Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون وزیر راه و شهرسازی در آستانه برگزاری چهارمین نمایشگاه حمل و نقل لجستیک و صنایع وابسته، گفت: بیش از ۳ هزار کیلومتر طرح ریلی و بیش از ۱۲۰۰ کیلومتر طرح آزادراهی در دست اجرا در کشور وجود دارد.

به گزارش عصر شنبه روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، «خیراله خادمی» در آستانه آغاز چهارمین نمایشگاه حمل و نقل لجستیک گفت:‌ شرکت ساخت وتوسعه نیز در این دوره از نمایشگاه با هدف توسعه حمل و نقل هوشمند، پایدار و بهره‌ور درکنار بخش خصوصی و سایر فعالان در حوزه حمل و نقل کشور حضور خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر راه و شهرسازی الکترونیکی شدن اخذ عوارض در آزادراه‌های کشور را از مصادیق بارز حمل و نقل هوشمند دانست و گفت:‌ اخذ الکترونیکی عوارض یکی از اقدامات شایسته در این حوزه محسوب می‌شود که هم اکنون در چهار آزادراه پر تردد کشور در حال اجرا است و فرآیند چگونگی محاسبه و اخذ آن در غرفه شرکت ساخت و توسعه در نمایشگاه در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

خادمی نمایش سامانه‌های الکترونیکی شرکت ساخت وتوسعه در این دوره از نمایشگاه را اقدامی مهم ارزیابی کرد و گفت:‌ یکی دیگر از کارهای انجام شده در راستای تحقق دولت الکترونیک و شفاف‌سازی اقدامات، راه‌اندازی سامانه‌های الکترونیکی در شرکت ساخت وتوسعه است که به شکل کامل‌تر از سال گذشته در غرفه این شرکت به نمایش در خواهد آمد.

مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه در این خصوص به سامانه پی‌وب اشاره و عنوان کرد: این سامانه با هدف مستند سازی کلیه مراحل اجرایی یک پروژه راه‌اندازی شده است تا ضمن دسترسی به اطلاعات پروژه، امکان رسیدگی به مراحل انجام کار وآگاهی از وضعیت نهایی پروژه نیز میسر شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۵۷ صورت وضعیت در این سامانه به ثبت رسیده و ۵۶۹ فقره در حال رسیدگی و ۴۸۴ مورد نیز تایید نهایی شده است که با توجه به مدت زمان راه‌اندازی این سامانه عملکرد مثبتی محسوب می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در تشریح میزان صورت وضعیت‌های الکترونیک شرکت در سه حوزه راه، آزادراه و راه‌آهن گفت: در حال حاضر ۹۳ درصد قراردادهای حوزه راه و بزرگراه در قالب ۲۴۳ فقره قرارداد به صورت الکترونیکی به ثبت رسیده است. در حوزه آزادراهی نیز ۵۹ درصد قراردادها در قالب ۴۴ فقره به شکل الکترونیکی به ثبت رسیده و ۹۴ درصد از قراردادهای حوزه راه‌آهن نیز در قالب ۱۰۷ فقره قرارداد تا امروز در سامانه ثبت شده است.

خادمی همچنین در خصوص اقدامات صورت گرفته در توسعه شبکه حمل و نقل کشور اظهار داشت: در بخش توسعه شبکه ریلی تاکنون ۱۳ هزار و ۹۴۵ کیلومتر راه‌آهن در کشور احداث شده است و بیش از ۳ هزار کیلومتر نیز در دست اجرا قرار دارد.

وی میزان شبکه آزادراهی کشور را ۲ هزار ۳۹۵ کیلومتر اعلام کرد و افزود: بیش از ۱۲۰۰ کیلومتر نیز در دست اجرا قرار دارد.

خادمی تصریح کرد:در بخش راه و بزرگراه طول شبکه در دست بهره‌برداری بیش از ۴۲ هزار کیلومتر است و بیش از ۷ هزار کیلومتر نیز در دست اجرا قرار دارد.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: راه آهن حمل و نقل نمایشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۵۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۶۰ کیلومتر پروژه آزادراهی و بزرگراهی در آذربایجان شرقی در حال احداث است

ایسنا/آذربایجان شرقی وزیر راه و شهرسازی گفت: بیش از ۲۶۰ کیلومتر پروژه آزادراهی و بزرگراهی در آذربایجان شرقی در حال احداث است.

مهرداد بذرپاش، امروز جمعه هفتم اردیبهشت ماه، در سفر یک روزه خود به آذربایجان شرقی، در بازدید از قطعه شش آزادراه تبریز-ارومیه، گفت: این استان، استانی پهناور و مهم بوده و از جمعیت قابل توجه و دسترسی‌های ترانزیتی برخوردار است.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین محورهای این استان، آزادراه تبریز- ارومیه است، اظهار کرد: این پروژه طی سال‌های متوالی در قطعات مختلف در حال اجرا بوده و گاه تغییر سرمایه‌گذار را شاهد بودیم. 

وی یاد آور شد: ۱۲ کیلومتر از قطعه شش این آزادراه عملیاتی شده و مابقی که مجموع ۱۶ کیلومتر است، برنامه‌ریزی شده تا با تزریق مالی از روش‌های مختلف شامل توزیع قیر، ردیف بودجه، ماده ۵۶ مصوب و کمک‌های بانکی ظرف دو ماه آینده انجام شود.

بذرپاش دستور داد اعتبار فوری برای تکمیل آزادراه‌های آذربایجان‌شرقی تخصیص یابد.

وزیر راه و شهرسازی‌ افزود: پروژه مراغه- هشترود نیز که یک قطعه ۲۹ کیلومتری است در مراحل پایانی بوده و نیاز به تزریق مالی و سایر معلومات شامل اتصال‌های آنتنی دارد که ظرف چند ماه آینده تأمین مالی خوبی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: محور تبریز-صوفیان هم از جمله محورهای ترانزیتی بوده و مرز بازرگان به عنوان یکی از مرزهای پرتردد ما با ترکیه است که سهم بالایی در ترانزیت دارد بنابراین نیاز است تا با تزریق مالی کار سریع‌تر انجام شود که در این راستا طی دو یا سه ماه آینده محور رفت آن تکمیل شده و محور برگشت نیز تا هفته دولت آماده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه در دولت سیزدهم، عزم جدی برای رفع گره‌های اصلی مواصلاتی وجود دارد، گفت: حضور بنده در اینجا و همکاران استانی و ملی و مدیران استانی برای رفع گره‌ها بوده چراکه امسال را سال اتمام بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام قرار داده‌ایم.

وزیر راه و شهرسازی افزود: دیروز با رئیس‌جمهور از مناطق حاشیه‌نشین تهران بازدید کردیم. یکی از راهکارها بسته پیشنهادی ۱۹ بندی است که به شهردارهای کشور ابلاغ شده و در مورد تسریع صدور پروانه برای بافت‌های فرسوده است.

بذرپاش خاطرنشان کرد: سال گذشته شاهد رشد ۲۵ درصدی در صدور پروانه‌ها بودیم، امسال نیز حتما این رشد و پیشرفت بیشتر خواهد بود و به همه شهرداران اختیار دادیم تا پیشنهادات خود برای این بسته اعلام کنند.

وی در خصوص حرایم راه آهن نیز گفت: حریم ۱۷ متری راه آهن، حریم ایمنی است اما حریم ۳۰ متری نیز داریم که بسیاری از شهرها را دچار مشکل کرده است‌. بسیاری از خانه‌ها در این حریم قرارگرفته و مشمول بافت فرسوده شده‌اند که دستور بازسازی این خانه‌ها نیز داده شده است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: راهکار دیگر تسهیلات بانکی ارزان است با تسهیلات پنج درصدی که برای خانه‌های روستایی تخصیص یافت، شاهد رشد بازسازی‌ها بودیم و الان به ۵۰۰ هزار واحد رسیده است. تلاش می‌کنیم تا وام‌های ارزان البته اندکی بالاتر از پنج درصد ارائه دهیم و علاوه بر تسهیلات شهرسازانه، تسهیلات مالی نیز به آن افزوده شود.

وی اظهار کرد: بند ک تبصره ۱۱ که در بودجه سال قبل بود، امسال در بودجه نیامده اما سعی می‌کنیم این موضوع رفع شود.

بذرپاش گفت: بر اساس این تبصره، سکونتگاه‌های غیرمجاز اگر در سامانه بازآفرینی ثبت‌نام کنند، هویت آنها مشخص شده و دولت نسبت به صدور پروانه اقدام می‌کند. بر این اساس سال گذشته بیش از ۱۲ هزار سند صادر شد.

وی در خصوص پروژه مولدسازی نیز گفت: استفاده از ظرفیت مولدسازی برای این پروژه جمع بندی و مقرر شده تا سازمان ملی مسکن به عنوان مشارکت و با عنوان آورده دولتی به این پروژه کمک شایانی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۶۰ کیلومتر پروژه آزادراهی و بزرگراهی در آذربایجان شرقی در حال احداث است
  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • احداث ۴۶۲ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه در آذربایجان غربی
  • افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • رشد ۷۸ درصدی احداث راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • آغاز عملیات احداث باند دوم محور اهواز خرمشهر