Web Analytics Made Easy - Statcounter

در طرح استفاده اجباری از رمزهای پویا، پایگاه بانک مسکن برای بالابردن امنیت تراکنش‌ها، راه های دسترسی به رمزهای یک‌بارمصرف را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، بنا بر اعلام بانک مرکزی، برای جلوگیری از کلاه‌برداری اینترنتی با روش‌های مختلف برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی یکم دی‌ماه امسال‌، زمان اجباری شدن استفاده از رمز پویا است و پس از آن هیچ بانکی برای ارایه خدمات غیرحضوری کارت، رمز دوم ثابت را نخواهد پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک مسکن برای این منظور نرم‌افزار «رمزنما» را معرفی کرده است که به منظور دریافت آن مشتریان می‌توانند به ۲ روش اقدام به دریافت لینک اپلیکیشن نمایند در اولین روش مشتریان می توانند به صفحه اصلی سایت بانک مسکن به آدرس www.bank-maskan.ir مراجعه و پس از دانلود نرم‌افزار، برای فعالسازی آن تنها یک بار به خودپردازهای بانک مسکن در سطح شهر مراجعه کنند. پس از مراجعه به دستگاه خودپرداز باید وارد بخش خدمات رمز و گزینه تخصیص رمز دوم پویا را انتخاب کنند. در این مرحله با وارد کردن شماره تلفن همراه خود که می‌باید منطبق بر شماره تلفن ثبت شده در شعبه بانک باشد، رمز فعالسازی نرم‌افزار برای گوشی مشتری ارسال می‌شود در دومین روش مشتری می تواند از طریق دستگاه ATM پس از واردکردن رمز اول، وارد صفحه تغییر رمز شده و گزینه خدمات رمز پویا را انتخاب و پس از آن شماره تلفن همراه خود را وارد کند. در صورتیکه شماره همراه وارد شده صحیح باشد و منطبق با شماره ثبت شده در سیستم اطلاعات مشتریان بانک باشد، پیغامی مبنی بر تایید عملیات نشان داده می شود و یک شماره سریال در رسید مشتری چاپ و پیامکی حاوی لینک دانلود نرم افزار و کد فعال سازی تخصیص رمزپویا برای شماره همراه ارسال می شود.

همچنین بانک مسکن برای مشتریانی که گوشی تلفن همراه هوشمند برای نصب اپلیکیشن ندارند، این امکان را فراهم کرده تا بتوانند رمز پویا برای استفاده از خدمات بانکی را به جای نرم افزار رمزنما، از طریق پیامک SMS OTP دریافت کنند که برای دریافت پیامک، به یکی از خودپردازهای بانک مسکن مراجعه و از منوی تغییر رمز- خدمات رمز پویا- گزینة فعال‌سازی رمز پویا نسخه پیامکی را انتخاب می‌نمایند.پس از ثبت درخواست و فعال‌سازی رمز پویا، پیغامی مبنی بر غیر فعال شدن رمز (ثابت) به مشتری نمایش داده می‌شود و در صورت تأیید پیغام توسط مشتری، شماره تلفن همراه از وی اخذ می‌شود. در صورتیکه شماره همراه وارد شده صحیح باشد و منطبق با شماره ثبت شده در سیستم اطلاعات مشتریان بانک باشد پیغام تأیید عملیات نمایش داده خواهد شد و رسید حاوی روش انجام فرآیند و قسمت ثابت رمز توسط خودپرداز چاپ می‌شود. این رمز صرفاً یک‌بار از دستگاه خودپرداز اخذ و در هر بار تولید رمز پویا استفاده می‌شود. بر این اساس مشتری در هر مرتبه جهت دریافت رمز پیامکی، باید ۴ رقم آخر شماره کارت خود را از طریق شماره تلفن‌ همراه (شماره تلفن‌ همراه مرتبط با کارت که در زمان فعال‌سازی رمز پویا مورد استفاده قرار گرفته) به سرشماره ۱۰۰۰۲۵۱۶ ارسال و بخش رمز متغیر را از طریق همین سرشماره دریافت نماید. رمز پویای کارت از قسمت ثابت (چاپ شده در رسید) و قسمت متغیر (دریافت شده از طریق پیامک) تشکیل می شود.

به گزارش هیبنا، قسمت متغیر رمز، در هر بار درخواست مشتری تغییر خواهد کرد. همچنین بخش ثابت رمز جهت افزایش امنیت رمز مشتری تولید می‌شود و باید توسط مشتری و به صورت محرمانه به خاطر سپرده شود.

همچنین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در راستای تکریم مشتریان و با هدف نظارت و راهبری این پیامک‌ها سامانه‌ای را تحت عنوان سامانه هریم راه‌اندازی نموده است تا مشتریانی که به هر دلیل، نرم‌افزار تولید رمز یک‌بار مصرف بانک‌ها را فعال ننموده‌اند از این طریق، رمز پویا به تلفن‌ همراه آنها به صورت پیامک ارسال شود./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد قرآن کریم فعالیت های مسجدی قرآن کانون های مساجد مسابقات قرآنی مسجد خطبه نماز جمعه نماز جمعه رمز یکبار مصرف بانک مسکن بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۴۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم

وزیر صمت در پاسخ به سوال خبرنگار بازارنیوز پیرامون تولید نوکیای ایرانی گفت: فروش کالای تقلبی در کشور ممنوع است؛ لذا در صورت محرز بودن تقلبی بودن این تلفن همراه، تولید آن در کشور متوقف خواهد شد.

گروه دیجیتال بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «عباس علی آبادی» وزیر صمت در نشست خبری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی «ایران اکسپو» در پاسخ به سوال خبرنگار بازارنیوز پیرامون برنامه این وزارتخانه برای ساخت تلفن همراه در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: ما در کشور در مورد این کالا هنوز برند معتبر و قابل قبولی که صد در صد خود اتکا باشد نداریم.


وزیر صمت افزود: در وزارت صمت هم در بعد نرم افزاری و هم در بعد سخت افزاری برنامه داریم و جزو برنامه‌های اولویت دار ماست؛ هر اندازه که خودرو مهم است موبایل هم مهم است.


وی همچنین درباره عرضه نوکیای تقلبی در سطح بازار موبایل ایران گفت: در صورت محرز بودن تقلبی بودن این تلفن همراه، کالای تقلبی در کشور نهاد مسئول خود را دارد و البته ما هم مسئول هستیم قطعا اگر ثابت شود لااقل به آن خدمت نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مربوطه و تعزیرات معرفی می‌کنیم.


علی آبادی تاکید کرد: فروش کالای تقلبی در کشور ممنوع است؛ اگر متوجه بشویم جلوی واردات را می‌گیریم ارز و ریال به آن تخصیص نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مرتبط معرفی می‌کنیم.


مشروح گفته‌های علی آبادی را در کلیپ زیر مشاهده کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نوکیای ایرانی ، تولید موبایل ، نوکیا ، وزارت صمت ، عباس علی آبادی ، کالای تقلبی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9l

دیگر خبرها

  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • ویدئوی دیدنی از تاثیر حجاب و پوشش روی مشتری های یک فروشنده خانم | از شماره تلفن خواستن برای خریدهای بعدی تا ...
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟