پیدا خواهد کرد. اقدامات محدود کننده اتحادیه اروپ علیه 20 ساختار مالی، نفتی و دفاعی روسیه اعمال می‌شود.

"آنگلا مرکل" صدر اعظم آلمان روز جمعه در یک کنفرانس مطبوعاتی به دنبال نشست سران اتحادیه اروپا گفت، پیشرفت‌هایی در حل و فصل مناقشه دونباس (در شرق اوکراین) بدست آمده ، ولی تاکنون دلیلی برای برداشته شدن تحریم‌ها علیه روسیه وجود ندارد. به گفته وی ، شرکت کنندگان در نشست سران درباره تمدید تحریم‌های ضدروسی اتفاق نظر دارند.

"لئونید اسلوتسکی" رئیس کمیته امور بین الملل دومای دولتی روسیه در تفسیر سخنان مرکل یادآور شد، تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه همچنان در رابطه با امتناع مسکو از تجدید نظر در توافقات مینسک اعمال می‌شود.

این مقام پارلمانی در صفحه تویئتر خود نوشت: « خانم مرکل دلایل کافی برای لغو تحریم‌های ضد روسی نمی بیند، در حالی که آنچه وجود ندارد اراده سیاسی و استقلال کافی نزد رهبران اتحادیه اروپا از ایالات متحده برای تشخیص دادن پوچی و بی اساس بودن ادعاها علیه روسیه است.»

اسلوتسکی افزود: «این صدراعظم آلمان بود که مسئله تجدید نظر در توافقات قبلی و طرح "مینسک-2 " را ارائه داده و بدیهی است که این تحریم‌ها مجازات روسیه برای خودداری از امضای توافقنامه جدید است.»

لازم به یادآوری است، در سال 2014  اتحادیه اروپا در رابطه با وقایع رخ داده در اوکراین و الحاق مجدد منطقه کریمه به روسیه ، تحریم‌هایی را علیه فدراسیون روسیه وضع کرد و اقدامات محدود کننده اقتصادی بارها و بارها گسترش یافته و تمدید شده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اتحادیه اروپا روسیه اتحادیه اروپا روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۹۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!

به گزارش جام جم آنلاین، افزون بر آمریکا که در روزهای اخیر افراد و تهادهای جدیدی را در فهرست تحریم گنجلنره، اتحادیه اروپا هم مشغول بررسی طرح‌های جدید تحریمی است.

رویترز گزارش داده است که وزرای خارجه اتحادیه اروپا در جلسه اخیر خود به دنبال توافق در خصوص این موضوع بودند که تا چه اندازه تحریم ایران را ادامه دهند. 

این البته اولین بار نیست که اتحادیه اروپا در صدد تحریم ایران برآمده و پیش از این نیز تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف از جمله مسائل حقوق بشری و اتهام بدون سند عرضه موشک به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین علیه جمهوری اسلامی وضع کرده است.

اما آنچه صاحبنظران در آمریکا و اروپا به‌خوبی آن را دریافته‌اند، اینست که تحریم دیگر ترسی را در ایران ایحاد نمی‌کند و حتی دلالان دلار که از هر فرصتی برای افزایش مصنوعی نرخ ارز استفاده می‌کنند هم اهمیتی به چنین خبرهایی نمی‌دهند.

دلیل این بی‌توجهی‌ها اینست که غرب پیش از این بارها از حربه تحریم علیه کشورمان بهره جسته و اقتصاد این در چهار دهه گذشته به تدریج خود را با واقعیت تحریم تطبیق داده و راه‌های دور زدن آن را فراگرفته است.

رسیدن ایران به رشد اقتصادی مثبت در سالهای اخیر گواه آن است که ایران از شوک تحریم‌های حداکثری بیرون آمده و حالا دیگر تحریمی نمانده که آمریکا و اروپا با تکیه بر آن بر ایران فشاری مضاعف ایجاد کنند.

صاحبنظران غربی پیش از این بارها به سیاستگذاران خود گفته بودند که کشش تحریم‌ها برای اثرگذاری بر رفتار کشورها محدود است و تحریم‌های بلندمدت بر هیچ کشوری اثر ماندگار نگذاشته است.

نگاهی به رفتار کشورهایی مانند کوبا یا کره شمالی نشان می‌دهد حتی این کشورها با ظرفیت داخلی بسیار محدودتر نسبت به ایران یا روسیه، سالهاست به تحریمهای غرب عادت کرده و سیاستهای خود را متناسب با این تحریم‌ها تنظیم کرده‌اند.

به این ترتیب به‌خوبی می‌شود دریافت که کشورهای غربی برای فشار بیشتر بر کشورمان ابزاری در اختیار ندارند و پس از قدرت‌نمایی دفاعی اخیر کشورمان، حالا این کشورها می‌دانند که به‌جز تبلیغات رسانه‌ای، تیری در تفنگ‌های خود برای شلیک به جمهوری اسلامی ندارند.

دیگر خبرها

  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • بورل: تحریم‌ها ایران را نمی‌ترساند