Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: هرچند در صورت نیاز و تشخیص مسئولان اگر منابع مالی برای ایده‎های خلاقانه و تجاری‌سازی آن‌ها نیاز باشد، تخصیص می‎یابد اما باید به یاد داشت که تسهیلات بلاعوض برای تجاری‌سازی ایده‎های نو سمی مهلک است.

پیمان صالحی در جلسه بررسی وضعیت پیشرفت مرکز نوآوری کاشمر عنوان کرد: باتوجه به فعال شدن بیش از پیش مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز این آمادگی را داریم که به تیم‌ها و هسته‌های نوآور فعال در این مرکز از طریق تیم‌های حرفه‎ای که به عنوان کارگزاران ما به طور حرفه‎ای کار انجام می‌دهند، خدمات مشاوره‎ای ارائه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به اینکه پذیرش صاحبان ایده در مرحله اول مهم است و گاه برخی محدودیت‎ها در ورودی و قبول ایده‎ها دردسرساز می‌‏شود به همین دلیل آمادگی داریم بتوانیم خدمات مشاوره‎ای ارائه دهیم و قردادهایی را در این خصوص منعقد کنیم.

صالحی افزود: در صورت تشخیص مسئولان اگر منابع مالی برای ایده‎های خلاقانه و تجاری‌سازی نیاز باشد، تخصیص می‌یابد اما پرداخت تسهیلات بلاعوض در تجاری‌سازی سمی مهلک است، البته در شهرهای کوچک موضوع فرق می‎کند و آماده ارائه حمایت‎های بیشتری هستیم اما نباید همه را به سمت پول بلاعوض برد، ولی می‎توان منابع حداقلی را در اختیار افراد خلاق و صاحبان ایده گذاشت.

وی اظهار کرد: در حال حاضر ریل‎گذاری لازم صورت گرفته و می‎توان براساس زیرساخت‎های موجود از صاحبان ایده‎های برتر با کمک صندوق‎های اعتباری پژوهشی حمایت نمود.

معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: اگرچه ازطریق صندوق‎های اعتباری پژوهش، مسائل مالی مراکز نوآوری و افراد صاحب ایده خلاق را پیش می‎بریم و در صورت داشتن برنامه به راحتی اعتبار مورد نیاز در اختیار صاحبان ایده قرار می‎گیرد اما باید مسیر فعالیت‎ها به گونه‎ای باشد که بعد از چند سال برگزاری استارتاپ‎ها و کارگاه‌های آموزشی و... زمینه فعالیت یک شرکت دانش‌بنیان فراهم شود.

در ادامه جلسه مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کارهای نوین معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: خوشبختانه مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز با ارائه گزارش فعالیت‎های خود آینده روشنی پیش‌رو دارد.

مریم ملونی افزود: پرداخت مرحله بعدی کمک‌‏های مالی به مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز در دست اقدام است، همچنین علاوه‌بر کمک‎های مالی در زمینه محتوایی می‎توانیم از مجموعه‎های شتاب‌دهنده کمک بگیریم و هم‌افزایی را شکل دهیم تا به غربال‌گری ایده‎ها در منطقه کمک کنند. چنانچه پس از غربال‌گری مشخص شد ایده‎هایی قابلیت این را دارند که در قالب یک شرکت کار کنند، به عنوان صنایع خلاق می‎توان برای حمایت از آن‌ها اقداماتی کرد.

مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز تنها مرکز فعال در جنوب خراسان

همچنین رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در این جلسه گفت: اگر چه مجوز مرکز نوآوری ترشیز سال 95 صادر شد و به رغم حمایت‎های محدود به نسبت کارهای خوبی انجام شد اما از اردیبهشت امسال با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری از مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز با جدیت فعالیت‎های این مرکز پیگیری شده است.

هادی معماریان تاکید کرد: علاوه‌بر این که مرکز نوآوری ترشیز به حمایت‎های مالی معاونت علمی ریاست جمهوری، نیاز دارد برای اعتلای فعالیت خود نیاز به مشاوره و کمک‎های معنوی و علمی نیز دارد، زیرا مرکز آموزش عالی کاشمر به عنوان یک دانشگاه کوچک، برای برگزاری استارتاپ‎ها و کسب و کارهای نوین نیروی متخصص ندارد بنابراین نیازمند این هستیم که مشاورانی در اختیار ما گذاشته شود.

معماریان ادامه داد: علی‌رغم اینکه در منطقه ترشیز پتانسیل‎های فراوانی در زمینه کشاورزی، گردشگری زیارتی، پتانسیل صنایع دستی از جمله فرش کاشمر، پتانسیل اقلیمی و... وجود دارد و از سویی بزرگ‌ترین تولید کننده انگور و کشمش هستیم اما در زمینه فرآوری و بسته‌بندی هنوز کار زیادی نشده است که با توجه به مسئولیت اجتماعی دانشگاه وظیفه داریم در این حوزه وارد شویم.

رئیس مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز نیز در این دیدار گفت: طی دو سال اخیر باب تازه‎ای در مرکز آموزش عالی کاشمر برای فعالیت مرکز نوآوری رقم خورد و نگاه تازه‎ای به دانشگاه و ارتباط آن با صنایع و جامعه تعریف شد.

مجید عاقل بیان کرد: مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز به سرعت در حال گسترش فعالیت‎های خود است، از سویی با توجه به اینکه هیچ مرکز نوآوری در جنوب خراسان فعال نیست برای برگزاری رویدادها، استارتاپ‎ها و... آماده ارائه خدمات هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ايده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۹۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم درمراسم اختتامییه «گیم‌تایم» که با همکاری مجموعه پارک علم و فناوری و صندوق پژوهش و فناوری کریمه استان قم برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاداسلامی تلاش می‌کند از یک دانشگاه مبتنی بر حافظه محور به یک دانشگاه مهارتی تبدیل شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با بیان اینکه امکانات بسیار خوبی در زمینه آزمایشگاهی و کارگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی قم وجود دارد، عنوان کرد: پارک علم و فناوری باید در عرصه دانشگاه وجود داشته باشد؛ نه اینکه دانشگاه در مجموعه پارک فعالیت کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قم هم اظهارکرد: دانشگاه آزاد اسلامی در چله دوم حیات خود مقتبس از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی سند تحول و تعالی را تدوین کرده که نقشه راه دانشگاه تبدیل شدن به یک دانشگاه تراز انقلاب اسلامی و یک دانشگاه حل مسئله و کارآفرین است.

غلامرضا نجفی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مولود انقلاب اسلامی در دو دهه بار آموزش کشور را به دوش کشید که براین اساس در دو دهه بُعدی رسالت دانشگاه آزاد اسلامی پژوهش تعریف شد.

وی با تأکید بر اینکه امروز نیاز کشور آموزش و پژوهش نیست، افزود: امروز فناوری است که حرف نخست را می‌زند، بر همین اساس فناوری در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی حرف نخست را می‌زند.

 

رویکرد کشور به سمت ایده‌محوری حرکت کرده است

محمدرضا دوست‌کافی معاون پارک علم و فناوری استان قم نیز با بیان اینکه ایده‌پردازان حوزه فناوری که با طرح و ایده‌های خود به سازندگی کشور کمک می‌کنند ارزشمند و قابل تقدیر هستند، ادامه داد: رویکرد کشور به سمت ایده‌محوری حرکت کرده، بر همین اساس زمانی خواهد رسید که تمامی طرح و ایده‌های دانشجویان و دانش‌آموزان در حوزه صنعت و پژوهش برای کشور کاربرد خواهد داشت، بنابراین حضور دانشجویان و استادان در این عرصه موجب رشد و توسعه کشور خواهد شد.

دانشگاه آزاد جزء اکوسیستم‌های برتر فناوری کشور است

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری کریمه هم با اشاره به سیر تحول فناوری کشور تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی جزء اکوسیستم‌های برتر فناوری کشور و زیست‌بوم‌های پیشرو فناوری کشور است، براین اساس دانشگاه آزاد اسلامی قم از زمان تصدی حجت‌الاسلام خیری برنامه‌ها و فعالیت خود را به سمت فناوری متمرکز کرده است.

نیما روحانی افزود: برگزاری رویداد «گیم‌تایم» و «بوت‌کمپ» آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی قم با همکاری پارک علم و فناوری و صندوق پژوهش و فناوری کریمه نشان داد این دانشگاه قصد دارد کنار زیست‌بوم دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فناوری پیشرفت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم