Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@10:26:21 GMT

نقشه کاداس اراضی وقفی مازندران تهیه شود

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۷۶۵۰

نقشه کاداس اراضی وقفی مازندران تهیه شود

معاون املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک بر ضرورت تهیه نقشه کاداس اراضی وقفی مازندران برای تسریع در روند صدور اسناد مالکیت موقوفات تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، صادق سعادتیان شامگاه امروز در جلسه کارگروه مشترک ثبتی که با موضوع سنددار کردن اراضی وقفی در آستان مقدس امامزاده ابراهیم(ع) آمل برگزار شد، اظهار کرد: تمامی زمین‌خواری و موقوفه‌خواری در کشور به علت فقدان سند مالکیت و عدم اجرای قانون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پدیده شوم زمین‌خواری در بخش‌های مختلف کشور مشاهده می‌شود، افزود: طی چند سال اخیر شاهد تعرض سودجویان به منابع طبیعی، سواحل و حتی موقوفات بودیم که اگر قانون ثبت طی دهه‌های گذشته به درستی اجرای می‎‌شد قطعا شاهد چنین مسائلی نبودیم.

معاون املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک با اشاره به اینکه 100 سال از عمر قانون ثبت می‌گذرد اما در اجرای آن کوتاهی کردیم، ادامه داد: تمامی اراضی منابع طبیعی، املاک دولتی و اراضی وقفی باید در سامانه کاداس ثبت شود که متاسفانه دستگاه‌های اجرایی در این زمینه پای کار نیستند.

سعادتیان تاکید کرد: از متولیان طرح تامین بستر رودخانه‌ها و دریا می‌خواهیم تعیین حریم بستر را ثبت کنند.

وی بر ضرورت تهیه نقشه کاداس اراضی وقفی مازندران تاکید کرد و گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک این آمادگی را دارد بعد از ثبت اراضی وقفی در  سامانه کاداس در کمترین فرصت سند مالکیت موقوفات را صادر کند.

انتهای پیام/86031/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: مازندران اسناد شهرستان ساری منابع طبیعی اراضی وقفی اوقاف مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۷۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد

رئیس جهاد کشاورزی مازندران از اجرای تجهیز و نوسازی ۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان بین ۲۱۰ هزار هکتار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی عصر امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در برنامه زنده رادیویی «رادیو سراسری گفت‌وگو» با اشاره به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری این استان اظهار کرد: بزرگترین طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری مازندران در شهرستان آمل در حال اجراست.

وی با بیان اینکه تجهیز اراضی با محوریت اراضی شالیزاری در حال اجراست و متوسط مالکیت اراضی شالیزاری ۰.۷ هکتار است، تاکید کرد: تجهیزات و امکانات در اختیار این مزارع قرار ندارد و ابعاد قطعات مهندسی شده و هندسی نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه با توجه به حرکت کشاورزی به سمت اقتصادی و هوشمندانه، باید اراضی کشاورزی ما اقتصادی و مهندسی شده باشد، اظهار داشت: این طرح با الگوگیری از کشور ژاپن در ایران اجرا شد و یک نظام تحویل و مدیریت آب با محوریت آب و آبیاری و زهکشی اراضی در هر یک از قطعات اجرایی شد که مصرف نهاده‌ها را مدیریت بهینه می‌کند و انقلابی در مدیریت مزارع به‌وجود می‌آورد.

مؤمنی این طرح را زیرساختی و مهم دانست و گفت: از ۲۱۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری استان ۶۰ هزار هکتار تاکنون تجهیز و نوسازی شد و سرعت اجرای این پروژه با توجه به محدودیت منابع کند است و باید با جدیت و شتاب بیشتری دنبال شود.

وی با بیان اینکه به دنبال توسعه و ارتقا این طرح هستیم که بتوانیم سامانه‌های کم فشار آبیاری و انتقال آب با لوله را هم در این طرح اجرا کنیم، تصریح کرد: آب‌بندان را در بالادست مزارع و در پایین دست مزارع نیز بازچرخانی آب را داریم تا منجر به کاهش تلفات آب را داشته باشیم.

این مسؤول با اشاره به اینکه با توجه به اینکه انتقال آب و زهکشی اراضی در مزارع سنتی اراضی شالیزاری وجود نداشت طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری به صورت کامل و با همه ملحقات طرح در روستای نوایی محله فریدون‌کنار اجرایی شد، خاطرنشان کرد: این طرح به عنوان یک پایلوت ملی است تا در جایگاه یک کار ترویجی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 750896

دیگر خبرها

  • رفع تداخلات اراضی پیش‌نیاز تثبیت مالکیت است
  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • ۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم
  • اسناد مالکیت دفترچه‌ای به سند تک‌برگی تبدیل می‌شود
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • تبدیل اسناد مالکیت دفترچه‌ای به سندتک‌ برگی در زابل
  • واگذاری قابل توجه زمین در زنجان برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن