Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مازندران از تشکیل سازمان پسماند در استان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: حکم رییس سازمان پسماند استان تا چند روز آینده صادر می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، احمد حسین زادگان شنبه شب در دهمین جلسه اقتصاد مقاومتی  استان با بیان اینکه بعد از فراز و نشیب های فراوان مازندران یکی از سه استان پایلوت برای اجرای پنجره واحد در کشور انتخاب شد، اظهار کرد: بخاطر اهمیت گردشگری برای مازندران مقرر شد فرایند صدور مجوز برای حوزه گردشگری از طریق پنجره واحد انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی بیان کرد: کار کارشناسی و مطالعات انجام و طرح اولیه به صورت پایه برای وزارت اقتصاد ارسال شد و در وزارتخانه نیز کلیات تایید و تصویب شد.

استاندار مازندران حفظ شان و حرمت انسانی، رفع فساد اداری، سرعت در اعطای مجوزها و کاهش هزینه ها را از مزایای پنجره واحد سرمایه گذاری اعلام کرد و افزود: در واقع پنجره واحد در قالب یک سامانه طراحی شد تا فرایندهای طولانی اخذ مجوز و حضور مستمر در دستگاه ها برای افرادی که می خواهند مجوز بگیرند، کاهش یابد. 

این مسئول با اشاره به ارائه طرح در جلسه امروز و بحث و بررسی در موردآن، گفت: به منظور کوتاه تر کردن فرایندها و کم کردن مشکلات سرمایه گذاران کمیته محدودی از دستگاه هایی که نوعا مورد استعلام قرار می گیرند، تشکیل شده تا ظرف ده روز ضمن بررسی های لازم، طرح مذکور جهت تایید و توافق نهایی دو وزارتخانه اقتصاد و دارایی و ارتباطات و فناوری اطلاعات ارسال گردد و مازندران اولین پنجره گردشگری به عنوان سه استان پایلوت در کشور را اجرا کند.

حسین زادگان اظهار کرد: اجرای پنجره واحد به سرمایه گذار کمک می کند از ابتدا چه فرایندهایی را طی کند، ضمن اینکه ما هم براساس آمایش سرزمین مکان هایی که امکان سرمایه گذاری در حوزه گردشگری هست و خیلی از مجوزهای آن که می توان از قبل صادر شود را تعیین تا سرمایه گذار برای صدور مجوز منتظر نماند.

وی با پیگیری بحث توسعه پایدار تصریح کرد: تنظیم دو مورد؛ حراست و محافظت از مواهب طبیعی با بحث زیست محیطی برای نسل جدید و بهره کافی از امتیازاتی که هست برای آنان، همان توسعه پایدار است.

استاندار مازندران با تاکید بر رعایت مسائل زیست محیطی در استان، گفت: سخت گیری فرایند کار در استان بدلیل مختصات مازندران است و در حوزه شیرابه، دفن زباله و پسماند در استانهای شمالی این معضل وجود دارد.

این مسئول بر حل مشکل شیرابه های استان به عنوان اولویت کاری تاکید داشت و افزود: شهرداری ها موضوع پسماند را هم در اولویت بودجه ای و هم در اولویت کاری قرار دهند و محیط زیست نیز در تسویه شیرابه ها بعنوان مدعی ضمن پیگیری ورود پیدا کند. 

حسین زادگان یادآور شد: از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و موفق در بحث شیرابه ها استفاده شود. 

وی با بیان اینکه شیرابه ها که بلای جان مردم است اولویت اول استان باشد، خاطرنشان کرد: ایراد اساسی کار این است که سازمان پسماند در استان تاکنون تشکیل نشد. 

استاندار مازندران از تشکیل سازمان پسماند در مازندران در آتیه نزدیک خبر داد و گفت: حکم رییس سازمان پسماند استان چند روز آینده صادر خواهد شد. 

حسین زادگان با بیان اینکه اتفاقات خوبی هم در زمینه پسماند رخ داد، گفت: فرایند پسماند زمانبر است، تفکیک از مبدا، تفکیک در مقصد، کارخانه زباله سوز و سیستم حمل و نقل و شیرابه و بستر سازی های فرهنگی و اجتماعی که زمانبر است و برخی کار ها هم از ضروریات است هماند زباله های سواحل محمودآباد که خوشبختانه در حال جمع آوری است که بزودی به دامن طبیعت بر می گردد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۵۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک

‌به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی‌اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ تهران گفت: همزمان با اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی، با همکاری نواحی ۹ گانه  نسبت به شناسایی و پلمپ واحد غیر مجاز تفکیک و جمع آوری پسماند اقدام شد.

وی افزود: ۴ مرکز پس از ابلاغ رای و صدور اخطاریه‌های لازم به متصدیان مربوطه، پلمب و از ادامه فعالیتشان جلوگیری شد.

طاهری گفت: فعالیت مراکز غیرمجاز جمع‌آوری، تفکیک، جداسازی و دپوی انواع پسماند‌های خشک علاوه براینکه  باعث آشفتگی و به ریختگی چهره و سیمای شهر، موجب بروز معضلات بهداشتی و مشکلات زیست‌محیطی می‌شود، از این‌رو عوامل اجرایی این معاونت و نواحی ۹ گانه با گشت‌زنی و رصد میدانی در محلات، اینگونه مراکز غیرمجاز را شناسایی، ضمن اخطار و تذکر جدی نسبت به تعطیلی و پلمب واحد‌های مذکور اقدام می‌شود.

معاون شهردار منطقه ۲ در پایان تاکید کرد: که اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تا پاکسازی کامل و جمع آوری فعالیت اینگونه صنوف در سطح محدوده با قوت ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی آب و هوای تهران طی روزهای آینده
  • روزهای گرم اردیبهشتی در آسمان مازندران
  • پیش‌بینی وضعیت هوا طی روزهای آینده/ تداوم باد و باران در این نقاط
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی؛ اولین عرضه در روزهای آینده
  • اولین خودروهای وارداتی برقی در روزهای آینده عرضه می شود
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی/ اولین عرضه خودروهای برقی در روزهای آینده
  • پیش‌بینی بارش‌های پراکنده برای چهارمحال‌ و بختیاری
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک
  • پیش‌بینی وضعیت هوا طی روزهای آینده/ کدام استان‌ها بارانی میشوند؟
  • اورونوف، ایجنت ماشاریپوف نمی شود! | تصمیم ستاره ازبک برای فصل آینده