Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قم گفت: با توجه به قطع تسهیلات دولتی و افزایش قیمت تاکسی از ۳۵ میلیون تومان به ۶۰ میلیون تومان، نوسازی ناوگان تاکسیرانی با چالش‌های زیادی روبه‌رو شده است. ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۰ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مرتضی عزتی ظهر امروز در نشست رسانه‌ای که در سالن جلسات معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم برگزار شد، ارائه پروانه تاکسی و سرویس مدارس را در جهت ایجاد فرصت‌های شغلی جدید دانست  و اظهار داشت: کسانی که گواهینامه پایه دو داشته و سن آن‌ها بین 23 تا 50 سال بوده و متأهل هستند، می‌توانند اقدام به دریافت پروانه تاکسیرانی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اجرای طرح جامع حمل‌ونقل بار برای نخستین بار در کشور در قم خبر داد و افزود: در حال حاضر بیش از 15 هزار وانت‌بار در شهر قم در حال تردد است که تنها دو هزار وانت‌بار ساماندهی شده که با اجرای این طرح علاوه بر ساماندهی 12 هزار وانت‌بار و ساخت بارانداز در خارج شهر حمل‌ونقل بار توسط ماشین‌های سبک‌تر به داخل شهر انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قم همچنین از اجرای طرح QR کد از دی‌ماه خبر داد و گفت: این طرح با 50 دستگاه تاکسی آغازشده و به‌مرورزمان تمام تاکسی‌های سطح شهر به این سیستم مجهز خواهند شد.

وی در ادامه به فعالیت تاکسی‌های اینترنتی در سطح شهر نیز اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس آیین‌نامه وزارت کشور کلیه شرکت‌های اینترنتی برای جابه‌جایی مسافر باید زیر نظر شهرداری و سازمان تاکسیرانی فعالیت کنند.

خبری از سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی نیستتاکسیران‌های فعال چگونه شناسایی می‌شوند؟شهردار مشهد مقدس: تاکسی‌های برقی در مشهد راه‌اندازی‌ می‌شود

عزتی ارائه مجوز به شرکت تپ سی و اسنپ را یکی از اقدامات اخیر در سازمان تاکسیرانی اعلام کرد و گفت: این دو شرکت پس از تأمین استانداردهای سازمان تاکسیرانی شهرداری قم توانستند از این سازمان مجوز گرفته و در سطح شهر تبلیغات محیطی داشته باشند.

وی اولویت قرار دادن تاکسی در اعزام ماشین برای متقاضیان را یکی از شروط این سازمان در دانست و ابراز کرد: تاکسی‌داران مختار هستند که با شرکت‌های حمل‌ونقل اینترنتی همکاری کنند اما هنگام اعزام ماشین اولویت با تاکسی است.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قم ،نوسازی ناوگان تاکسیرانی را نیز موردتوجه قرارداد و بیان کرد: با توجه به قطع تسهیلات دولتی و افزایش قیمت تاکسی از 35 میلیون تومان به 60 میلیون تومان، نوسازی ناوگان تاکسیرانی با چالش‌های زیادی روبه‌رو شده است.

وی ادامه داد: سازمان تاکسیرانی شهرداری قم با پیگیری‌هایی که انجام داده و توافقنامه‌ای که با کمیته امداد صورت گرفت 50 میلیون وام قرض‌الحسنه به تاکسی‌داران ارائه داده تا تاکسی‌هایی که در اولویت قرار دارند از این امکان استفاده کنند.

عزتی در پایان به عدم افزایش نرخ تاکسی اشاره و تصریح کرد: واحدهای گشت نظارت در سطح شهر بر نرخ کرایه تاکسی‌ها نظارت کامل داشته و هیچ افزایش نرخی در تاکسی و سرویس مدارس نخواهیم داشت.

انتهای پیام/456/ش

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۴۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام هرگونه جا به جایی دام را بدون اخذ مجوزهای لازم از این شهرستان ممنوع اعلام کرد.

باقر خدادادی در گفت و گو با ایسنا، از وجود ۳۶۰ هزار رأس دام سبک و ۱۲ هزار رأس دام سنگین در شهرستان خبر داد و افزود: قبل از هرگونه جابجایی دام باید مجوزهای قانونی از جمله سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام از شبکه دامپزشکی اخذ شود.

وی هرگونه جا به جایی دام بدون مجوزهای لازم را مصداق قانون قاچاق دانست و اظهار کرد: مبارزه با قاچاق دام برای امنیت غذایی جامعه انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام مبارزه با قاچاق دام را گامی مهم در راستای تأمین امنیت غذایی دانست و عنوان کرد: اجازه نخواهیم داد با قاچاق دام در امنیت غذایی شهروندان خللی ایجاد شود.

وی با تأکید بر اینکه به جد با قاچاق دام برخورد می‌کنیم، گفت: با توجه به اینکه کشاورزان و دامداران نقش مهمی در تأمین امنیت جامعه دارند، بهره‌برداران و دامداران موظف هستند هنگام جا به جایی دام مجوزهای قانونی نظیر سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام را همراه داشته باشند.

 خدادادی خاطرنشان کرد: به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز دام‌های بدون مجوز مکشوفه ضبط و متخلفین نیز به پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شوند.

وی با بیان اینکه مبارزه با قاچاق دام در راستای قانون و برای جلوگیری از بین رفتن دام مولد و خروج دام از کشور انجام می‌شود، از راه‌اندازی بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده شرق خراسان رضوی در این شهرستان خبر داد و گفت: این  میدان عرضه دام سنگین و سبک در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع به بهره‌برداری رسیده است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌ جام، ظرفیت این مرکز را ۲۵۰۰ رأس دام سبک و سنگین در حاشیه شهر «احمدآباد صولت» و در هشت کیلومتری جاده تایباد- تربت‌جام اعلام کرد و گفت: میدان عرضه دام زنده تربت‌جام شامل پست دامپزشکی، محل کشتار اضطراری، اتاق معاینات دامپزشکی، مرکز خدمات دامپزشکی و دام‌پروری، سکوی تخلیه و بارگیری دام، کوره لاشه‌سوز، انبار علوفه و مواد کنسانتره، محل شب ماند دام، باجه بانکی، باسکول و پارکینگ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نرخ کرایه تاکسی‌های نقده در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • واگذاری سرویس مدارس شیراز به شهرداری
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • آمادگی آتش‌نشانی اهواز برای بارندگی پیش‌رو
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • واگذاری تمامی امور مرتبط با سرویس مدارس به شهرداری شیراز
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  • اجرای طرح نظارت از تاکسی‌های سطح شهرکرد
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد