Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@02:59:45 GMT

خداحافظی با «مدیر پر تنش» شهرداری تهران!

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۳۴۵۰

خداحافظی با «مدیر پر تنش» شهرداری تهران!

محسن پورسید آقایی، معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران پس از دو سال و نیم، روز گذشته با استعفا از شهرداری تهران رفت؛ رویدادی که به بهانه آن قصد داریم نگاهی به کارنامه وی بیاندازیم.

به گزارش «تابناک»، متن استعفای دکتر سید محسن پورسیدآقایی از معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران به شرح ذیل است:

بسمه‌تعالی
جناب آقای دکتر حناچی – شهردار محترم تهران
با سلام و احترام، اکنون نزدیک دو سال و اندی است که در خدمت شهرداری و شهروندان عزیز و گرامی تهران هستم و از جان‌ودل و بدون هیچ چشم‌داشتی تلاش کردم تا حداقل در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک و آلودگی هوا مشکلات شهر را کاهش داده و شرایط زندگی در پایتخت را بهبود بخشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید عده‌ای تصور می‌نمایند که بنده مدیری پرتنش هستم، اما این عزیزان باید بدانند که در شرایطی که سازمان‌ها ناکارآمد و اغلب مدیران بی‌انگیزه هستند و هیچ‌کس حاضر به از دست دادن اختیارات و منافع خود نیست، کار کردن و نوآوری چالش‌برانگیز است و البته خسته‌کننده و طاقت‌فرسا، ولی چاره‌ای نیست، چون قبول این سمت‌ها برای خدمت و کار کردن است نه نشستن و از مزایای آن استفاده بردن.   با این نگاه و با همکاری همه مدیران و کارکنان دلسوز معاونت و سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه طرح‌های مختلفی در این مدت به اجرا گذاشته شد ازجمله طرح ترافیک هوشمند تهران با رفع تبعیض‌های گذشته که بدون شک جزو افتخارات بین‌المللی کشور می‌باشد، حذف طرح زوج و فرد، کاهش سرفاصله قطار‌های مترو به ۳.۵ دقیقه و افزایش اعزام قطار‌ها به میزان ۵۰درصد نسبت به سال ۹۶، راه‌اندازی خطوط ۶ و ۷ مترو، راه‌اندازی دوچرخه‌های اشتراکی، اجرای پارک حاشیه‌ای هوشمند، عقد قرارداد و همکاری با شرکت‌های تاکسی اینترنتی پس از چندین سال اختلاف و درگیری، اجرای فاز دوم طرح LEZ و کنترل معاینه فنی در سطح کل شهر با نصب سامانه‌های جدید دوربین‌ها، کنترل خودرو‌های دیزلی دودزا، نصب فیلتر دوده در برخی از اتوبوس‌ها، و نهایتا کاهش ترافیک و تولید آلاینده‌ها نسبت به سال ۹۶ و قبل از آن و این‌همه باوجود مخالفت و عدم همکاری برخی از افراد و نهاد‌ها و تغییرات مکرر مدیریتی در شهرداری تهران صورت پذیرفت و قطعا قضاوت در مورد کارایی این طرح‌ها با کارشناسان و عموم مردم خواهد بود. البته کار‌های زیاد دیگری نیز مانند نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی، قانون‌مدار نمودن موتورسواران و نوسازی و برقی نمودن موتورسیکلت‌ها بودند که به دلیل بضاعت اندک بنده موفق به اجرای آن‌ها نشدیم و امیدوارم که افراد توانمندتر از بنده این مسئولیت خطیر را بپذیرند و راه‌های نرفته را طی نمایند.   در پایان ضمن تشکر از جنابعالی و همه مدیران و کارکنان شهرداری و اعضای محترم شورا که در این مدت بنده را همراهی و تحمل فرمودید با توجه به شرایط فعلی و خستگی مفرط این‌جانب درخواست دارم که از ادامه خدمت حقیر را معاف و با استعفای این‌جانب موافقت فرمایید. ان‌شاءالله خداوند به جنابعالی و اعضای محترم شورای شهر و همه کارکنان خدوم شهرداری توفیقات روزافزون در خدمت به مردم عنایت نماید. محسن پورسید آقایی معاون حمل‌ونقل و ترافیک ۹۸.۰۹.۱۸
محسن پور سید آقایی کیست؟
محسن پورسیدآقایی متولد ۱۳۴۰ و مشهدی است که ۶ سال تا بازنشستگی راه دارد. او مهندس و مدیر اجرایی بوده است که از ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ به سمت مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک تهران و معاون شهردار از سوی نجفی منصوب شده‌است. او از سال ۱۳۹۲ تا آذر ۱۳۹۵ مدیرعامل راه‌آهن ایران و معاون وزیر راه و شهرسازی بود. وی پس از فاجعهٔ برخورد قطار در محور سمنان–دامغان در ۶ آذر ۱۳۹۵ در برنامه زندهٔ اخبار سراسری صدا و سیمای جمهوری اسلامی از مردم ایران عذرخواهی کرد و گفت: استعفایش از سوی وزیر راه پذیرفته شده‌است. این استعفا مورد توجه خبرگزاری‌ها قرار گرفت.
او در سال ۱۳۶۶ مدرک کارشناسی مهندسی صنایع و در سال ۱۳۶۹ مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع را از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کرد. وی در سال ۱۳۷۸ مدرک دکترای مهندسی صنایع را از دانشگاه تربیت مدرس دریافت می‌کند. پور سید آقایی در سال ۱۳۸۳ از محمد خاتمی نشان لیاقت و مدیریت دریافت کرد و در بازه زمانی ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۲ مدیرعامل بخش حمل و نقل ریلی شرکت مپنا بوده است.
او پس از انقلاب ۱۳۵۷ ایران، ابتدا به همکاری با جهاد سازندگی، نهضت سوادآموزی، امور تربیتی مدارس جنوب تهران، جهاد دانشگاهی و دانشگاه صنعتی شریف روی آورد. سپس او از سال ۱۳۶۸ وارد شرکت راه‌آهن ایران شد. برخی از سوابق او می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد. از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۰: کارشناس مرکز تحقیقات راه‌آهن ایران، از سال ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۷: مدیرکل نیروی کشش راه‌آهن ایران، از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۶: معاون ناوگان راه‌آهن ایران و امضاکننده قرارداد راه‌آهن با شرکت ژک آلستوم فرانسه، عضو هیئت مدیره راه‌آهن، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت قطار‌های مسافری رجاء و عضو هیئت مدیره شرکت راه‌آهن، از سال ۷۸ تا ۸۶: استاد دانشگاه علم و صنعت ایران، از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۲: مدیرعامل بخش حمل و نقل ریلی شرکت مپنا، از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵: معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن ایران و از شهریور سال ۱۳۹۶ تا کنون: معاون شهردار تهران بوده است.  
عملکرد آقای معاون چگونه بوده است؟
نحوه عملکرد محسن پور سید آقایی موافقان و مخالفان بسیاری داشت در این میان منتقد‌ترین فرد در شورای پنجم به عملکرد آقای معاون از همان روز‌های اول محمد علیخانی بود. محسن پور سید آقایی از ابتدا تعامل خوبی با شورای شهر نداشت و حتی از روز‌های اول تلاش زیادی کرد تا در جلسات کمیسیون حاضر نشود که با انتقاد‌های رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل مواجه شد؛ و در روز‌های پایانی هم عنوان شد که او از حضور در جلسات سر باز می‌زد.
این در حالی است که برخی موافقان پور سید آقایی در شورای پنجم از او با عنوان خط قرمز یاد کرده اند.
مخالفان معاون شهردار چه می‌گویند؟
مخافان محسن پور سید آقایی عقیده دارند که او به کار‌های غیر اساسی پرداخته و از طرفی مصوبات شورای پنجم را رعایت نمی‌کند و دچار خود رایی است.
عدم اجرای پارک‌های حاشیه‌ای با درآمد ۷ هزار میلیاردی، اجرای طرح کاهش آلودگی هوا بدون پیوست‌های اجتماعی و محیط زیستی، تاکید بر طرح ترافیک جدید که تنها به ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت تهران اختصاص دارد، عدم توجه به سیستم ناوگان حمل ونقل عمومی مانند عدم توجه به نوسازی اتوبوس‌ها و وجود اتوبوس‌های از رده خارج شده در این سیستم، عدم توجه به موتورسیکلت‌ها و گسترش موتور سیکلت‌ها در شهر پس از اجرای طرح ترافیک جدید، عدم توجه به موتورسیکلت‌های برقی، افزایش نارضایتی و ایجاد حاشیه در اجرای طرح ترافیک جدید، عدم توجه به گره‌های کور ترافیکی، وجود آمار‌های ساختگی در خصوص طرح کاهش آلودگی هوا، وضعیت بحرانی در ناوگان اتوبوسرانی و مترو از جمله انتقاد‌های مخالفان این معاون شهردار تهران است. اما با وجود همه این انتقادها، پور سید آقایی با حمایت برخی اعضای کمیسیون برنامه و بودجه در جای خود ماند و هیچ شهرداری نتوانست او را از این جایگاه حذف کند. او با نظر محمد علی نجفی، شهردار اسبق تهران به میدان رفت و حالا استعفا کرده است.
موافقان پور سید آقایی چه می‌گویند؟
معاون شهردار تهران نیز دارای موافقان سر سختی است. از نظر این افراد مقابله با رانت در طرح ترافیک، اجرای طرح ترافیک جدید و حذف طرح زوج و فرد نیز از جمله اقدامات مثبت او بوده است. این افراد آقای معاون را فردی قوی و سالمی می‌دانند که دست به اقدامات زیر ساختی زده است.
جانشین پور سید آقایی کیست؟
یوسف حجت سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران شد. پیروز حناچی، شهردار تهران در شب گذشته در توئیت خود ضمن تائید استعفای معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران سرپرست این مجموعه را معرفی کرد.   شهردار تهران در توئیتر خود نوشت: مدیری زحمتکش پس از دو سال خدمت صادقانه جای خود را به برادر متخصص دیگری داد. برای دکتر پورسیدآقایی که تهران، فعالیت‌های مجدانه‌ی وی را از یاد نخواهد برد آرزوی بهروزی دارم و برای دکتر یوسف حجت سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در مسئولیت تازه، آرزوی موفقیت.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا شهاب باران محسن پورسیدآقایی پست پلاس طرح ملی مسکن مجید بهرامی بوریس جانسون مشکلات طرح ترافیک پارک های حاشیه ای دوچرخه های بیدود شورای شهر تهران شهرداری تهران محمد علیخانی پیروز حناچی انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا شهاب باران محسن پورسیدآقایی پست پلاس طرح ملی مسکن مجید بهرامی بوریس جانسون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۳۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان گفت: اصل و مبنای ترافیک (راهنمایی و رانندگی)، فرهنگ سازی و آموزش است و باید به این دو مقوله توجه ویژه‌ای شود و شهرداری ها در این زمینه همراهی کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، محمد مرودی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان هرمزگان، اجرای طرح آموزش فرهنگ ترافیک در مدارس و ناوگان حمل و نقل مسافر در معابر درون و برون شهری را بسیار حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: تمامی دستگاه های مرتبط باید در راستای ماموریت ها و وظایف سازمانی نسبت به آموزش و فرهنگ سازی ترافیک به منظور آگاه سازی شهروندان به ویژه دانش آموزان برای جلوگیری از وقوع تصادفات اقدام کنند.

وی افزود: اصلی ترین راهکار پیشگیری از تصادفات برای دانش آموزان، نهادینه کردن فرهنگ ایمنی و عبور و مرور در بین آنهاست.

مرودی، فرهنگ ترافیک هر جامعه را یکی از نمود‌های رفتاری افراد در استفاده از فضا‌های متعلق به عبور و مرور آن جامعه دانست و عنوان کرد: با توجه به نقش مهم دانش‌آموزان آینده‌ساز در جامعه و با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ و قوانین ترافیکی، مسیر خود را در آموزش هرچه بیشتر آینده‌سازان جامعه ادامه خواهیم داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان اضافه کرد: دانش‌آموزان با پیروی از قوانین و مقررات و کسب مهارت های شهروندی، نقش ها و وظایف خود را در قبال جامعه محلی با مشارکت در فعالیت‌ها و برنامه های زیست محیطی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و ... انجام داده و همچنین با رعایت نظم و قانون، احساس تعلق نسبت به جامعه، رفتار همدلانه، محترمانه و مشارکت جویانه، آن را تثبیت می کنند.

وی در پایان به اقدامات صورت گرفته در زمینه آموزش فرهنگ ترافیک به شهروندان و کاربران مرتبط از طریق رسانه های محلی و مدارس و نقش موثر آن در کاهش تصادفات تاکید کرد و از شهرداری ها خواست تا نسبت به نصب تابلو و بنر با محتویات آموزش فرهنگ ترافیک در معرض دید شهروندان اقدام کنند.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین آماده بهره‌برداری
  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • هوشمندسازی ۴ پارکینگ هسته مرکزی شهر قم
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • واکاوی ادعای مدیر شهرداری تهران درباره تمیز بودن تهران نسبت به پاریس | گردشگران و روزنامه های معتبر دنیا درباره این شهر لوکس فرانسوی چه می گویند؟
  • آخرین وضعیت ساخت دو بزرگراه بروجردی و یادگار امام در تهران | میدان جی موقت بسته می شود