Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@03:01:11 GMT

کاهش ۱۶ درصدی مصرف بنزین در استان مرکزی

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۲۹۱۲

کاهش ۱۶ درصدی مصرف بنزین در استان مرکزی

«سعید جمشیدی» روز یک‌شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: از آغاز طرح افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین تاکنون مصرف گاز طبیعی ( سی ان جی) در استان مرکزی بیش از ۶ درصد افزایش داشته که این مهم نقش موثری در کاهش آلودگی استان دارد.

وی در خصوص رمزگشایی کارت‌سوخت افرادی که رمز خود را فراموش کرده بودند، نیز گفت: این فرآیند از روز اول افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین در استان مرکزی آغاز شد و تا کنون بیش از ۲۰ هزار کارت‌سوخت در استان رمزگشایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فرآیند رمزگشایی کارت سوخت همچنان در استان ادامه دارد و چهار مرکز در اراک، ساوه، خمین و دلیجان برای این مهم تدارک شده که شهروندان می توانند بر اساس موقعیت جغرافیایی محل زندگی خود به این مکان‌ها مراجعه و عملیات رمزگشایی کارت‌ سوخت خود را انجام دهند.

سرپرست شرکت ملی‌پخش فرآورده‌های نفتی منطقه استان مرکزی بیان کرد: از آغاز طرح افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین تا کنون ۱۲ هزار کارت‌سوخت در مرکز اراک، چهارهزارو۱۶۴ کارت‌ در مرکز ساوه، ۲ هزار و ۶۸۸ عدد در مرکز خمین و یک‌هزارو۵۰۰ عدد در مرکز دلیجان رمزگشایی شده است.

جمشیدی اظهار داشت: تعداد قابل توجهی نیروی کارآزموده در مراکز چهارگانه استان برای تسهیل در امور شهروندان مربوط به کارت سوخت فعالیت می‌کنند و هر کارت‌سوخت در کمتر از ۹۰ ثانیه رمزگشایی و تحویل افراد می‌شود که به طور میانگین روزانه یک‌هزار و ۵۰۰ کارت‌سوخت در استان رمزگشایی می‌شود

وی اظهار داشت: شهروندانی که کارت‌سوخت و کارت ماشین به نام خودشان باشد، تا پایان آذرماه جاری می‌توانند از چهار رقم پایانی کد ملی خود برای سوخت‌گیری استفاده کنند، اما بعد از این ماه باید نسبت به تغییر رمز کارت خود اقدام کنند.

۶۲ جایگاه سی ان جی و ۹۰ جایگاه سوخت بنزین در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

بیش از ۸۰۰ نفتکش در شرکت ملی پخش‌فرآورده‌های نفتی منطقه استان مرکزی فعالیت دارند.

برچسب‌ها استان مرکزی مدیریت مصرف انرژی سهمیه بندی بنزین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان مرکزی مدیریت مصرف انرژی سهمیه بندی بنزین استان مرکزی مدیریت مصرف انرژی سهمیه بندی بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۲۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روتردام در مسیر کاهش مصرف مواد خام تا سال ۲۰۳۰

روتردام هلند ساخت یک پارک بازیافت را آغاز کرده است که شهر را در مسیر کاهش مصرف مواد خام قرار خواهد داد. این پارک یک کانون «دایره‌ای» جدید در شهر خواهد بود که استفاده مجدد و چرخه مجدد مواد در مرکز آن قرار دارد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روتردام از ساخت یک پارک بازیافت تا تابستان ۲۰۲۴ خبر داد که در ساخت آن از مواد بازیافتی استفاده می‌شود و ساکنان می‌توانند اقلام قابل بازیافت و مناسب برای استفاده مجدد را به آن انتقال دهند، زیرا مرکز خرید این پارک مجهز به فروشگاه‌های اقتصاد دایره‌ای است که این اقلام را به موارد جدید تبدیل می‌کند.

روتردام هدف خود را از تأسیس این مرکز افزایش آگاهی‌های عمومی درباره رفتار اقتصاد دایره‌ای در میان شهروندان و در نتیجه کاهش اثرات زیست‌محیطی زباله‌های بزرگ خانگی، همچنین برانگیختن هیجانات عمومی و خصوصی برای راه‌اندازی صنایع‌دستی دایره‌ای از طریق آموزش و در نتیجه پرورش خلاقان اقتصاد دایره‌ای آینده معرفی کرد.

این شهر قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ مصرف مواد خام خود را به نصف کاهش دهد و اجرای اصول اقتصاد دایره‌ای می‌تواند با استفاده کامل از تمام منابع موجود به کاهش ضایعات و مصرف مواد خام کمک کند. اجرای پروژه‌های اقتصاد دایره‌ای همچنین در دستیابی شهر به اهداف زیست‌محیطی خود نقش بسزایی دارد.

اقدامات شهرداری روتردام برای بهبود اثربخشی پارک

شهرداری روتردام پیش از راه‌اندازی این مرکز به کاوش در زمینه ارتقای مواد خام بر اساس داده‌های موجود و بحث با افراد درگیر در بازار این مواد پرداخته و چند میزگرد با کارآفرینان دایره‌ای در مورد طراحی محل جدید برگزار کرده است. در این زمینه همچنین گفت‌وگوهای دوجانبه اکتشافی و جلسات هماهنگی با یک تیم اصلی از ذی‌نفعان در مورد عملیات پارک جدید با طرفین درگیر در این فرآیند در شهرداری روتردام برگزار شده و در مورد شرایط سازمانی و مالی مورد نیاز برای راه‌اندازی این مرکز مباحثات متعددی صورت گرفته است تا مرکز جدید بیشترین اثرگذاری را داشته باشد. جلسات میزگرد مجموعه‌ای از توصیه‌ها را ارائه کرد که در طراحی نهایی پارک گنجانده شد. این اقدامات منجر به تصویر واضح‌تری از امکانات مشارکتی این پروژه از دیدگاه بازار و مؤسسات آموزشی روتردام شد.

شهرداری در نهایت فرآیند توسعه مشاوره خود را به سه بخش امکان‌سنجی، طراحی و شکل عملیات تقسیم کرد که عوامل حیاتی برای موفقیت پروژه، همچنین کارایی پارک تا بالاترین حد ممکن را برجسته و مرکز جدید را از یک پارک محیطی سنتی متفاوت می‌کرد. توسعه این طرح با همکاری کاربران بالقوه پارک بازیافت جدید برای روتردام بسیار ارزشمند خواهد بود.

شهرداری پنج نقش اپراتور، میزبان، کارفرمای اجتماعی، مدیر عملکردهای مردمی و برنامه‌نویس آموزشی را برای ساماندهی پارک جدید تعیین و خاطرنشان کرد که پارک برای بازدید مدارس، همچنین ارائه مکان‌های کارآموزی و آموزشی برای دانش‌آموزان در دسترس خواهد بود.

مقامات شهر خاطرنشان کردند که نام این مرکز جدید در اواخر سال جاری با مشورت ساکنان انتخاب خواهد شد و از شهروندان روتردام درخواست کردند که زباله‌های قابل بازیافت و بزرگ خود را حتماً به مراکز بازیافت این محل تحویل دهند.

کد خبر 747200

دیگر خبرها

  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • ۳۴ درصد مردم از کارت جایگاه داران استفاده می‌کنند
  • مقابله با آلودگی هوا در چین با رونمایی از نخستین موتور دیزلی جهان
  • در هنگام سوخت گیری از کارت سوخت شخصی استفاده کنید
  • کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب‌های زیرزمینی در افق ۱۴۲۰
  • روتردام در مسیر کاهش مصرف مواد خام تا سال ۲۰۳۰