Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان سینمایی و دبیر جشنواره فیلم فجر با حضور در محل برگزاری جشنواره سینما حقیقت به پرسش‌هایی درباره فیلم‌های امسال این جشنواره و نیز سالن اهالی رسانه برای جشنواره فجر پاسخ دادند.

حسین انتظامی که عصر جمعه (۲۲ آذر) در پردیس سینمایی چهارسو حضور یافته بود، در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر اینکه این دوره از جشنواره حقیقت چقدر گویای حقایق امروز جامعه ایران است؟ گفت: من جشنواره امسال و سال قبل سینما حقیقت را از نزدیک دیده‌ام و بر اساس اطلاعاتی که از همکارانم گرفتم هم در جریان بودم و احساسم این است که فضای سینمای مستند و فعالیت سینماگران مستند خوشبختانه رو به پیشرفت و توسعه است و استقبالی که از آثار می‌شود هم مؤید همین نکته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این جشنواره مستند به خاطر اتکا به گونه‌های مختلف، به جهت آنکه یک سینمای واقع‌گراست، «حقیقت» نام دارد و به همین دلیل واقعیت‌های جامعه، تاریخ و ارتباطی ما را بیشتر باید نشان دهد و رسالتی هم که سینماگران برای خود قائل هستند، دقیقاً همین‌طور است.

وی در پاسخ به اینکه آیا امسال ممیزی خاصی وارد شده تا بنا به سیاست و ملاحظاتی، فیلمی نتواند آنطور که باید حقیقت‌هایی را نشان دهد؟ گفت: آثار هر جشنواره‌ای بنا به تعداد متقاضیان توسط یک هیات انتخاب بررسی می‌شود و یکی از وظایف هیأت انتخاب، انتخاب اولویت‌ها و اعمال نظرات حرفه‌ای است و طبیعتاً وقتی حدود ۹۰۰ کار تقاضای ورود به این جشنواره را داشته، مثل همه جشنواره‌ها گزینش هم انجام شده است.

در جریان این بازدید همچنین ابراهیم داروغه‌زاده، در پاسخ به پرسشی درباره تقاضای عده‌ای از اهالی رسانه درباره مکان برگزاری جشنواره، به برگزاری دو سال پشت سر هم جشنواره در پردیس ملت اشاره کرد و گفت: سلیقه اهالی رسانه متفاوت است و اتفاقا برخی از آنها همین پردیس چهارسو را برای جشنواره پیشنهاد داده‌اند؛ اما تاکید می‌کنم که ذینفعان این ماجرا فقط رسانه‌ها نیستند، بلکه خودِ صاحبان فیلم هم هستند و برگزارکننده جشنواره باید جمیع جهات را در نظر بگیرد تا یک سالن حرفه‌ای برای رسانه‌ها انتخاب شود؛ بنابراین اینطور نبوده که همه رسانه‌ها بر یک پردیس و یک مکان اتفاق نظر داشته باشند.

دبیر جشنواره فجر اضافه کرد: امسال در هر مکانی که سینمای رسانه‌ها باشد، سعی می‌کنیم تعداد سینماگران بیشتری نسبت به سال قبل حضور پیدا کنند؛ یعنی تعداد کارت‌های بیشتری را به سینماگران اختصاص می‌دهیم تا فضا گرمتر باشد و مشکلاتی را که عده‌ای از اهالی رسانه برای انجام کار خود - به دلیل تعداد کمِ سینماگران داشتند - برطرف کنیم.

لینک کوتاه: asriran.com/002x13

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سازمان سینمایی سینما حقیقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۴۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت صحنه تازه‌ترین فیلم پارسا پیروزفر در سینما

آفتاب‌‌نیوز :

داستان فیلم سینمایی «مست عشق» همزمان با دوران زندگی مولانا و شمس تبریزی اتفاق می‌افتد که شهاب حسینی در نقش شمس تبریزی، پارسا پیروزفر در نقش مولانا و هانده ارچل در نقش کیمیا خاتون حضور دارند.

زنده‌یاد مرتضی پورصمدی که در این فیلم با حسن فتحی همکاری داشته است، همانند همیشه تصاویری جذاب به یادگار گذاشته است؛ تصاویری که با رنگ‌بندی‌ها و قاب بندی‌ها، برای مخاطب چشم‌نواز است.

البته ثبت این تصاویر برای فیلمبرداری که تجربه عکاسی و مستندسازی داشته، دور از ذهن نیست، اما افسوس که نمایش «مست عشق» در فقدان پورصمدی برای سازندگان فیلم باقی ماند و در اولین شب نمایش آن در یک محفل سینمایی، فرهاد توحیدی فیلم‌نامه‌نویس این اثر، از او یاد کرد.

مرتضی پورصمدی می‌گفت، «معمولا سعی دارم برای کارگردان و حقوقی که او در زیبایی‌شناسی خروجی و نهایی کار دارد، احترام قائل باشم و در ابتدای کار نیز سعی می‌کنم، تصاویری تهیه و درباره آن‌ها با کارگردان گفتگو کنم تا به آن‌چه دلخواه اوست نزدیک‌تر شود» و حالا نتیجه این سبک کاری در مست عشق» حسن فتحی نمایان است.

او همچنین می‌گفت از دیگر شانس‌های بزرگ من آن است که تربیت‌شده نسلی هستم که با افراد بسیار جذابی کار مشترک داشته‌ام و مسایل متعددی را از آن‌ها آموخته‌ام. افرادی، چون فرهاد ورهرام، ناصر تقوایی، ضابطی جهرمی و ... هریک علاوه بر عرصه‌های کاری نکات اخلاقی مهمی را به من آموختند که از تمام آن‌ها سپاسگزارم.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • زور سرمایه به هنر نمی‌رسد
  • بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس
  • پشت صحنه تازه‌ترین فیلم پارسا پیروزفر در سینما
  • این خبرها را از دست ندهید
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • پرفروش‌ترین سینماهای کشور در فروردین اعلام شد + آمار
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد
  • پرفروش‌ترین سینماهای کشور در فروردین اعلام شد
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد/ جمع کل؛ بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۸۵۱ میلیون تومان