Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن قبادی فرماندار بیله‌سوار  روز شنبه در حاشیه دیدار با سرمایه‌گذار چینی افزود: با همکاری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و لغو ویزای برای گردشگران چینی، تعداد  آنها  در ایران افزایش یافته  و امیدواریم شاهد همکاری‌های موثرتری در زمینه های مختلف با سرمایه‌گذاران چینی باشیم.

وی بیان کرد: این شهرستان به لحاظ برخورداری از ظرفیت‌های کشاورزی و اقلیم مناسب دارای مزیت‌های خاص برای سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی  و شیلات است  از جمله اینکه در زمینه تولید چندین محصول استراتژیک رتبه ممتاز استانی و کشوری  را دارا می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه  روابط ایران و چین  در زمینه‌های اقتصادی و تجاری توسعه یافته است، اضافه کرد: حمایت لازم از سرمایه گذاری خارجی در این شهرستان  انجام  می شود.

قبادی به ظرفیت گمرک و پایانه مرزی در بیله‌سوار اشاره کرد و افزود: تسهیل سرمایه‌گذاری صادرات محور با وجود گمرک و پایانه مرزی در این شهرستان همواربوده و  این شهرستان به دلیل مزیت های بالای اقتصادی مستعد سرمایه‌گذاری خارجی و توسعه روابط با کشورهای گوناگون است.

فرماندار بیله سوار گفت: بزرگترین واحد پرورش ماهی گرمابی در شمال غرب کشور در زمینی به مساحت ۵۰هکتار در روستای گوردیگل بخش قشلاق دشت این شهرستان در حال انجام  بوده و با با راه‌اندازی آن  ۱۳۶تن ماهی گرمابی در این منطقه تولید خواهد شد.

به گزارش ایرنا، ژائو تائو سرمایه‌گذار چینی که جهت همکاری در حوزه شیلات و کشاورزی به شهرستان بیله سوار سفر کرده است در این دیداربا فرماندار این شهرستان گفت: استان اردبیل و شهرستان بیله‌سوار مستعد سرمایه گذاری برای کشاورزی و شیلات  بوده و ظرفیت‌ها برای همکاری کامملا فراهم است .

وی  با بیان اینکه استاندار اردبیل از سرمایه‌گذاری خارجی در استان استقبال می کند ، بیان کرد: در بدو ورود به استان در نشست با مسوولان استانی محورهای سرمایه‌گذاری خارجی در مناطق مختلف استان مطرح و نقشه راه در حوزه‌های مختلف ارائه شد که نشان از همراهی دولتمردان در راستای توسعه سرمایه‌گذاری خارجی در استان است.

برچسب‌ها سرمایه گذاری خارجی اقتصاد اردبیل بیله سوار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری خارجی اقتصاد اردبیل بیله سوار سرمایه گذاری خارجی اقتصاد اردبیل بیله سوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۲۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان

رئیس انجمن ملی مزارع پرورش ماهی تاجیکستان در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران همزمان با برپایی نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با مدیران برخی شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، بازرگانان و فعالان بخش‌های تولیدی و تجاری تاجیکستان که برای بازدید از نمایشگاه ایران اکمسپو ۲۰۲۴ به محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آمده‌اند، در بازدید از غرفه‌های مختلف عرضه محصولات شرکت‌های دانش بنیان در آی‌هیت (خانه نوآوری و فناوری ایران) استقبال قابل توجهی از تولیدات این شرکت‌ها داشتند و اکثر بازدیدکنندگان تحت تاثیر دستاوردهای دانش‌بنیان بخش کشاورزی قرار گرفتند.

بیش از ۷۰ درصد جمعیت کار تاجیکستان در بخش کشاورزی کار می‌کنند و فرسوده بودن و کمبود ادوات کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در تاجیکستان میزان تولید را در این کشور که بخش عمده آن به کشاورزی مشغول است، بسیار کاهش داده است.

تاجیکستان بستر بسیار مناسب و آماده‌ای برای عرضه ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی ایران است و تاجیک‌ها نیز در این نمایشگاه نشان دادند که از محصولات ایران به دلیل کیفیت بالا و سازگاربودن با شرایط کشاورزی تاجیکستان به گرمی استقبال می‌کنند.

به گفته باراتو، رئیس انجمن ملی مزارع پرورش ماهی جمهوری تاجیکستان برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی تاثیر مستقیمی در روند افزایش حجم مبادلات تجاری دو کشور دارد.

باراتو با تاکید بر اینکه ما به دنبال تجارت و توسعه همکاری‌ها میان ایران و تاجیکستان هستیم، اظهار کرد: امیدوار هستیم بازدید امروز ما موجب آشنایی بیشتر تجار و بازرگانان تاجیک با دستاوردهای ایران و معرفی توانمندی‌های تولیدی و صنعتی ایرانیان شود.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، وی در ادامه به جذابیت شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در حوزه پرورش ماهی اشاره کرد و افزود: ما در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت) با مدیرعامل یک شرکت پرورش ماهی که دارای بزرگترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در مناطق غیــرساحلی ایران است، مذاکراتی انجام دادیم. این شرکت با پیشرفتــه‌ترین تکنولوژی روز، سالانه ۱۲۰ تن گوشت و سه تن خاویار را به بازار عرضه می‌کند که این قابلیت و توانایی برای ما بسیار جذاب و کاربردی است. امیدوار هستیم در آینده نزدیک بتوانیم با این شرکت همکاری‌های خوبی را رقم بزنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • بحران آب در مغان جدی است
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان
  • حوزه انتخابیه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان
  • افزایش ۹۰ درصدی تردد مسافر از پایانه مرزی بیله سوار
  • ورود مسافران خارجی از مرز بیله‌سوار ۱۰۳ درصد افزایش یافت
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس