Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@11:40:27 GMT

حمله سایبری و نفوذ به سیستم بانکی تکذیب شد

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۹۶۴۶

حمله سایبری و نفوذ به سیستم بانکی تکذیب شد

خبرگزاری آریا - مدیر طرح و برنامه مرکز کنترل امنیت شبکه و فوریت‌های بانکی وقوع حمله سایبری و نفوذ به سیستم بانکی را تکذیب کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، امنیت یکی از موضوعات مهم در سیستم بانکی به شمار می‌رود که با توجه به الزامات پدافند غیر عامل بانک مرکزی، شرکت کاشف و شبکه بانکی با ارتقاء زیرساخت‌های امنیتی، استفاده از توان بومی و پایش سامانه‌ها به این موضوع توجه ویژه‌ای دارند تا امنیت مشتریان در مقابل حملات سایبری متعدد به زیرساخت بانکی به عنوان یکی از زیرساخت‌های حیاتی حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در روزهای اخیر گزارشی به نقل از رسانه نیویورک تایمز منتشر شده و این رسانه مدعی شده که یک حمله سایبری بزرگ به سیستم بانکی کشور انجام شده و اطلاعات 15 میلیون کارت بانکی شامل نام دارنده و شماره حساب بانکی افراد لو رفته و منتشر شده که پیگیری خبرنگار ایبِنا نشان می‌‍دهد که این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد و اطلاعات تعداد محدود کارت بانکی بدون رمز دوم منتشر شده بود و ناشی از سرقت نسخه پشتیبانی یکی از شرکت‌های پیمانکار حوزه بانکی و ارائه دهنده راهکار در حوزه خودپرداز است که محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز بر آن تاکید کرد.
حمله سایبری به نظام بانکی در کار نبوده است
به گزارش ایبِنا، علیرضا اطهری فرد، مدیر طرح و برنامه مرکز کنترل امنیت شبکه و فوریت‌های بانکی (شرکت کاشف) در گفتگو با خبرنگار ایبِنا با شاره به تضمین پایداری امنیت در سیستم بانکی با تاکید بر رصد زیرساخت‌های امنیتی و توسط بانک مرکزی و کاشف گفت: اطلاعات و داده‌های در اختیار کاشف نشان می‌دهد که اخبار منتشر شده صحبت ندارد و حمله سایبری یا نفوذ به سیستم بانکی صورت نگرفته است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۹۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکته حائز اهمیت در حمله کوادکوپترهایی که به سخره گرفته شدند

محمدحسین واحدی؛  حتی خود صدا و سیما نیز در گزارش خود گفت که این کواد کوپتر‌ها از داخل شروع به پرواز و حمله کردند، تا بتوانند حواس پدافندهای ایرانی را پرت کنند و  حمله اصلی خود را به خوبی شکل بدهند؛ که به یاری خدا آن طور که می‌خواهند نتوانستند و طبق گفته رسانه‌های عراقی ۶ تا از موشک‌های آن‌ها در عراق رهگیری و ساقط شدند. علاوه بر این آن کواد کوپتر‌ها هم در آسمان اصفهان توسط پدافند سپاه نابود شدند.

اما با این حال چیزی که بیش از همه ذهن من را مغشوش کرده به پرواز  این کواد کوپتر‌ها از داخل ایران است. برد این کواد کوپتر‌ها از یک کیلومتر فراتر نمی‌رود یعنی اینکه از داخل مرکز ایران به پرواز در آمده اند نه اینکه از شهر‌های مرزی شروع به پرواز کرده باشند. پرسشی که اینجا مطرح می‌شود این است که چه کسی یا چه گروه‌هایی این‌ها را از داخل ایران به پرواز در آورده اند و اینکه چطور به داخل ایران این افراد مخرب صهیونیست نفوذ کرده اند.

این نکته‌ای که ما باید در نظر داشته باشیم، این جریان نفوذ همیشه پاشنه آشیل ما بوده در طول تاریخ و باید از این نظر کشور را آسیب شناسی کرد. تا بتوانیم تمام این ریشه جریان‌های نفوذی را در داخل خشک و نابود کنیم. تا اینکه این‌ها را به مسخره بگیریم و کم اهمیت جلوه بدهیم.

همین بی اهمیتی‌ها و مسخره گرفتن‌ها باعث می‌شود که ما از‌جریان نفوذ غافل بشویم. علاوه بر این نیرو‌های اطلاعاتی و امنیتی ما باید سعی کنند بیشترین تمرکز خود را به جریان نفوذ و عملکرد دیگر کشور‌های متخاصم بگذارند، تا بهتر بتوانند آن‌ها را شناسایی کنند. البته سیستم‌های اطلاعاتی مانند موساد بیشتر از پروکسی یعنی افراد داخل آن کشور‌ نیروی اطلاعاتی جذب می‌کند. هرگز موساد و سازمان‌های اطلاعاتی قدرتمند مانند سیا از نیرو‌های خود زیاد بهره نمی‌گیرند، تا موفق‌تر بتوانند نفوذ کنند.

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از حمله به سایت اتمی ایران و کنسولگری ایران در سوریه از زبان دبیر شورای عالی امنیت /۵ پیشنهاد به نشست سن پترزبورگ
  • پنج پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • 5 پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • هشدار احمدیان به کشور‌های میزبان مراکز امنیت سایبری صهیونیستی
  • نکته حائز اهمیت در حمله کوادکوپترهایی که به سخره گرفته شدند
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی به کشورهایی که با رژیم صهیونیستی همکاری سایبری دارند
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • هشدار احمدیان به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ بهانه جدید کلاهبرداران سایبری