Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-شهردار منطقه 20 گفت: رونق کسب و کار، نگاه توسعه ای و تبدیل شهرری به قطب گردشگری رویکرد برنامه های اجرایی است.
به گزارش خبرگزاری آریا از تهران، فرهاد افشار در نشست مشترک که با حضور شهردار، دبیران شورایاری محلات منطقه 20، حسن خلیل آبادی عضو شورای اسلامی شهر تهران و رییس شورای اسلامی شهرستان ری، مدیران سازمان نوسازی شهرداری تهران و مدیران ارشد این منطقه برگزار شد، جلوگیری از تخریب باغات به عنوان سرمایه های شهری، نظارت بر ساخت و ساز و توجه به نمای ساختمانها و هویت بخشی به شهر، توجه و تبعیت از اسناد بالادستی و هوشمندسازی صدور پروانه ساختمانی را از جمله دستاوردهای خوب شورای پنجم عنوان کرد و گفت: امید است با ادامه این روند و نگاه کارشناسی مدیریت شهری، در آینده شاهد اتفاقات خوب در شهر و زندگی بهتر شهروندان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه منطقه بیست به واسطه هویت شهری خاص ری که پیشینه تاریخی ری را شامل می شود متفاوت از سایر مناطق است و فعالیت های مدیریت شهری منطقه برنامه محور شده است،گفت: اولین گام تدوین برنامه راهبردی منطقه با هدف کیفی سازی و برنامه محور شدن طرح های شهری مجموعه مدیریت شهری و بررسی چالش های موجود و در راستای تحقق شعار "ری؛ شهر ایرانی اسلامی پیشرو" انجام شد.
وی با اشاره به اینکه در تدوین برنامه استراتژیک توسعه منطقه مدل های برایسون و هسته های مرکزی به عنوان الگوی اصلی مورد استفاده قرار گرفته است؛ پایدارسازی منابع مالی، توسعه اجتماعی فرهنگی، حمل و نقل انسان محور، مدیریت پسماند، خدمات شهری و محیط زیست، گردشگری، کالبد شهر، حریم ری، تاب آوری مدیریت بحران و توسعه سازمانی و مدیریت منابع انسانی را از جمله برنامه های راهبردی این منطقه بیان کرد.
وی با بیان اینکه رونق کسب و کار، نگاه توسعه ای و تبدیل شهرری به قطب گردشگری زیارتی و سیاحتی به عنوان رویکرد برنامه های اجرایی مدیریت شهری این منطقه مطرح بوده است، اظهار داشت: حریم پیرامون ری، پتانسیل عظیمی است که ضمن حفاظت از آن قابلیت توسعه گردشگری و فضاهای تفریحی را نیز دارد.
فرهاد افشار ضمن معرفی این منطقه و با اشاره به اینکه این منطقه به دلیل ویژگی های خاص از سایر مناطق متمایز شده است، افزود: حرم حضرت عبدالعظیم (ع) و امامزادگان مجاور، آثار تاریخی و مذهبی، آرامستان ها و بقاع متبرکه، 10 هزار خانواده شهدا و ایثارگر، 150 باب مسجد، حریم 180 کیلومتر مربعی، حجم بالای آب های زیرزمینی و بافت های کشاورزی از جمله پتانسیل های شاخص این منطقه و جزو هویت ری است که می تواند ری را از نظر اقتصادی متمایز کند و بر اقتصاد شهر تهران نیز موثر باشد.
وی به چالش های موجود در منطقه نیز اشاره کرد و گفت: آلودگی های زیست محیطی به ویژه در بخش شمال و جنوب شرقی ری، پایین بودن سرانه های خدماتی به واسطه گسستگی ری از سایر مناطق، تداخلات مدیریتی در حریم تهران و ری و بلاتکلیفی بافت صنعتی شمال ری از جمله چالش های موجود در این منطقه است.
افشار با اشاره به بافت ویژه شهرری گفت: ساماندهی املاک اطراف حرم، پهنه صنعتی شمال ری، پهنه گردشگری تاریخی و مذهبی ری و حریم این منطقه از جمله موضع های راهبردی است که در اولویت قرار گرفته است و موجب ایجاد تحول در اقتصاد ری می شود.
وی با اشاره به اینکه 200 هکتار از طرح های موضعی مطرح شده برای منطقه بیست شامل طرح توسعه پیرامون حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) است که 15 هکتار از این محدوده به محله نفرآباد به عنوان قدیمی ترین محله تهران اختصاص دارد، گفت: بازنگری این طرح انجام و ساختار شهرسازی آن مشخص شده و بر اساس الگوی معماری خاص به زودی شاهد بازآفرینی این محله قدیمی خواهیم بود.
شهردار منطقه 20 به ناحیه صنعتی شمال ری به عنوان یکی دیگر از طرح های موضعی این منطقه اشاره كرد و گفت: این محدوده شامل 200 هكتار در راستای خیابان فدائیان اسلام است که با عملیاتی شدن این ناحیه و مشخص شدن كاربری اراضی این پهنه، این محدوده می تواند در اقتصاد ری و حتی شهر تهران تاثیر بسزایی خواهد داشت.
وی پهنه تاریخی و گردشگری ری در یک محدوده 40 هکتاری که 4 اثر تاریخی و مذهبی برج طغرل، آرامگاه ابن بابویه، دژ رشکان و چشمه علی را شامل می شود از دیگر طرح های موضعی این منطقه عنوان کرد و گفت: بازنگری این طرح با ظرفیت ارائه خدمات گردشگری به گردشگران و رونق اقتصادی ری انجام شده است.
وی در ادامه حریم شهرری را به عنوان یکی از پتانسیل های مهم در ارتقاء زیست محیطی تهران و ری دانست که می تواند در تبدیل شدن این شهر به نقطه گردشگری نقش آفرینی کند و به عنوان طرح جامع حریم مطرح شده است.
افشار در ادامه با بیان اینکه تمامی پروژه های شهری مدیریت شهری منطقه 20 در سال 98 برنامه محور و بر اساس برنامه راهبردی و عملیاتی این منطقه انجام شده است گفت: از سال گذشته با صرف هزینه ای بالغ بر 65 میلیارد تومان پروژه هایی که حدود 10 تا 15 درصد اجرایی شده بود، عملیاتی و به مرحله تکمیل رسیده و با بهره برداری آن تا پایان آذر ماه، بخشی از خلاءهایی  که در قالب تدوین استراتژیک توسعه این منطقه تعریف شده بود رفع خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت توسعه حمل و نقل ریلی و توسعه خط 6 مترو تهران گفت: احداث این خط علاوه بر اینکه به عنوان موتور محرک توسعه ری محسوب می شود در تسهیل دسترسی شهروندان به ری و رونق گردشگری این شهر موثر خواهد بود.
در ادامه این جلسه نقی عربی معاون شهرسازی و معماری شهرداری منطقه 20 گزارش عملکرد 8 ماهه این معاونت و اقدامات انجام شده در راستای توسعه و بهسازی شهر و ارائه خدمات بهینه به شهروندان را تشریح کرد.
در این جلسه همچنین دبیران شورایاری محلات منطقه بیست درخواست ها و مشکلات و نیازمندی های محلات خود را مطرح کردند و خواستار رسیدگی به آنها شدند.
فرهاد افشار شهردار منطقه بیست و محمد سالاری و حسن خلیل آبادی اعضای شورای اسلامی شهر تهران پس از جلسه با دبیران شورایاری محلات منطقه بیست به همراه جمعی از معاونان و مدیران منطقه در مسجد جامع منصوریه حضور یافتند و از نزدیک به مشکلات شهروندان رسیدگی کردند.
گفتنی است؛ در ادامه و بازدید 5 ساعته از پروژه های در حال احداث منطقه بیست محمد سالاری عضو شورای اسلامی شهر تهران و رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران به همراه حسن خلیل آبادی عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و شمیرانات و رئیس شورای اسلامی شهرستان ری، فرهاد افشار شهردار منطقه 20، مدیران سازمان نوسازی شهرداری تهران و مدیران ارشد شهرداری منطقه 20 از بوستان خانواده، پارک سوار و پایانه جوانمرد، بوستان جانبازان، مقبره شهدای گمنام بوستان جانبازان، بوستان بانوان، سرای محله شهید بهشتی، بوستان توسکا، سرای محله ولی آباد، پروژه مشارکتی راه سبز، خیابان کامل، بلوار فدایی و ضلع جنوب حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) بازدید کردند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نگاه توسعه ای تبدیل شهرری قطب گردشگری رویکرد برنامه های اجرایی است

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۰۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، سید مسلم سیدالحسینی ظهر پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری در بوشهر افزود: سند توانمندسازی برنامه ملی بازآفرینی در صورت تصویب در هیأت وزیران بزودی در کشور اجرایی می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود:: مبنا و محور این برنامه بر پایه مشارکت مردمی است، و بر مبنای این برنامه یک مدیریت یکپارچه در کشور ایجاد می‌شود که کار در رأس آن در کشور رئیس جمهور، در استان‌ها استانداران و در شهرستان‌ها فرمانداران با دبیری شهرداران انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: با اجرای این برنامه با مشارکت مردم و افزایش روحیه شورایی، شهرهای ایران در همه زمینه‌های اجتماعی و اقتصادی بافت‌های تاریخی توسط خود مردم و با مشارکت واقعی مردمی رشد پیدا می‌کنند.

مدیر عامل شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه در این برنامه شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر، دولت و مردم سه رکن اصلی اجرایی هستند، افزود: توسعه شهری به جای کارشناسی و تخصصی بر مبنای توافقی است که میان مردم و موردقبول و توافق نهایی مردم خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بافت تاریخی بوشهر به‌عنوان نماد معماری کشور شناخته می‌شود، اظهار کرد: این نماد معماری نشان می‌دهد که آنچه موجب توفیق شهر بوده همان مشارکت مردم بوده است و تجربه تاریخی نشان می‌دهد که هیچگاه طرح‌های توسعه شهری از بالا به پایین موفقیتی نداشته است.

کد خبر 6088642

دیگر خبرها

  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • رویکرد ما در لرستان اتحاد خدمت‌رسانی حول محور برنامه است
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • «صادقانی» سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان شد
  • توسعه و نوسازی شهر بوشهر مستلزم نگاه ملی است
  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری
  • تبدیل دره مخوف تهران به بزرگترین مرکز تفریحی شهر | پاتوق معتادها به اکوپارک تبدیل می‌ شود