Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- تکواندوکار المپیکی ایران با بیان اینکه برای رسیدن به المپیک مدت‌ها سختی کشیده است، گفت: در بزرگترین رویداد ورزشی جهان نمی‌توان با شانس و اقبال به مدال رسید.

«آرمین هادی‌پور» تکواندوکار ۲۵ ساله کشورمان که سهمیه حضور در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو را به دست‌ آورده است روز یکشنبه در گفت‌ و گو با ایرنا، اظهار داشت: در این چند سال با حضور در مسابقات مختلف که بیشتر به ماراتن شباهت داشت، امتیازهای مختلف را جمع‌آوری کرده و با سختی زیاد به المپیک رسیدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهمیه گرفتن در تکواندو بسیار دشوار است و شاید افرادی که از خانواده تکواندو نباشند، نتوانند این سختی را به‌ خوبی لمس کنند.

وی افزود: با اینکه خون‌ریزی داشتم، اما به هدفم فکر می‌کردم و مدت‌ها این درد را تحمل کرده تا به المپیک برسم و خدا را شکر جواز حضور در توکیو را به دست آوردم.

هادی‌پور ادامه داد: سهمیه‌ام تا حدود زیادی قطعی شده بود و به فینال گرندپری در مسکو رفتم تا به مدال برسم که با بدشانسی به این مهم نرسید. البته ناراحت نیستم چون، سهمیه هدف اصلی بود.

تکواندوکار سبک ‌وزن ایران، ادامه داد: اکنون تا زمانی‌که به بهبودی کامل برسم، استراحت خواهم کرد و سپس تمریناتم را آغاز می‌کنم. به همراه «میرهاشم حسینی» ‌به سهمیه رسیدیم و امیدوارم «سجاد مردانی» نیز در گرنداسلم چین به سهمیه برسد تا هر سه آماده حضور در بزرگترین رویداد ورزشی جهان شویم.

وی در خصوص شکست تکواندوکاران ایران برای نمایندگان کره‌جنوبی در گرندپری مسکو، گفت: برای آنها برنامه ویژه‌ای داریم و در المپیک تلافی می‌کنیم.

هادی‌پور در خصوص اینکه چقدر برای خودش شانس کسب مدال در المپیک را قائل است، توضیح داد:‌ در المپیک هیچ مدالی با شانس به دست نمی‌آید و باید آنقدر تلاش کرد تا کار به شانس و اقبال نکشد. در این چند سال خیلی سختی کشیدیم و از زندگی خودمان گذشتیم تا به المپیک برسیم و هنوز کار نهایی که کسب مدال تلقی می‌شود، باقی مانده است.

وی گفت: شاید در طول سال ۱۱ ماه در اردو باشم و فقط یک ماه خانواده‌ام را ببینم. باید جواب زحمات خانواده‌ام و سختی‌های که آنان متحمل شده‌اند را با مدال المپیک بدهم.

هادی‌پور در خصوص همدلی اعضای تیم ملی تکواند، گفت: همیشه در کنار هم هستیم و مشکلاتمان را خودمان حل می‌کنیم. دوری از حواشی و همبستگی از عواملی است که سبب شد، پله به پله برای رسیدن به اهدافمان حرت کنیم.

وی در مورد انتظاراتش پس از حضور در المپیک، گفت: تاکنون چیزی نگفتیم، اما معتقدم ورزشکارانی که به المپیک می‌رسند باید مورد حمایت باشند، چون شغل دیگری جز ورزش ندارند. با ماهی پنج میلیون تومان که مشخص نیست آنهم پرداخت شود، نمی‌توانیم زندگی خود را تامین کنیم.

هوگوپوش کشورمان توضیح داد: آنقدر سختی، استرس و نگرانی در ورزش وجود دارد که اگر روزی بچه‌دار شوم، اجازه نمی‌دهم ورزش قهرمانی را برای آینده‌اش انتخاب کند.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: المپیک تکواندو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۳۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسن یزدانی پیش از بوداپست به اردوی تیم ملی اضافه می‌شود؟

پیش از این قرار بود حسن یزدانی از اردوی جاری به جمع ملی‌پوشان اضافه شود که به دلیل پیگیری امور درمانی‌اش، همچنان تمرین خود را در خانه دنبال می‌کند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، حسن یزدانی بعد از بازگشت از بازی‌های آسیایی هانگژو کتفش را جراحی کرد و سال 2023 را با نقره مسابقات جهانی و کسب سهمیه المپیک و همچنین طلای بازی‌های آسیایی به پایان رساند.

با وجودی که تا امروز همه مدعیان دوبنده تیم ملی در چرخه حضور داشته و در مسابقات مختلف شرکت کرده‌اند، قهرمان المپیک 2016 ریو به دلیل شرایط ویژه‌اش هنوز وارد چرخه نشده و به او این فرصت داده شده است که با حضور در تورنمنت رنکینگ‌دار مجارستان که 17 تا 20 خرداد در بوداپست برگزار می‌شود، بتواند در صورت آمادگی بدنی و شرایط مناسب کتفش؛ حضور در سومین المپیک متوالی را تثبیت کند.

او پیش از این قرار بود از اردوی جاری تیم ملی کشتی آزاد، بعد از ماه‌ها دوری از جمع اردونشینان، به اردو ملحق شده و تمریناتش را زیر نظر کادر فنی تیم ملی دنبال کند، اما طبق هماهنگی با فدراسیون، ترجیح داد این اردو را هم نیاید و کارهای درمانی و تمرینی‌اش را در شهر و سالن خودش پیگیری کند.

بعد از آن جلسه دو ساعته‌ای که بین حسن یزدانی و رئیس فدراسیون و سرمربی تیم ملی در محل فدراسیون برگزار شد، چرخه وزن 86 کیلوگرم رسانه‌ای شد. بر این اساس حسن یزدانی قرار است در تورنمنت رنکینگ‌دار مجارستان کشتی بگیرد و حالا این سؤال مطرح است که آیا با توجه به موضوع مهم انتخاب ملی‌پوش 86 کیلوگرم بعد از مسابقات بوداپست، یزدانی در اردوی بعدی حاضر خواهد شد یا خیر؟

فدراسیون کشتی برای حسن یزدانی به‌عنوان قهرمان 9 مداله کشتی ایران احترام زیادی قائل است، به همین دلیل این احتمال وجود دارد که اگر حسن یزدانی ترجیح بدهد تمریناتش را همچنان تا پیش از اعزام به مجارستان، در جویبار دنبال کند، با درخواست او موافقت شده و او از اردوی بعدی هم به خانه کشتی نیاید.

چیزی که اکنون اهمیت دارد، وضعیت جسمانی حسن یزدانی است و اینکه بتواند قابلیت‌های فنی خود را بعد از عمل جراحی کتف نیز در مسابقات به نمایش بگذارد.

نماینده وزن 86 کیلوگرم ایران اعزامی به المپیک پاریس، بعد از بررسی وضعیت حسن یزدانی در تورنمنت مجارستان انتخاب خواهد شد.

حسن یزدانی در دو المپیک ریو و توکیو حضور داشته است و دو نشان طلا و نقره از المپیک و هفت مدال جهانی در کارنامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حسن یزدانی پیش از بوداپست به اردوی تیم ملی اضافه می‌شود؟
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • والیبال ساحلی زیر ۱۹ ساله‌ ایران سهمیه جهانی گرفت
  • چالش یا آرامش: برای حسن یزدانی تصمیم بگیرید
  • اشتری: سهمیه المپیک پاریس به ایران می‌رسد
  • بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد
  • مربی اشتوتگارت: آرزو می‌کنم به رئال برخورد کنیم
  • تاتا مارتینو: شانس حضور آنخل دی ماریا در اینتر میامی؟ فعلا که غیرممکن است!
  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان
  • دو فرصت جهانی برای تیراندازان و امیدواری به افزایش سهمیه المپیک