Web Analytics Made Easy - Statcounter

سبک‌ فراخوان برای حضور در انتخابات از سوی برخی سران اصلاحات، بعد از کلی تهدید به عدم حضور در انتخابات آتی و بیان کلماتی همچون «انتخابات آزاد» معنایی جز ایجاد هزینه برای نظام هیچ معنای دیگری ندارد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- محمدجواد امیدی؛ * پس از گذشت ۶ سال از از نتیجه تکرار رئیس دولت اصلاحات، که منجر به وقایع کنونی در سیاست خارجی و داخلی کشور شد مجددا زمزمه‌هایی دوگانه و مشکوک حول انتخابات مطرح شده است که لازم است مورد توجه امت بصیر ایران اسلامی قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیرا رئیس دولت اصلاحات با فراخوانی گسترده از لیدر‌های اصلاحات در سراسر کشور خواسته است تا در انتخابات یازدهم مجلس شورای اسلامی حضور گسترده داشته باشند. این مسئله از این نگاه که شرکت کردن احزاب مختلف در انتخابات موجب حضور گسترده مردم در این امر مهم خواهد شد و پویایی و نشاط را در انتخابات به ارمغان می‌آورد در ظاهر، خوب است، اما ثبت نام برخی افراد سابقه دار که خود از رد صلاحیتشان اطمینان دارند و یا در قانون حائز شرایط قانونی کاندیداتوری نیستند قطعا امری مشکوک است.
به طور مثال در برخی حوزه‌های انتخابیه افرادی ثبت نام کرده اند که از ابعاد مختلف حائز شرایط قانونی نیستند وخود به این مساله واقف هستند و یا سالیان گذشته برای نظام ایجاد هزینه کرده و نه تنها از اشتباه خود توبه نکرده بلکه برای جبران آن نیز هیچ اقدامی انجام نداده اند (نظیر نامه جام زهر مجلس ششم).
مسئله مهمتر که باید به آن توجه شود این است که باتوجه به تعداد کرسی‌های مجلس شورای اسلامی و آمار ثبت نام کنندگان در سراسر کشور، با یک حساب سرانگشتی میانگین حدودا ۵۰ نفر برای هر کرسی به دست می‌آید.
این مسئله زمانی حساس‌تر میشود که عباس عبدی از تئوریسین‌های اصلاحات در ادامه درخواست رئیس اصلاحات فرخوان میدهد که اصلاح طلبان با بهترین نیروهایشان وارد انتخابات شوند حتی «زندان رفته ها»!
این سبک فراخوان برا حضور در انتخابات، بعد از کلی تهدید به عدم حضور در انتخابات آتی و بیان کلماتی همچون «انتخابات آزاد» معنایی جز ایجاد هزینه برای نظام به بهانه واهی و همیشگی «نظارت استصوابی» و حمله به شورای نگهبان هیچ معنای دیگری ندارد.
به نظر می‌آید تفکر حاکم باتوجه به کارنامه مردودش در حوزه‌های مختلف، شکست را از پیش قبول کرده با فرار روبه جلو و این دست اقدامات در سراسر کشور به دنبال راه نجاتی برای خود است. قطعا با توجه به مواردی که ذکر شد نفرات زیادی که حائز شرایط قانونی برای کاندیداتوری نیستند از گردونه انتخابات خارج خواهند شد.
باید شورای نگهبان بدون توجه به هجمه‌های وارده به وظیفه ذاتی خویش برای پاسداری از انقلاب به خوبی عمل کرده و نهاد‌های امنیتی و قضایی هرگونه فتنه که حول محور این مساله در حال شکل گیری هست را در نطفه خفه کنند.
البته دست به قلمان و تئوریسین‌های این طیف فکری بدانند که امام راحل درباره هجمه و تهمت علیه شورای نگهبان فرمودند: هرکس بگوید شورای نگهبان کذا است، مفسد است؛ لذا توجه داشته باشند هر مطلبی که حول این محور مطرح شود قطعا در راستای برنامه دشمن و ایجاد فتنه جدید است که با پاسخ امت بصیر ایران اسلامی روبرو خواهد شد.

* محمدجواد امیدی - فعال دانشجویی استان لرستان

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی یادداشت دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۳۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوک به شانا در دومین روز تبلیغات انتخابات /۱۱ کاندیدای مشترک شورای وحدت و امنا/ توافق سه گانه بر روی دو کاندیدا

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. از میان ۴۵ کرسی باقی مانده که در این مرحله تعیین تکلیف خواهند شد، ۱۶ صندلی از آن حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر است و ۲۹ کرسی باقیمانده برای ۲۰ حوزه دیگر خواهد بود.

احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، محمد سراج، ابوالقاسم جراره، زهره سادات لاجوردی، زینب قیصری، علیرضا سلیمی، زهره طبیب‌زاده، ریحانه اخلاقی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سید مرتضی محمودی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، بیژن نوباوه، سمیه گلپور، علی اصغر پورمحمدی، علی طهرانی مقدم، سید نظام الدین موسوی، فاطمه قاسم‌پور، حسین صمصامی، مجتبی رحماندوست، عطا بهرامی، مهدی شریفیان، سعید آجرلو و غلامحسین رضوانی، ۳۲ کاندیدایی هستند که برای نشستن بر ۱۶ صندلی باقیمانده تهران در پارلمان وارد گود رقابت خواهند شد.

در همین راستا، احزاب مختلف سیاسی کاندیداهای مورد حمایت خود در تهران را اعلام کردند. روز گذشته جبهه پایداری و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب (شانا) و اُمنا لیست انتخابی خود را اعلام کرده بودند.

امروز یعنی در دومین روز تبلغیات داوطلبان مجلس، شورای وحدت نیز از لیست مورد حمایت خود در تهران رونمایی کرد.

۲ کاندیدای مشترک میان ۳ لیست انتخاباتی/ ۱۱ داوطلب مشترک میان اُمنا و شورای وحدت

بررسی فهرست های منتشر شده از سوی این سه لیست انتخاباتی شانا، اُمنا و شورای وحدت نشان می دهد که محمد سراج و حسین صمصامی دو کاندیدایی هستند که در مورد آنها اشتراک نظر دارند.

از سوی دیگر ۱۱ داوطلب میان اُمنا و شورای وحدت مشترک هستند که اسمای آنها به این شرح است: احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالقاسم جراره، زینب قیصری، ریحانه اخلاقی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی،سید مرتضی محمودی، سید نظام الدین موسوی و عطا بهرامی.

همچنین، شورای وحدت و شانا در خصوص ۳ نامزد انتخاباتی با یکدیگر اشتراک نظر دارند که عبارتند از ؛ زهره سادات لاجوردی، علیرضا سلیمی و علی اصغر پورمحمدی.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902303

دیگر خبرها

  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • انتقاد عضو حزب اعتدال و توسعه از شورای نگهبان
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد | انتخابات در این ۸ حوزه تمام الکترونیکی برگزار می‌شود
  • شوک به شانا در دومین روز تبلیغات انتخابات /۱۱ کاندیدای مشترک شورای وحدت و امنا/ توافق سه گانه بر روی دو کاندیدا
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش
  • اعلام لیست انتخاباتی دور دوم شورای ائتلاف و جبهه پایداری