Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: در قانون ششم توسعه به عدالت جنسیتی نگاه ویژه‌ای شده و دولت تدبیر و امید به دنبال جبران عقب‎‌ماندگی‌ها در این حوزه است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ معصومه ابتکار روز شنبه در جلسه اعضای شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان و رونمایی از سند ارتقای زنان و خانواده این استان با اشاره به اینکه  نگاه جنسیتی در میزان تقوای انسان ها در درگاه خداوند است، افزود: در ماده ۱۰۱ و ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه به مقوله عدالت جنسیتی نگاه ویژه‌ای شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گزارش های روند ۴۰ ساله پیشرفت زنان کشورمان تهیه و برای اطلاع مردم در دسترس است، گفت: با این وجود با اهداف خود فاصله داریم و برای نخستین بار است که در دولت با برنامه به دنبال جبران عقب ماندگی‌ها و جاماندگی ها در عدالت جنسیتی هستیم.

ابتکار اضافه کرد: شاخص هایی در ستاد ملی زن و خانواده در هفت محور تدوین، مصوب و ابلاغ و به عنوان شاخص و سنجش حرکتی ما تعیین شده است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: سازمان‌های مردم نهاد، دانشگاه‌ها و همه باید برای تحقق این شاخص‌ها همکاری داشته باشند.

ابتکار اضافه کرد: ما جامعه دینی هستیم و چهارچوب های اسلامی را رعایت می‌کنیم و برای حضور زنان در ورزشگاه باید به این موضو ع توجه داشت.

وی با اشاره به تصویب سند ارتقا زنان و خانواده گفت: تمام ۳۱ استان کشورمان این سند را تدوین کرده و اجرا می‌کنند و در همدان نیز به عنوان هجدهمین استان این سند مصوب شد.

ابتکار با بیان اینکه این سند یک بخش راهبردی دارد و رصد و سنجش آن نیز باید صورت گیرد، اضافه کرد: سرمایه اجتماعی استان همدان با رویکرد خوبی که دارد میتواند رو به جلو حرکت کند و در تحقق عدالت اجتماعی حضور زنان در عرصه های مشارکتی باید چشمگیر باشد.

معاون رییس جمهوری افزود: ۴۱ درصد از کارمندان دولتی زن هستند و این قشر در چند سال اخیر از لحاظ تحصیلاتی فاصله ها را کم کردند.

وی با بیان اینکه ۳۰ درصد از پست‌های مدیریتی دولت دوازدهم باید به دست زنان سپرده شود، گفت: این مهم یکی از راهبرها و سیاست های اصلی دولت تدبیر و امید است و گام های خوبی در این زمینه برداشته ایم.

ابتکار با بیان اینکه طرح تاب آوری اجتماعی به خوبی در همدان اجرا شده است افزود: شرایط و حوادث تلخ آبان ماه می تواند الگویی برای موضوع تاب آوری اجتماعی باشد.

وی همچنین طرح گفت و گوی ملی خانواده را راهکارهایی برای انسجام بخشی خانواده و کاهش معظلات این کانون ارزیابی و اضافه کرد: روابط عاشقانه در خانواده ها با حضور شبکه های اجتماعی در حال اختلال است و که با اجرای این طرح از اختلال در ارتباطات خانوادگی جلوگیری می‌شود.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: امروز برخی به دنبال این هستند که کارآمدی دولت را زیر سوال ببرند اما از سال ۹۲ تاکنون تغییرات چشمگیری را در بخش های فرهنگی، اجتماعی، توسعه ای و اقتصادی شاهد هستیم.

ابتکار با بیان اینکه عدالت از ابتدای انقلاب به بهترین شکل ممکن در بخش‌های مختلف رعایت شده است، اظهار داشت: بخش مهم کارآمدی، حس امنیت، عدالت و جذب اعتماد مردم است.

حضور در جلسه شورای برنامه ریزی استان همدان، نشست مشورتی با جمعی از زنان و دیدار با خانواده شهید خوش لفظ از دیگر برنامه های معاون رییس جمهوری در سفر یک روزه اش به پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خانواده دولت رییس جمهوری زنان قانون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۴۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد

طاهره عاشوریان در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت موضوع جمعیت در گیلان به عنوان استانی که درگیر پیری جمعیت است، اظهار کرد: دوره جامعه کنشگر_ کارشناس جمعیت از ویژه خواهران فعال حوزه تخصصی جمعیت و خانواده استان گیلان در سطح استان برگزار شده است.

مسؤول بسیج جامعه زنان سپاه قدس گیلان با بیان اینکه این دوره به بررسی ابعاد علمی، فرهنگی، اجتماعی، پزشکی، دینی، تربیتی، روانشناختی، اقتصادی، امنیتی، سیاسی و راهکارهای حوزه جمعیت می‌پردازد، افزود: دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت با عنوان «خاکریز امنیت ۸» با محوریت فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج جامعه زنان برگزار شده است.

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌ها و دغدغه‌های مهم در حوزه جمعیت، چالش ضرورت توجه و برنامه ریزی دقیق و نهادینه کردن آن در بین افکار عمومی است، ادامه داد: جمعیت در ساختارهای مختلف از جمله اجتماعی، اقتصادی و سیاسی تأثیرگذار است و از این حیث یکی از مهمترین و حساس‌ترین موضوعات حال حاضر بوده که باید برنامه‌ریزی های مدون صورت بگیرد.

مسؤول بسیج جامعه زنان سپاه قدس گیلان با تاکید بر اینکه باید در تبیین مساله جمعیت فعالانه وارد شده تا با فعالیت کنشگران آگاهی بخشی عمومی صورت بگیرد، بیان کرد: مقوله جمعیت از مباحث مهم اجتماعی و اقتصادی در هر جامعه بوده بنابراین جمعیت از نظر ساخت، ترکیب و توزیع از مؤلفه‌های اقتدار و استحکام ساخت درونی هر جامعه به شمار می‌رود.

به گفته عاشوریان سازمان بسیج جامعه زنان استان با همکاری ستاد خانواده و جمعیت استانداری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب گیلان دوره تربیت کنشگر جمعیت را با تعداد ۲۲۰ نفر از خواهران علاقه مند و توانمند برگزار کرده است.

وی با بیان اینکه این دوره با حضور اساتید شورای راهبردی حوزه علمیه قم و تهران برگزار شده است، تصریح کرد: فرهنگ سازی گسترده و تبیین اهمیت جمعیت در بین افکار عمومی مهم و ضروری است که این دوره نیز با هدف آگاه سازی در گیلان برگزار شده است.

کد خبر 6088733

دیگر خبرها

  • دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • هشدار برای تغییر تعادل جنسیتی دانشگاه‌ها
  • فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند