Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به ظرفیت‌های منحصربه فرد استان در تولید گیاهان دارویی، بانوان می‌توانند با تقویت فعالیت‌های خود در این حوزه زمینه‌ساز کسب عنوان شهر خلاق گیاهان دارویی برای شهرکرد شوند.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ مرضیه جلیل‌پور روز شنبه در کارگاه طب سنتی و گیاهان دارویی اظهار داشت: مشاور امور بانوان وزیر کشور در سفر اخیر خود به استان تاکید بسیاری بر توجه به ظرفیت گیاهان دارویی استان داشت و بر این باور بود که این استان می‌تواند تحت عنوان شهر خلاق گیاهان دارویی در یونسکو ثبت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در همین راستا با توجه به ظرفیت‌های استان از یک سو و زنان توانمند و کارآفرین استان از سوی دیگر انتظار می‌رود، بانوان به این حوزه توجه بیشتری داشته باشند تا بتوان از این ظرفیت در رونق اشتغالزایی استان نیز گام برداشت.

جلیل‌پور تصریح کرد: امروز گیاهان دارویی تنها جنبه خوراکی و درمانی ندارد بلکه ارزش اقتصادی قابل توجهی در صنایع آرایشی و غذایی پیدا کرده است که می‌توان از این فرصت به نحو مطلوبی در حوزه ارزآوری اقدام کرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به فعالیت‌های این دفتر در تقویت فرصت‌های شغلی برای بانوان استان، خاطرنشان کرد: تولید و بسته‌بندی گیاهان دارویی می‌تواند به یکی از مهمترین عرصه‌های اشتغالزایی زنان استان تبدیل شود.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری یکی از مرتفع‌ترین استان ایران است و آب و هوایی کوهستانی دارد از نظر پوشش گیاهی و به دنبال آن داروهای گیاهی بسیار غنی است.

ویژگی‌های طبیعی و اقلیمی این استان، نوع خاک، بارش، دمای هوا و مکان جغرافیایی ارتفاعات، شرایطی را پدید آورده است که این استان را به مهمترین رویشگاه گیاهان دارویی در کشور تبدیل کرده است.

۸۷ درصد مساحت این استان کوهستانی است و تاکنون بیش از یک هزار و ۳۵۰ گونه گیاهی در آن شناسایی شده است که از این تعداد ۲۷۰ گیاه جنبه دارویی، خوراکی و صنعتی دارد و ۲۷ گونه خاص این استان است و در هیچ یک از مناطق دنیا رشد نمی‌کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری خانواده رشد طب سنتی یونسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۱۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود حسنلو دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در آیین افتتاحیه نخستین دوره رویداد مانوین گفت: ما برنامه‌های متنوعی در این ستاد دنبال می‌کنیم. یکی از این برنامه ها، مانوین است.

به گفته وی، آغاز رویداد مانوین یک جریانی است که توجه بیشتری به صنایع خلاق و فناوری‌های نرم داشته باشیم.

وی افزود: راهکار حل مسائل کشور در گروی توجه به این مسئله است. هرچقدر به این جریان در اکوسیستم توجه بیشتری داشته باشیم، باعث رشد کشور می‌شود.

وی اظهار کرد: صنایع خلاق در اقتصاد جهانی سهم بسزایی دارد؛ معادل قیمت نفت در دنیاست.

وی یادآورشد: این اقتصاد در کشورمان زیر یک درصد و کمتر از ۴ میلیارد دلار است. در افق کوتاه مدت سهم اقتصاد خلاق ما باید به سه درصد برسد. اکنون سهم دنیا از اقتصاد صنایع خلاق ۱۰ درصد است. ما برای رسیدن به این نقطه فاصله زیادی با دنیا داریم.

وی یادآور شد: دومین مساله، تقدیر و تشکر از پیشکسوتان، اساتید باعث شدند اکنون در این نقطه قرار بگیریم. اکنون در میانه این راه قرار گرفته ایم. اکنون برخی از  مسائل اجتماعی کشور در حوزه سخت توسط دانش بنیان‌ها رفع شده است، در این حوزه نیز نیاز به رفع مسائل اجتماعی داریم.

وی گفت: تنها راه حل مسائل اجتماعی در گروی توسعه صنایع خلاق یا ابزار‌های صنایع خلاق است. امروز با امضای توافقنامه میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان با منطقه آزاد قشم امیدواریم گامی در توسعه صنایع خلاق، نوآوری و فناوری داشته باشیم.

  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار