Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@09:08:40 GMT

شاخص‌های جمعیتی تفت، نگران کننده است

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۱۳۶۶

شاخص‌های جمعیتی تفت، نگران کننده است

سید محمود واعظ پور در این نشست گفت: جمعیت شهرستان تفت رو به پیری است، ۲۰ درصد جمعیت ساکن هم سالمند هستند؛ تعداد تولد رو به کاهش و تعداد فوت رو به افزایش است.

وی با بیان اینکه میزان باروری شهرستان تفت در استان، رتبه آخر را دارد، گفت: رشد جمعیت شهرستان تفت، هفت دهم درصد است که نسبت به رشد جمعیت استان که ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ است خیلی پایین تر است.

وی، رتبه تفت در زمینه سامانه سیب در استان یزد را دوم اعلام کرد و ادامه داد: ۸۳ درصد مردم شهرستان به لحاظ قلبی و عروق،ی مشکل خاصی ندارند ولی متاسفانه ۶۳ درصد دارای اضافه وزن هستند و میزان توده بدنی در شهرستان بالاست.

این مسوول به آمار بالای حیوان گزیدگی و هزینه بالای درمان آن در شهرستان تفت اشاره کرد و گفت: در سال جاری ۱۱ مورد بیماری هاری در استان شناسایی شد که ۵ مورد آن مربوط شهرستان تفت است.

واعط پور با اشاره به نوسازی چند خانه بهداشت روستایی از بهره برداری خانه بهداشت روستاهای زردین و نصرآباد در دهه فجر امسال خبر داد.

رییس سازمان نظام پزشکی استان یزد هم در ادامه این نشست، شعار مجامع سلامت در سال جاری را "سواد سلامت، آینده سلامت" اعلام کرد و گفت: نتیجه سواد سلامت، خودمراقبتی است.

دکتر احمد حائریان افزود: رفتن مسائل از سلامت به سوی درمان، نشان از فدا شدن سلامت است.

وی با بیان اینکه رشد تعداد تخت های سی سی یو و آی سی یو هرچند نیاز است ولی نشان پیشرفت نیست به تشریح سواد سلامت در جامعه پرداخت.

رئیس نظام پزشکی استان افزود: هرچند بخشی از مباحث مجامع سلامت باید صرف امور جاری شود ولی باید بدانیم بخشی از آن چیزی که به آن مبتلا شدیم ناشی از عدم رعایت برخی از مسائل است که باید بر روی آن سرمایه گذاری کنیم.

امام جمعه تفت هم با بیان اینکه اهمیت این مجمع بر همگان روشن است، گفت: سلامت گرانبهاترین چیز هرکس است و اگر سلامت مردم از دست برود بالاترین سرمایه آنها از دست می رود.

حجت الاسلام سیّد محمد سرمه چشم افزود: همان گونه که سواد سلامت سبب اجتناب از آلودگی می شود، چنانچه آگاهی انسان ها درباره گناهان نیز افزایش یابد از رفتن به سمت آنها اجتناب خواهند کرد و دیگر شاهد اختلاس و دست اندازی به بیت المال مسلمین نخواهیم بود.

وی تصریح کرد: پیشگیری در مفهوم دینی «تقوا» معنا می شود و درمان همان «توبه» است.

فرماندار تفت در این نشست با بیان اینکه شهرستان از پتانسیل خوب خیرین برخوردار است، گفت: تفت در زمینه تجهیزات و امکانات مشکلی ندارد ولی با کمبود یا نبود نیروی متخصص مواجه است.

علیرضا نوکار از معاونین دانشگاه علوم پزشکی استان حاضر در نشست خواست تا پزشکان متخصص بیمارستان شهید بهشتی تفت را ملزم کنند تا جراحی های خود را در این بیمارستان انجام دهند.

وی با بیان اینکه خیری برای تجهیز بیمارستان شهید بهشتی تفت به ام آر ای اعلام آمادگی کرده، گفت: تمام دغدغه این فرد فعال بودن و راکد نشدن آن است.

رئیس مجمع سلامت شهرستان تفت افزود: برخی از تخصص ها در درمانگاه بیمارستان شهید بهشتی تفت وجود ندارد که می خواهیم در این زمینه برنامه ریزی لازم صورت گیرد.
نماینده تفت و میبد در نشست مجمع سلامت شهرستان تفت با بیان اینکه یزد دومین استان معدنی و سومین استان صنعتی کشور است، گفت: از آن طرف استان یزد در سرطان و دیابت رتبه اول کشور را دارد.

 کمال دهقانی فیروزآبادی با اشاره به ماده ۴۳ قانون ششم توسعه گفت: این ماده قانونی می گوید به دلیل خسارت ناشی از بهره برداری معادن به کشاورزی، بهداشت، سلامت و جاده ها، معادن و صنایع معدنی علاوه بر عوارض آلایندگی تا یک درصد از فروش خود را جهت عوارض آسیب های عمومی پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه در سال های ۹۶ و ۹۷ ردیف خوبی برای بودجه پیش بینی نشد، گفت: این میزان از ۸ میلیارد در سال۹۶ به ۱۵۰۰ میلیارد در سال ۹۸ رسید.

رئیس مجمع نمایندگان استان با اشاره به تلاش هایش جهت وصول این عوارض، گفت: برای سال جاری ۲۸۶ میلیارد تومان برای استان پیش بینی شده که وصول آن سبب تحول در بهداشت و درمان می شود.

 وی تصریح کرد: ماده ۴۳ توسط عالی‌ترین مقام اجرایی استان باید اجرایی شود که با حمایت کامل مسئولان قضایی و مجمع نمایندگان استان همراه است.

برچسب‌ها تفت سلامت یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تفت سلامت یزد تفت سلامت یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۱۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر گفت: این خانواده خیر سلامت مبلغ یاد شده را برای خرید یک دستگاه اسلیت لمپ که در انجام معاینات چشم کاربرد دارد به حساب مشارکت‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد واریز کردند.

 دکتر جواد یزدانی افزود :  قیمت این دستگاه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که با توجه به مشارکت یک میلیاردی این خیرنیک اندیش، دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد نیز در خرید این دستگاه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال مشارکت نموده است.

وی بیان کرد : شماره حساب‌های مجمع خیرین سلامت شهرستان کاشمر در صندوق همت کاشمر به شماره ۴۶۱۰ و در بانک ملی ایران به شماره ۰۱۴۴۱۰۴۴۱۰۰۰۱ است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

دیگر خبرها

  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • سیاست‌های مشوق جمعیتی دولت در فرهنگ جوانی جمعیت اثرگذار است
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • شهید شاخص استان بوشهر از شهرستان عسلویه معرفی می‌شود
  • شهید شاخص استان بوشهر از شهرستان عسلویه معرفی می شود
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • برگزاری مسابقه فوتبال به مناسبت هفته سلامت در امور آب و فاضلاب میاندوآب
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • تضمین سلامت و رضایتمندی مردم«معمولان» در حوزه آرد و نان