Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل کمیسیون ملی آیسسکو بیان کرد: در زمینه محیط زیست و توسعه پایدار سازمان آیسسکو فعالیت جدیدی آغاز کرده است که از سال آینده برخی شهرها به عنوان پایتخت‌های محیط زیست و توسعه پایدار کشورهای اسلامی انتخاب می شود. از ایران نیز چند شهر مشخص شده و به زودی نهایی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، غلامرضا کریمی در مراسم افتتاحیه مرکز بین المللی گفتگوی خانواده بیان کرد: سازمان آیسسکو به عنوان یک سازمان تخصصی بین المللی در حیطه‌های آموزش فرهنگ و فنون انسانی در حوزه کشورهای اسلامی با هدف برقراری و تقویت تفاهم میان ملتهای مسلمان و شناساندن چهره واقعی اسلام و فرهنگ اسلامی به جهان و ترویج بحث گفت‌وگو میان تمدنها فرهنگ ها و مذاهب شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی ۴۰ سالی که از فعالیت این سازمان می گذرد بیش از ۴۰۰۰ فعالیت آموزشی، کارگاهی و کنفرانسی در درون کشورهای اسلامی و میان اقلیتهای مسلمان در کشورهای غیر اسلامی اجرا شده است. 

وی ادامه داد:  سازمان آیسسکو طی این ۴۰ سال تلاش کرده است تا اجلاسهایی را برگزار کند به عنوان مثال اجلاس وزرای علوم کشورهای اسلامی، اجلاس وزرای فرهنگ کشورهای اسلامی و اجلاس وزرای محیط زیست کشورهای اسلامی از این اجلاسها هستند. تلاش شده است با برگزاری این اجلاسها ضمن اینکه ادبیات مربوط به این موضوعها را در سطح جهان اسلام گسترش دهیم نهادها و مجموعههایی را ایجاد کنیم تا بتواند اثرگذاری جدی در هنجارسازی در میان کشورهای اسلامی و تقویت نهاد سازی در حوزه جهان اسلام را داشته باشد.

کریمی یاداور شد: همچنین سلسله فعالیتهایی نیز صورت گرفته است که منجر به نهاد سازی شده است مانند شبکه مشورتی که در حوزه جهان اسلام تاسیس شده و شبکه زنان دانشمند جهان اسلام از جمله فعالیت‌هایی است که در اجلاسهای وزرای کشورهای اسلامی تصویب شده و درحال اجراست. از دیگر فعالیتهای سازمان آیسسکو انتخاب پایتختهای فرهنگی جهان اسلام بوده است که در سال ۲۰۰۶ اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام انتخاب شده و در سال ۲۰۱۷ شهر مشهد به عنوان پایتخت فرهنگ جهانی اسلام انتخاب شده است.

دبیرکل کمیسیون ملی آیسسکو ادامه داد: همچنین در زمینه محیط زیست و توسعه پایدار سازمان آیسسکو فعالیت جدیدی آغاز کرده است که از سال آینده برخی شهرها به عنوان پایتخت‌های محیط زیست و توسعه پایدار کشورهای اسلامی انتخاب می شود. از ایران نیز چند شهر مشخص شده و به زودی نهایی خواهد شد.

وی افزود: در سال ۲۰۱۹ هشت فعالیت داشتیم که باید در ایران اجرا می‌شد که تحت نظارت دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران بوده است و یکی از مهم‌ترین فعالیتها تاسیس مرکز بین المللی گفت و گوی خانواده بوده است که طرح اولیه آن از طرف معاونت زنان بوده و در سازمان ما مورد استقبال قرار گرفته است.  قرار شده است در فاز اول این مرکز تاسیس شود و بتواند در سالهای آینده فعالیتهای مشترکی را میان کشورهای اسلامی در خصوص موضوع خانواده برگزار کند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح گفت و گوی ملی زنان محيط زيست آيسسكو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۶۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلاجقه: حدود ۶۰میلیون مترمکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد

رییس سازمان محیط زیست با بیان اینکه بارش‌های اخیر وضعیت خوبی داشتند، گفت: در رابطه با حقابه هیرمند، حدود ۶۰میلیون مترمکعب آب رهاسازی شده است.

به گزارش مشرق، علی سلاجقه رییس سازمان محیط زیست صبح امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت، اظهار داشت: بر اساس توافقات قبلی با هیئت حاکمه افغانستان قرار شد موضوع حقابه تالاب‌ها از بحث قراردادهای قبلی کاملاً تفکیک و جدا شود.

وی با بیان اینکه بارش‌های اخیر وضعیت خوبی داشتند، افزود: در رابطه با حقابه هیرمند، حدود ۶۰ میلیون مترمکعب آب رهاسازی شده است.

رییس سازمان محیط زیست بیان داشت: اگر بتوانیم انحراف به‌سمت گوددره را مسدود کنیم وضعیت تالاب‌ها بهتر و مناسب‌تر خواهد شد.

در حال تکمیل... .

دیگر خبرها

  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد | ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شد
  • سلاجقه: تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • سلاجقه: حدود ۶۰میلیون مترمکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • خلیج فارس اصلی‌ترین نماد تمامیت ارضی کشور است
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»