Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت صبح امروز در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش که در سازمان بیمه سلامت برگزار شد، اظهار کرد: از حدود سال ۷۲ یکی از اهداف وزارت بهداشت راه اندازی بیمه همگانی بوده است. معتقدم که نگاه ما به موضوع بیمه باید مثل سایر کشور‌های دنیا باشد و امروزه یکی از دلایل راه اندازی بیمه مرگ و میر و هزینه‌های بالا ذکر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: بر اساس قوانین، تمام یارانه‌ها را صرف بیمه سلامت کرده‌اند و ما هم باید همان کار را مانند دنیا انجام دهیم.

ملک زاده با اشاره به اینکه حدود ۱۰ میلیون نفر در کشور فاقد دفترچه بیمه درمانی هستند، افزود: ما باید کاری انجام دهیم تا اعتماد پزشکان و مردم به نظام بیمه جلب شود .

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تاکید کرد: یکی از اولویت‌های ما درمان بیماران است و اگر صنعت بیمه برنامه ریزی نکند حمایت از بیماران دچار مشکلاتی می‌شود.

او بیان کرد: افزایش سطح سلامت در جامعه، دسترسی به آموزش و کاهش نابرابری از جمله پیشرفت‌های ما و عدم دسترسی به انرژی پاک، بیکاری، تولید و مصرف غیر متعارف و انجام اقدامات ناکافی از جمله موارد عدم پیشرفت ما محسوب می‌شود.

ملک زاده ادامه داد: تصادفات جاده‌ای، خشونت و بلایای طبیعی و به همراه آلودگی و مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی از جمله شاخص‌های بد کشور ما محسوب می‌شود. ایرانی ها ۱۰ سال زودتر بقیه کشورها به بیماری‌های قلبی مبتلا می‌شوند ملک زاده با اشاره به اینکه مردم ایران ۱۰ سال زودتر از اروپایی‌ها به بیماری‌های قلبی مبتلا می‌شوند، گفت: یکی از موارد ابتلا به بیماری قلبی مسائل ژنتیکی است و همین مسئله می‌تواند باعث فوت افراد حتی در سن زیر ۷۰ سال شود. امروزه در حدود ۱۰ درصد از مردم ایران مبتلا به بیماری دیابت هستند به طوری که استان‌های مازندران، یزد و اهواز در صدر ابتلا به بیماری دیابت قرار دارند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت بیان کرد: افزایش شیوع بیماری دیابت به ۲۵ درصد، افزایش عوارض دیابت به صورت نارسایی کلیه و شیوع ۳۵ درصدی عارضه کبد چرب از جمله چالش‌های مهم بیمه محسوب می‌شود، زیرا این موارد هزینه‌های حوزه سلامت را زیاد می‌کند به همین دلیل ما باید به سمت پیشگیری از بیماری‌های مختلف برویم.

او افزود: افزایش فعالیت فیزیکی بدنی، کاهش مصرف قند و شکر از بروز بیماری دیابت پیشگیری می‌کند.

ملک زاده در پایان گفت: کاهش فشار خون و کاهش قند و چربی به همراه کاهش وزن از جمله برنامه‌های کشور محسوب می‌َشود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دفترچه بیمه بیمه سلامت خدمات درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۴۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده در دانشگاه علوم پزشکی از مرز ۲۲ هزار نفر گذشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از نیشابور، حامد جزجلالیان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طی سال‌های اخیر افزایش شیوع بیماری دیابت در جهان، این بیماری را به بزرگ‌ترین همه‌گیری تاریخ تبدیل کرده است، به‌طوریکه از هر 10 بزرگسال در جهان یک نفر با دیابت زندگی می‌کند و در هر 5 ثانیه یک نفر به علت دیابت یا عوارض ناشی از آن جان خود را از دست می‌دهد.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین مطالعات در کشور ما، 17.5 درصد افراد بالای 25 سال مبتلا به دیابت هستند. 30 درصد بیماران از بیماری خود اطلاعی ندارند، 35 درصد بیماران تحت درمان دارویی مناسب نیستند و حدود 80 درصد بیماران دیابتی HA1C(میانگین قند خون سه ماهه) کنترل شده ندارند.

جزجلالیان با بیان‌اینکه تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده نوع 1 و 2 در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در حال حاضر 22 هزار و 160 نفر است، تصریح کرد: دیابت یک بیماری مزمن است که در اثر نارسایی پانکراس در تولید انسولین، یا مقاومت ارگان‌های هدف به انسولین ایجاد می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در دیابت نوع یک انسولین به میزان کافی تولید نمی‌شود و فرد نیازمند تزریق‌های روزانه انسولین است. علت دیابت نوع یک مشخص نیست و با دانش فعلی بشر، این بیماری قابل پیشگیری نیست. 90 درصد موارد دیابت، از نوع دو است که ارتباط نزدیکی با وزن بالای بدن و عدم تحرک بدنی دارد.

وی افزود: علایم بالینی هر دو نوع دیابت مشابه است، هرچند علایم در نوع دو اغلب از شدت کمتری برخوردارند. به همین دلیل دیابت ممکن است تا سال‌ها بعد از ایجاد، بی‌علامت باشد و گاه زمانی تظاهر پیدا می‌کند که عوارض درازمدت آن به وقوع پیوسته باشند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: امروزه موارد دیابت نوع دو در کودکان هم مشاهده می‌شود. دیابت خطر بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد. در یک مطالعه چند ملیتی، علت مرگ 50 درصد از بیماران دیابتی بیماری های قلبی و سکته مغزی گزارش شد، ضمن اینکه خطر مرگ در بیماران دیابتی در مجموع دو برابر همتایان غیردیابتی است.

جزجلالیان یادآور شد: پیگشیری مقدم بر درمان است و مراقبت از سلامتی بر مراقبت از بیماری ارجحیت دارد، برخی مداخلات ساده در شیوه زندگی در پیشگیری یا به تاخیر انداختن دیابت نوع دو تاثیر دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان