Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، رادیو بین المللی چین در مطلبی با اشاره به موضوع تبادل زندانی میان ایران و آمریکا در مطلبی می نویسد: شنبه هفته گذشته آمریکا و ایران دو شهروند خود که در کشور مقابل زندانی بودند را با یکدیگر مبادله کردند. با این اقدام مردم در انتظار کاهش تنش ها میان دو کشور بودند، اما پس از چند روز آمریکا از اعمال تحریم جدید علیه ایران خبر داد، واشنگتن بار دیگر اظهارات مربوط به ادامه فشار حداکثری علیه ایران را تکرار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرهایی از قبیل اعمال تحریم جدید آمریکا علیه ایران برای همگان خسته کننده است و کسی از شنیدن آن تعجب نمی کند. اما این خبر که ماهان ایر در فهرست تحریم های کنونی به ثبت رسیده، توجه بسیاری از چینی ها را به خود جلب کرده است، چرا که در حال حاضر ماهان ایر تنها شرکت هواپیمایی ایرانیست که در پکن، شانگهای، گوانگ جو و شن جن پرواز مستقیم به کشور ایران دارد. این شرکت بین چین و ایران در هفته 15 پرواز دارد. مردم نگرانند تحریم جدید آمریکا احتمالا بر خطوط هوایی ماهان در چین تاثیر بگذارد.

آمریکا ماهان ایر را به گسترش سلاح های کشتار جمعی و انتقال کمک های مرگبار به یمن متهم کرد. این نخستین بار نیست که ماهان ایر از سوی آمریکا تحریم می شود. سال 2011 وزارت خزانه داری آمریکا به بهانه حمایت از نیروی قدس وابسته به سپاه پاسداران و حزب الله لبنان، بزرگ ترین شرکت هواپیمایی خصوصی ایران را تحریم کرد.

امسال آلمان، فرانسه و ایتالیا تحریم آمریکا را دنبال کرده و ورود هواپیمای ماهان ایر به این کشورها را ممنوع کرده اند. در حال حاضر هواپیماهای ماهان همچنان در کشورهایی از جمله اسپانیا، امارات متحده عربی، ترکیه، روسیه، چین، هند، تایلند و مالزی پرواز دارد. آمریکا امیدوار است با اعمال تحریم جدید بیشتر کشورها را به پیوستن به صف تحریم ماهان وادار کند.

این که آمریکا و ایران شنبه هفته گذشته دو شهروند محبوس خود را با موفقیت تبادل کردند، یکی از پیام های مثبت پس از تشدید تنش های چند ماهه بین دو کشور شناخته شد، به خصوص آن که دونالد ترامپ با هیجان ایران را به گفت و گوی مستقیم با آمریکا درخصوص مسایل مهم تر فراخواند و گفت: «دیدید، ما می توانیم باهم به توافق برسیم!» مایک پمپئو نیز ابراز امیدواری کرد که تبادل زندانی ها بتواند به گفت و گوهای آینده درخصوص تبادل پرسنلی بیشتر کمک کند.

اما هنوز پاسخی از طرف ایران دریافت نشده بود که آمریکا عجولانه تحریم های جدید را صادر کرد. این اقدام تنها ایران را خشمگین کرده و احتمالا سبب بستن پنجره گفت گوهای آتی خواهد شد.

علیرضا میر یوسفی سخنگوی دفتر نمایندگی دایمی ایران در سازمان ملل روز چهارشنبه در توئیتر نوشت:" این تحریم ها مستقیما زندگی مردم عادی ایران را هدف قرار داده است، اما ایرانیان از اعمال فشار نیروهای بیگانه هراسی ندارند. این اقدام جدید تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایرانی هاست، مردم ایران هرگز فریب «اشک تمساح» آمریکا را نمی خورند.

سید محمد مرندی استاد دانشگاه تهران در گفت و گو با رسانه ها اظهار داشت، اتهامات علیه ماهان ایر به بهانه گسترش سلاح های کشتار جمعی بسیار مسخره است. این اقدام، به مردم ایران صدمه می زند. ایرانیان هدف حقیقی جنگ اقتصادی آمریکا هستند، در حالی که واشنگتن مدعی شده است که تنها ضربه بر حکومت ایران را می خواهد.

تحلیلگران بر این باورند که، دولت ترامپ پس از ورود به سال انتخابات، سعی در شرط بندی برای سیاست ایران کرد که حکومت اسلامی را وادار به تسلیم کند. اما چنین محاسبه ای به هیچ وجه درست از آب در نمی آید.

تلویزیون روسیه امروز خاطر نشان کرد: در حال حاضر باید نسبت به پیاده سازی سناریوی عراق در ایران از سوی آمریکا، هوشیار باشیم. در خصوص این که آمریکا به بهانه سلاح کشتار جمعی ایران را تحریم کرد، رسانه روسی به مردم یاد آور شد که سال 2003 را فراموش نکنند، این که آمریکا به همین بهانه به عراق تعرض کرد. اما مضحک تر این است که خود آمریکا به تروریست های «میانه رو» سوریه سلاح منتقل کرد، برای عربستان سعودی و همپیمانانش به منظور حمله به یمن بمب فراهم کرد، اما هرگز خود را عامل گسترش سلاح کشتار جمعی نمی داند و به هیچ کس اجازه نمی دهد به این دلیل واشنگتن را تحریم کند، حالا سیاست یک بام و دو هوای آمریکا بار دیگر آشکار شده است.

کد خبر 4797586

منبع: مهر

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا ایران تحریم اقتصادی ایران ایالات متحده آمریکا عراق ایران رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ سوریه روسیه عربستان سعودی ترکیه ناتو لبنان فلسطین فرانسه انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۷۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است

گسترش فعالیت‌های ضد صهیونیستی و محکومیت جنایات این رژیم در سرتاسر جهان، صهیونیست‌ها را به شدت نگران کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری زبان هاآرتص در گزارشی که در شماره امروز سه شنبه آن منتشر شد اعلام کرد، بعد از تحریم‌های اعمال شده توسط ترکیه علیه اسرائیل، تل‌آویو نگران کپی برداری این سیاست توسط دیگر کشورهای جهان در واکنش به اقدام صورت گرفته در نوار غزه است، امری که می‌تواند ضربات شدیدی را به اقتصاد اسرائیل وارد کند.

این رسانه پر مخاطب اسرائیل در این رابطه نوشت، این نگرانی وجود دارد که در صورت تهاجم نظامی به رفح شمار دیگری از کشورهای جهان هم از الگوی ترکیه در تحریم همکاری اقتصادی با اسرائیل تبعیت کنند.

در بخش دیگری از گزارش تاکید شده است، مراکز تصمیم گیری در تل‌آویو نگران آن هستند که تحریم اقتصادی به واکنشی همه گیر در میان طرف‌های مخالف تهاجم علیه رفح تبدیل شود.

هاآرتص همچنین خبر داد، امروز مراکز تصمیم گیری در اسرائیل این نگرانی را دارند که تحریم‌ها به شکل گسترده‌ای گریبان آنها را بگیرد، مشکلی که تل‌آویو از سال 1973 و جنگ روز کیپور دیگر آن را تجربه نکرده است.

به اعتقاد این رسانه عبری زبان چنین سیاستی می‌تواند علاوه بر ابعاد اقتصادی، ضربات روحی و روانی شدیدی به اسرائیلی‌ها وارد کند بخصوص که خطر سرایت سیاست تحریم علیه اسرائیل به کشورهای دیگر هم وجود دارد.

تحلیل رسانه عبری زبان: حماس بازی نتانیاهو را خراب کردمخمصه بزرگ نتانیاهو بعد از پاسخ مثبت حماس به آتش‌بس

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران به تلاش های خود برای برقراری امنیت در منطقه ادامه می دهد
  • کنعانی: اعمال تهدید و فشار بر دیوان کیفری بین‌المللی شرم‌آور و نگران کننده است
  • اندیشکده مطالعات جنگ بررسی کرد؛ حضور ایران در آفریقا، آمریکا را ترسانده است
  • تداوم تظاهرات علیه نتانیاهو در تل آویو
  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • سران کشورهای بزرگ به تل‌آویو رفتند تا علیه اسلام اعلام جنگ کنند
  • ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • ارزیابی رسانه‌های عبری از وضعیت بد نتانیاهو/ خواب از چشم بی بی گرفته شده!