Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: زمانی که اوضاع کشور کمی ملتهب می‌شود سوداگران سرمایه خود را در بازارهای غیر مولد می‌برند و هیچ جایی هم این معاملات ثبت نمی‌شود. مالیات بر عایدی سرمایه راهکاری برای مقابله با این پدیده است. ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۲ اقتصادی اقتصاد ایران نظرات - اخبار اقتصادی -

احمد انارکی محمدی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره لزوم برنامه‌ریزی برای افزایش درآمدهای مالیاتی در بودجه سال 99 گفت:  با توجه به فاصله گرفتن بودجه از درآمدهای نفتی، قطعا برای تامین هزینه‌ها باید به سمت مالیات رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا تولیدکنندگان، کارمندان و کارگران مالیات حقه خود را پرداخت می‌کنند اما ما با بخش بزرگی از فرارهای مالیاتی نیز روبرو هستیم.

وی ادامه داد: زمانی که اوضاع کشور کمی ملتهب می‌شود عده‌ای سرمایه خود را در بازارهای غیر مولدی همچون سکه، دلار، مسکن و خودرو می‌برند. بعضا قراردادهای سوری هم منعقد می‌کنند. یعنی برای دلالی این کار را انجام می‌دهند و هیچ جایی هم این معاملات ثبت نمی‌شود. مالیات بر عایدی سرمایه راهکاری برای مقابله با پدیده مذکور است.

نماینده مردم رفسنجان تصریح کرد: این مساله با سیستم جامع مالیاتی جدید تا حد زیادی قابل حل است. البته در این راستا باید دستگاه‌های مختلف همراهی کنند تا این قبیل مراودات مالی کنترل و پیگیری شوند. متاسفانه سیستم دستگاه‌ها مجزا از هم کار می‌کنند و با یکدیگر مرتبط نیستند.

انارکی محمدی با اشاره به وجود حسابهای بانکی نیابتی افزود: در این حوزه اقداماتی را اخیرا بانک مرکزی انجام داده است تا وضعیت را شفاف کند. روشن شدن این مسائل موجب می‌شود، درآمد حاصله در یارانه‌های  کمک معیشتی مصرف شود.

وی با اشاره میزان بالای معافیت‌های مالیاتی گفت: بعضی از دستگاه‌ها دنبال این هستند که از این معافیت برخوردار باشند ولی ما در کمیسیون اقتصادی بحث معافیت‌ها را سخت گرفتیم اکنون تعداد آنها نسبت به سالهای گذشته کمتر شدند. کمیسیون اقتصادی مایل است کمترین معافیت وجود داشته باشد تا درآمد مالیاتی دولت افزایش یابد. در این رابطه مرکز پژوهشهای مجلس و نمایندگان هم مخالف معافیت مالیاتی هستند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان تصریح کرد: در حال حاضر 1400 هزار میلیارد تومان یارانه پنهان در قالب یارانه کالاهای اساسی پرداخت می‌شود. معافیت مالیاتی هم به این شکل عمل می‌کند. اگر معافیت‌ها آزاد باشد هر کسی میتواند براساس رقابت کارش را پیش ببرد و براین اساس میزان معافیت‌ها امسال به حداقل رسیده است.

انتهای پیام/

R1012122/P/S78,7,77,79/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سازمان امور مالیاتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی سازمان امور مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۰۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: رئیس کمیسیون گمرک، حمل و نقل و لجستیک و هیئت‌ مدیره شرکت‌های حمل و نقل بین المللی استان با اشاره به مشکلات متعدد فعالان این صنف از قبیل صف انتظار در مبادی ورودی و خروجی، مشکلات متعدد در مرزها و در گمرکات و... گفت: مباحث مالیاتی یکی از دغدغه‌های اساسی فعالان این حوزه به‌ شمار می‌رود.

وی گفت: دریافت حق کمیسیون نامتعارف از شرکت‌های حمل و نقل هزینه‌های سنگین دفاتر مالیاتی و اخذ مبالغ جداگانه از بابت کارنه تیر و cmr، حاشیه سود شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی را تا حد زیادی کاهش داده است.

فتاح‌زاده با بیان این مطلب خواستار اعمال تعرفه متناسب در رابطه با اخذ مالیات از شرکت‌ها شد و گفت: بخش عمده‌ای از هزینه‌های دریافتی بابت کرایه حمل و نقل، متعلق به رانندگان است، اما متاسفانه هنگام اخذ مالیات این مبلغ، برای شرکت‌ها لحاظ می‌شود.

سید ضیاء رضوی؛ دبیر کمیسیون گمرک، حمل و نقل و لجستیک توضیحاتی در خصوص عملکرد سال 1402 کمیسیون ارائه و مشارکت حداکثری اعضاء در جلسات را به جهت تعیین اولویت ها و برنامه ریزی خواستار شد.

رضوی، ایجاد رویه واحد در شرکت های حمل و نقل بین المللی را از جمله موضوعات مهم و تاثیرگذار در حمل و نقل ذکر کرد و افزود: رقابت سالم صنفی از مهمترین مولفه های رشد بوده و در این راستا اتاق تبریز آماده است جلسات محوری در این خصوص برگزار کند، تا ضمن ارج نهادن به فعالان این حوزه، شاهد رشد چشمگیرصنعت حمل و نقل در استان باشیم.

دبیر کمیسیون مهمترین رسالت اتاق تبریز در برگزاری جلسات کمیسیون را حل مشکلات فعالان گمرک و حمل و نقل عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در سال گذشته پرونده های مالیاتی شرکت های حمل و نقل بین المللی طبق نظر بخش خصوصی که در جلسه کمیسیون عنوان شده بود، بررسی و صورت گرفت.

 در ادامه این جلسه نمایندگان شرکت‌های حمل و نقل، با نقد فرایند اخذ مالیات از مجموعه‌های خود، خواستار تعیین مالیات بر اساس میزان سود واقعی شده و مقرر شد بررسی موضوع در جلسه آتی با نمایندگان سازمان امور مالیاتی برگزار شود.

دیگر خبرها

  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • سیر تا پیاز بند بورسی
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم
  • مجلس مصوب کرد: معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه